FAQ, ofte stillede spørgsmål og svar

 

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om bordplader og om os på onlinebordplader.dk.

Hvem er onlinebordplader.dk?
Vi er en samling meget erfarne bordpladespecialister, med mange års erfaring, som ved alt om bordplader samt tilbehør til køkken/bad, og som står klar til at stille vores viden og ekspertise til rådighed for dig. Vi kan ikke vente med, at høre fra dig om dit bordpladeprojekt mv. Kontakt os vi sidder klar!

Hvordan modtager jeg tilbud på bordplade?

 1. Du indsender tegning med mål – Se eksempel på tegning her.
 2. Du bliver ringet op af en bordpladespecialist, for at få eventuelle tvivlsspørgsmål afklaret.
 3. Du sender os eventuelle manglende oplysninger.
 4. Du modtager tilbud indenfor 48 timer på hverdage.

 

Hvordan bestiller jeg min bordplade?

 1. Send os din tegninger mail på salg@onlinebordplader.dk
 2. Du bliver ringet op af en bordpladespecialist, for at få eventuelle tvivlsspørgsmål afklaret.
 3. Du modtager et tilbud indenfor 48 timer på hverdage.
 4. Du godkender tilbuddet.
 5. Vi sender en tegning som du godkender.
 6. Vi sender et link til betaling med kreditkort.
 7. Du modtager ordrebekræftelsen.
 8. Pengene trækkes fra dit kort 2-7 arbejdsdage før pladen afsendes. Se mere her.

 

Kan I måle min bordplade op så jeg slipper for ansvaret?
Ja vi kan sagtens få vores bordpladeleverandør til at måle din bordplade op. Vi kalder det ”Half Risk” dermed slipper du for ansvar og bekymringer om opmåling. Vores bordpladefabrikant laver en opmåling ude hos dig, og tager ansvaret for, at bordpladen passer ved levering. Med ”Half Risk” står du selv for montering af bordpladen. 

Må jeg selv måle mine bordplader op?
Du er velkommen til selv at måle dine bordplader op. Du fremsender en tegning med målene til os. Du har selv det fulde ansvar for, at opmålingen af bordpladen er korrekt. Det kan være lidt kompliceret at måle bordplader op derfor anbefaler vi altid at du benytter en lokal håndværker til opmåling og montering af dine bordplader. Det tager ikke ret lang tid for en fagmand.

Kan jeg selv beregne prisen på bordpladerne?
Du kan nemt selv udregne hvad prisen for dine bordplader vil være. Find prisen i prisberegnerne under den pågældende type bordplade i menuen til venstre. Men lad os regne et nøjagtig specificeret tilbud ud til dig på din nye bordplade. Prøv vores prisberegner her.

Hvordan kan jeg se og røre ved produkterne?
Du kan bestille en vareprøve, af den bordplade, du tænker på at bestille. HUSK vi fratrækker beløbet som du har betalt herfor, hvis du bestiller en bordplade hos os. BESTIL EN VAREPRØVE HER.

Kommer bordpladerne fra en dansk bordpladefabrik, altså “Made in Denmark”?
Ja alle vores bordplader kommer fra en dansk bordpladefabrikant, derfor er vores slogan “Made in Denmark”. Det er den samme bordpladefabrikant som leverer til mange af køkkenbutikkerne, forskellen er bare at vi ikke har alle de faste omkostninger som en køkkenbutik har.Altså er der ingen forskel i kvaliteten, ud over prisen, som ofte kan være 25-45 % billigere hos os.

Hvordan kan onlinebordplader.dk være så billige?
Vi har ikke store udstillinger og store bygninger med mange ansatte, så vi har ikke de samme udgifter. Derfor kan vi sælge så billigt.
Bordpladerne kommer direkte fra vores danske producent. Da vi køber rigtig mange bordplader, har vi forhandlet prisen langt ned og det kommer dig til gode. Og vi har ingen store dyre udstillingslokaler med høj husleje til at fordyre vores bordplader.

Stor omsætning – lave avancer – minimale omkostninger – hurtig ordrebehandling = BILLIGE BORDPLADER

Hvilken kvalitet har bordpladerne?
Bordpladerne fra onlinebordplader.dk har samme høje kvalitet, som dem man køber hos de etablerede køkkenbutikker. Det skyldes, at vi benytter samme leverandører som butikkerne, vi arbejder bare med en meget lavere avance og omkostninger end de gør.

Er det sikkert at handle os Jer?
Ja, det er 100% sikkert at købe varer hos os. Vi har dygtigt personale, som gerne hjælper og rådgiver dig både før, under og efter dit køb. Onlinebordplader.dk anvender det anerkendte online betalingssystem fra NETS/DIBS. Dette opfylder alle sikkerhedskrav.

Hvorfor skal jeg købe mine bordplader online?
Det er meget nemt, meget billigt og du får den samme høje kvalitet som du kender fra andre kendte køkkenfirmaer. Din belønning for at selv at kunne gøre det meste selv – er fantastiske priser.

Hvilke bordpladematerialer kan jeg købe på onlinebordplader.dk?
Vi har mange spændende materialer som kan bruges til køkkenbordplader. Laminat, Kompaktlaminat, Massivtræ, Dekton®, Granit, Marmor, Stål, Glas, Linoleum, Corian® Dupont™, FormaCor, FENIX laminat, SOLID laminat, KompositKomposit – Technistone & Komposit – Silestone.

Kan jeg få bordplader i andre materialer end dem der fremgår på hjemmesiden?
Vi sælger stort set alle typer køkkenbordplader. Skulle du dog ønske en bordplade i et andet materiale, så kontakt os, da vi har rigtig mange forskellige leverandører, der kan fremstille mange forskellige typer af bordplader ofte til billige priser.

Hvad er leveringstiden på bordpladerne?
Når du bestiller, modtager du en ordrebekræftelse hvorpå bordpladens afsendelsesdato står noteret. Leveringstiden kan variere meget alt efter hvilket produkt det drejer sig om. På onlinebordplader kan du under hver prisberegner finde de vejledende leveringstider for de forskellige bordpladetyper. Hvis du ønsker en aktuel leveringstid på bordpladerne, kan du bare ringe til os. 

Kan jeg også få bordplader til mit badeværelse?
Ja, det kan du sagtens. Vi har aftale med en af Danmarks største badvaskeproducenter. Vi kan levere mange forskellige helstøbte vaske med mange forskellige vasketyper og i mange spændende farver. Vi laver gerne bordplader til dit badeværelse helt specielt til dig. 

Kan I sætte en vask i min nye køkkenbordplade?
Ja, det kan du sagtens. Vi leverer faktisk langt hovedparten af køkkenbordpladerne med en underlimet vask (en vask som er limet i bordpladen fra fabrikken). Se mere under vaske.

Jeg har selv en vask, kan jeg sende den til Jer, og så monterer I den i bordpladen?
Nej; det kan desværre ikke lade sig gøre, da vores producent skal kunne stå indenfor holdbarheden af vasken, når den er sat i bordpladen. Ofte kan det heller ikke betale sig, da vores vaskepriser er så billige.

Kan jeg købe køkkenarmatur sammen med min bordplade?
Ja det kan du helt sikkert, og det gør de fleste af vores kunder. Tit kan man få et køkkenarmatur som matcher vaskens farve. Vandhanerne fra Blanco og Franke er fremstillet så de passer til deres vaske. Eksempelvis passer en Blanco vask i sort Silgranit sammen med Blancos vandhane i silgranit-look sort. 

Kan jeg købe badarmatur og brusesæt sammen med min badbordplade?
Ja det kan du helt sikkert, og det gør de fleste af vores kunder. Tit kan man få et badarmatur og brusesæt som matcher designet på vasken.

Kan jeg købe andre vare hos jer?
Ja det kan du. Du kan købe, Bordplader til bad, Køkken ArmaturBad ArmaturBrusesætBruseafskærmningerSpejleLamper, Væghængte badvaskeLøse Køkkenvaske og Løse badvaske.   

Kan jeg returner mine bordplader?
Nej det kan du ikke, da alle bordplader laves i specialmål, specielt produceret til dig, så gælder den normale returret ikke og derfor er svaret nej, du kan ikke returnere den/de bordplader du har købt på onlinebordplader.dk. Derfor kan du ikke sende dine bordplader retur. Se mere på vores handelsbetingelser.

Hvornår hæver i pengene fra min konto?
Vi hæver først pengene den dag varerne bliver afsendt fra fabrikken / grossisten / producenten. Altså typisk 1-4 dag før du modtager dine varer. 

Hvordan betaler jeg for mine bordplader?
Betaling af din bordpladeordre kan foregå på 2 måder: Betaling med kort eller forudbetaling.

Betaling med kort: Betaling med Dankort, VISA, Mastercard. Vi laver et link til betaling med kreditkort. Betalingen foregår via en krypteret SSL løsning hvor uvedkommende ikke har mulighed for at se dine oplysninger. Forudbetaling med netbank: Ja det kan du godt. Efter godkendt tilbud og tegning, modtager du en faktura. Når vi har modtaget bankoverførslen påbegyndes ordren.

Kan I hjælpe med finansiering?
Vores samarbejdspartner Afterpay kan hjælpe dig med det. Se mere når du tjekker ud ved kassen.

Hvordan leverer I bordpladerne?
Vi leverer de fleste af vores bordplader og varer med fragtmand, derfor er det meget vigtig at du kontrollere dine bordplader inden du skriver under på modtagelsen/fragtbrevet af dine varer. Når du har skrevet under på modtagelsen/fragtbrevet har du accepteret, at du har modtaget dine bordplader skadesfri og ansvaret for bordpladen overgår til dig. Det er meget vigtig at du læser hvordan du modtager varen – I dette LINK – Fragt og varemodtagelse. 

Hvor bliver bordpladerne leveret?
Hvis ikke andet er aftalt, så leveres bordpladerne til fortovskant. Derfor er det vigtig at du er der når bordpladerne bliver leveret, så du kan få dem indendørs med det samme. Derefter skal bordpladen indendørs med det samme i et TØRT og normalt tempereret lokale. Dette er meget vigtig da bordpladerne ellers tager skade. Det er ikke reklamationsberettiget, hvis ovenstående ikke overholdes.

Hvornår skal bordpladerne senest monteres?
Din bordplade skal monteres inden for 5 dage fra levering.

Ved modtagelse skal alle plader opbevares i originalemballagen på strøer i et tørt lokale ved max 20 grader i minium 24 timer, og i maksimalt i 5 dage fra levering har fundet sted. Dette er for at akklimatisere pladerne inden montering. Læs og brug vedlagte Monterings- & Vedligeholdelsesvejledningen, som også findes her: Monteringsvejledninger. Evt. samlebeslag er i bunden af emballagen eller i vaskekassen. Det er vigtigt, at ovenstående overholdes, for at undgå at bordpladen vil begynde at slå sig og deformere under opbevaringen. Deformationer opstået pga. for lang tids opbevaring/forkert opbevaring er ikke reklamationsberettiget.

Hvordan skal jeg håndtere mine bordplader og hvordan skal jeg bære dem ind?
Alle bordplader skal bæres på højkant. Bordplader med isatte vaske og/eller hul til kogeplader er ekstra sarte, og der skal udvises forsigtighed ved indbæring. Det er vigtigt, at gå bordpladen grundigt efter inden I begynder at håndtere/bære på den. Det kan være nødvendigt at fjerne al emballagen for at kontrollere bordpladen ordentligt. Skulle der mod forventning være skader på bordpladen, er det vigtigt, at du tager billeder og kontakter os inden bordpladen bæres ind. Vi er helt med på, at dette er besværligt og irriterende, men det er det hele værd for at sikre sig, at en evt. skade ikke kan være pådraget ved indbæringen.

Må bordpladerne stå udendørs?
Nej, bordpladerne må under ingen omstændigheder stå udvendig. Derfor skal bordpladerne indendørs med det samme i et TØRT og normalt tempereret lokale med normal fugtighed. Dette er meget vigtig da bordpladerne ellers tager skade. Det er ikke reklamationsberettiget hvis ovenstående ikke overholdes.

Kan jeg selv afhente mine bordplader?
Nej det kan du ikke, bordpladerne bliver altid leveret til dig. Se prisen på fragten på ordrebekræftelsen.

Skal jeg være hjemme når mine bordplader kommer?
Ja det er meget vigtig du er hjemme på leveringsadressen, når bordpladerne kommer, så du kan kontrollere dine bordplader for eventuelle fragtskader. Når du har skrevet under på modtagelsen/fragtbrevet, har du accepteret modtagelsen af skadesfrie bordplader. Ligeledes skal bordpladen indendørs med det samme i et TØRT og normalt tempereret lokale. Dette er meget vigtig da bordpladerne ellers tager skade. Det er ikke reklamationsberettiget, hvis ovenstående ikke overholdes. Det er meget vigtig at du læser hvordan du modtager varen  I dette LINK – Fragt og varemodtagelse. 

Skal jeg sørge for at tilkørselsforholdene til fragtmanden er gode?
Ja det er dit ansvar at fragtmanden kan køre helt hen til din adresse. Hvis fragtmanden ikke kan komme til din adresse pga. for dårlige tilkørselsforhold, så kører han igen, og du vil blive afregnet for ekstra fragt/kørsel.

Hvad gør jeg hvis der er en fragtskade?
Det er meget vigtig, at du læser hvordan du modtager varen – I dette LINK Fragt og varemodtagelse.  Det sker meget sjældent, men skulle der være en fragtskade, skal du ikke modtage varen. Du skal ikke skrive under på fragtbrevet. Det er meget vigtig du omgående kontakter os, og sammen hjælper vi dig igennem.

Hvor lang tid efter modtagelsen kan man reklamere?
Skulle der være en reklamation, er det vigtig du omgående kontakte os, og vi vil hjælpe dig igennem. For alle de varer du køber hos os giver vi dig 2 års reklamationsret. Husk specialproduceres bordplader tages ikke retur – se handels- og leveringsbetingelser.

Kan jeg få hjælp til min bestilling, så jeg får det hele med?
Ja selvfølgelig kan du det, det hjælper vi dig meget gerne med. Vi sidder klar ved telefon og e-mail, og hjælper dig hele vejen igennem.

Hvem er onlinebordpladers kunder?
Vi har kunder i hele Danmark. Vi sælger både til private, håndværkere og erhverv.

Hvorfor skal jeg købe mine bordplader på onlinebordplader.dk?
Det skal du, fordi det er meget nemt, meget billigt og så får du den samme høje kvalitet, som du kender fra andre kendte køkkenfirmaer – bare MEGET billigere.

Har I andre varer/bordplader end dem jeg kan se online i netbutikken?
Ja det har vi. Du skal endelig bare ringe, hvis du har et specielt ønske, så gør vi alt for, at skaffe det til dig, til en rigtig god pris.

Sælger I også til erhvervskunder?
Ja, det gør vi. Som loyal håndværker og erhvervskunde tilbyder vi dig ekstra rabat. Ret henvendelse til os og hør nærmere om konceptet Onlinebordplader.dk –  Erhverv. 

Kan I sende varerne til udlandet?
Ja. Vi kan levere stort set hvor du ønsker, forhør dig nærmere om mulighederne og prisen.

Leverer I til ikke brofaste øér? 
Der leveres kun til adresser i Danmark. Levering til adresser er ikke muligt i Grønland, på Færøerne samt ikke-brofaste øer. Dette gælder uanset hvilken adresse der står angivet på tilbuddet eller ordrebekræftelsen. Dog kan det evt. arrangeres ved ekstrabetalingen til fragt.

Koster det ekstra at få leveret på en ikke brofast ø?
Eventuelt, forespørg altid om fragtprisen.

Hvordan vedligeholder jeg mine bordplader?
Det kan du se mere om på onlinebordplader under menupunktet montage- og vedligeholdelse.

Hvordan monterer jeg mine bordplader korrekt?
Det kan du se mere om på onlinebordplader under menupunktet montage- og vedligeholdelse.

Kan jeg få monteret mine bordplader?
Ja det kan du godt, se mere under vores ”All Risk løsning” – HER