Betaling

Betaling

Betalingsmetoder

På www.onlinebordplader.dk kan der anvendes betalingskort. Det kan på www.onlinebordplader.dk løbende ses, hvilke betalingskort der accepteres. Der opkræves ikke gebyr ved betaling med kreditkort.

Der hæves ikke penge, førend 1-4 dage før afsendelse*(se forbehold), medmindre der er aftalt andet. Der kan aldrig trækkes et større beløb på kortet end det beløb som blev godkendt ved købet.

*VIGTIG info omkring bordpladebestilling i specialmål over DKK 25.000:

Ved ordre over DKK 25.000,- inkl. moms, vil betalingsbetingelserne være som følger:

Der betales 50 % forud ved bestilling af bordpladerne i specialmål, restbeløbet på de resterende 50 % betales 1-4 dage før afsendelsen fra vores bordpladefabrik.

*VIGTIG info omkring webshopbestilling over DKK 15.000:

Ved ordre over kr. 15.000,- inkl. moms, vil betalingsbetingelserne være som følger: Der betales 50 % forud ved bestilling, restbeløbet på de resterende 50 % betales 1-2 dage før afsendelsen fra grossisten.

Sikker betaling

Der er ingen forudbetaling, kun ved bordpladeordre på over kr. 25.000 og ved webshopbestillinger på over kr. 15.000 og du har banksikkerheden, idet du betaler med dit kreditkort. Når der betales med betalingskort på www.onlinebordplader.dk, er det altid sikret i tilfælde af misbrug. Der er mulighed for at afvise en betaling, når betalingsoversigten modtages – kontakt venligst egen bank, hvis der er mistanke til misbrug af betalingskort. Der er ingen selvrisiko i tilfælde af, at et kort bliver misbrugt, da www.onlinebordplader.dk benytter SSL (Secure Socket Layer) i betalingssystemet. De oplysninger, der indtastes i forbindelse med brug af betalingskort, bliver krypteret (SSL), og det er således kun NETS, der har adgang til disse. Hverken www.onlinebordplader.dk eller andre har mulighed for at læse disse data.