Inspiration - granit

Nero Assoluto

Tykkelse: 20/30/40 mm
Overflade: Poleret
Maks. bredde: 3000 mm 
Maks. dybde: 1240 mm

kan også i Patineret mod tillæg

 

Nero Africa

Tykkelse: 30 mm
Overflade: Poleret
Maks. bredde: 3000 mm 
Maks. dybde: 1240 mm

Steel Grey

Tykkelse: 30 mm
Overflade: Poleret
Maks. bredde: 3000 mm 
Maks. dybde: 1240 mm

Black Galaxy

Tykkelse: 30/40
Overflade: Poleret
Maks. bredde: 3000 mm 
Maks. dybde: 1240 mm

Nero Assoluto

Tykkelse: 20/30/40 mm
Overflade: Mat
Maks. bredde: 3000 mm 
Maks. dybde: 1240 mm

VIGTIG INFO OM GRANIT

Varme:

• En granit bordplade tåler ikke varme og det anbefales altid at anvende varmebeskyttende elementer, da forskellen mellem varme og kulde kan ødelægge pladens overflade.

Rengøring:

• Til daglig rengøring anbefales varmt vand og brug af en almindelig klud.

• Ved kalkdannelse anvendes flydende skurepulver til afrensning

• Grundig rengøring af mere genstridige pletter kan fjernes med stenrens.

 

Generelt:

Granit er en fællesbetegnelse for bjergarter, der dannes over mange millioner af år. Ikke to stykker er ens, hvilket gør hvert stykke optisk unikt.

• Der kan i granitplader forekomme naturpletter, som fremtræder som mørke eller lyse pletter af varierende størrelse. Pletterne kan være ensfarvede eller bestå af flere farvevariater. Disse pletter kan ikke undgås og er derfor ikke reklamationsberettiget.

• Plader med naturaftegninger kan variere meget, idet der kan forekomme store farveforskelle på samme granitplade.

Underlimning

Vasken monteres direkte under pladen og kernematerialet slibes/poleres på den lodrette inderside ned mod vasken. Kanten ned mod vasken fases ca. 2 mm, således at der ikke så nemt slåes en flig af hvis noget tabes og rammer uheldigt. Det kan være nødvendigt at skære ud i korpussiderne, på grund af størrelsen på visse typer vaske.

Underfræsning: En del af kernematerialet fræses væk, og vasken monteres op under denne udfræsning. Kanten ned mod vasken fases blødt og elegant, således at vand og snavs ikke kan sætte sig, og således at der ikke så nemt slåes en flig af kanten, hvis noget tabes og rammer uheldigt. Det kan være nødvendigt at skære ud i korpussiderne, på grund af størrelsen på visse typer vaske.

Integral: En del af kernematerialet fræses væk, og vasken monteres op under denne udfræsning. Kanten ned mod vasken fases manuelt så overgangen mellem plade og vask bliver blød og elegant, således at vand og snavs ikke kan sætte sig, og således at der ikke så nemt slåes en flig af kanten, hvis noget tabes og rammer uheldigt.

Planlimning: Der laves en udfræsning ned i pladen som matcher flangen på vasken. Vasken limes ned så den flugter med pladens overflade. Bemærk: Der er små ujævnheder i de fleste vaskeflanger kaldet “flimmer”.

 

Måltolerancer generelt +/- 2 mm, gælder også tykkelse. Dette gælder alle mål, både længdemål, breddemål og alle former for udskæringer. Der bør indregnes min. 4 mm luft til fuge, ved alle ender og kanter mod væg og skabe. Bordplader skal altid være understøttet som anført i monteringsvejledningen. Vær derudover opmærksom på understøtning i forbindelse med samlinger og langs væg.

Granit bordplade 

Granit bordplader er blevet anvendt til bl.a. bordplader igennem generationer Bordplade i granit er eksklusivt og populært materiale men samtidig en bordplade i den dyre ende, men med rigtig lang holdbarhed og derved have fornøjelse af resten af tilværelsen. Bordplade granit kan bl.a. anvendes såvel til køkken, badeværelse, bryggers og vindueskarme.  

 

Granit er naturprodukt og blandt de hårdeste bordpladematerialer der findes. Granit er dannet for mange millioner år siden og fremkommer fra vulkansk bjergart. Består af smeltet Magma fra vulkander er størknet under stort tryk langt nede i jorden. Granitten er så gennem millioner af år kommet op til overfalden som klipper. Granitten skæres og hugges så direkte ud i klippen og stenbrud. 

Der findes granit i hele verden. Granitbrydning i Danmark har kun forefindes på Bornholm, da det er det eneste sted i Danmark hvor der er fritliggende grundfjeldI dag importeres alle granitplader fra udlandet 

 

Bordplade granit er en natur sten fra vulkansk bjergart. Når det skæres direkte ud af klipper er der ikke 2 bordplader i granit der er 100% ens. Det giver en meget elegant, smuk, overdådig køkkenbordplade granit, der samtidig er en utrolig solid og slidstærk bordplade skabt med naturens unikke skønhed, utal af farver, variationer og struktur. Der kan bl.a. fås hvid granit, sort granitog når naturen selv har skabt granitten, findes det i mange farverfarvespil og struktur. 

Hver 
granit bordplader har således sit helt eget design, der er skabt af naturen selv igennem millioner af år.  

Ønsker du en granit køkkenbordplade med disse egenskaber og muligheder, der samtidig kan holde resten af livet med den rette behandling, så er det rigtige valg en granit bordplade fra Onlinebordplader.dk  

Bordplader granit kan laves på specialmål lige efter dine ønsker, så vi kan derfor opfylde de ønsker du måtte have til en luksusbordplade. 

 

Muligheder med Granit bordplader 

Granit bordplader efter mål er alle specialet fremstillede bordplader skræddersyet til dine specifikke behov.  

Onlinebordplader.dk leverer fuldt integreret design løsning, hvorved der sikres optimal udnyttelse af køkkenrummet med en granit køkkenbordplade 

Der er utallige anvendelsesmuligheder for bordplader granitDet egner sig særdeles godt til køkken, bryggers, badeværelse samt også til vindueskarme. Onlinebordplader.dk kan således levere alle løsninger lige efter dine ønsker og behov.   

 

Ved valg af granit til din bordplade får du en bordplade med rigtig lang levetid der består som ny i rigtig mange årGranit er som natur sten utrolig smuk med unikke mønster. 

 

Granit er utrolig hårdt som giver en meget slidstærk bordplade der tolererer omtrent alle former for syre/base der bruges i dagligdagen. 

Onlinebordplader.dk giver således garanti for, at farven i granitten er ægte og derved også syrefast.  

Man skal være opmærksom på at der uheldigvis på markedet tilbydes billigere alternativer, som ligner meget den ægte granit, men som er farvede. Det kan være vanskeligt at se forskellenså pas på de alternative billig granitbordplader. 

 

Bordplader i granit kræver kun lidt vedligeholdelse og er nemt at rengøre, hvilket gør den perfekt til den travle hverdag, hvor man ikke har den store tid eller lyst til rengøring.  

Ved valg af Granit bordplade fra Onlinebordplader.dk vælger du en bordplade som er yderst holdt bart med meget slidstærkt naturmaterialeTrods den stærke bordplade skal man altid beskytte bordpladen mod meget varme gryder, pander mv. med bordskåner. 

Med en granit bordplade efter mål fra Onlinebordplader.dk får du en køkkenbordplade i granit der er utrolig handy og praktisk – der holder næsten uendeligt.  

  
Køkkenvaske til bordplade af granit 

Vaske til granit køkkenbordplade kan bl.a. planlimes og underlimes. Se vores store udvalg af vaske ved at klikke her.   

Granitbordplader udgør en meget smuk og forholdsvis dyr del af køkkenets udseendehvilket medfører at der også skal følge en smuk køkkenvask med der afspejler dette. Onlinebordplader.dk har derfor et meget stort udvalg af vaske der passer flot sammen med en køkkenbordplade granit

 

Se udvalg af vaske ved at klikke her. Der vil helt sikkert være en vask der passer til dit køkken og behov.  
 

Præg din egen køkkenbordplade Granit 

Alle vores granit køkkenbordplade på mål er lavet fra bunden af. Du har således mulighed for at vælge dit helt eget præg på den endelige bordplade af granitDer er mange farvevalg, forskellige typer forkant, bagkant og tykkelse der kan vælges, sammen med den vask der ønskes. Til sidst er der også mange typer armatur der kan vælges.  

 

Se Onlinebordplader.dk store udvalg af armatur ved at klikke her.  

 

Inspiration 

Mangler du inspiration til hvordan din granit bordplade kan se ud, kan du se mere ved at klikke her. Vi har stor erfaring med hvordan granitplade kan se ud sammen med vores elegante køkkenvaske og armatur.  

 

Se vores udvalg af køkkenvaske ved at klikke her og armatur ved at klikke her. 

 

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os for yderlig rådgivning og inspiration eller prøv vores prisberegner på granit plader efter mål ved at klikke her.   

 

Selv om Onlinebordplader.dk er en internetforretning, sidder der altid en medarbejder klar for vejledning og rådgivning og besvarelse af spørgsmål.  For os er kundeservice en meget vigtig del. Vi er til for at hjælpe dig med at vælge og realiserer dine ønsker til køkken bordplade.  

 

Rengøring:  

Granit bordplade køkken er utrolig nemt at holde rent samt vedligeholde. Daglig rengøring sker med almindelig varmt vand og almindelig opvredet klud. Hvis der er behov for grundigere rengøring skal du bruge almindelige rengøringsmidler, og godt at eftertørre med en fugtig ren klud. Husk ikke at gøre brug af stålsvampe, da det herved kan komme ridser i granitpladen. Vigtig ikke og anvende blegemidler til rengøring, som klorin mv., da det kan medføre der kommer pletter på granitbordpladen.
 
 

 

Vedligeholdelse 

Det anbefales engang imellem at behandle granitpladen med stenolie så den får en imprægnering af overfalden, hvorved granit bordplade ikke bliver så let modtagelig for diverse pletter. Det medfører at den pæne og modstandsdygtige overflade holder bedre. Det anbefales at behandle bordplader granit hvert andet år, dog bør lyse bordplader behandles en gang pr. år.  

 

Fjerne pletter og skader 

Pletter fra kaffe, saft, rødvin mv. fjernes med fugtig klud med almindelige rengøringsmidler og varmt vand. Sørg altid at straks at fjerne kraftig farvede saft mv. så der ikke kommer misfarvninger i bordpladen. Til fjernelse af kalkpletter kan anvendes almindelig eddike.   

Husk bordplade af granit tåle meget varme, men for at undgå store udsving i varmepåvirkning fra pander, gryder mv. anbefaler vi at der altid bruges bordskåner hvorved holdbarheden øges.  

 

Se yderlig vedligeholdelsesvejledning ved at klikke her.