Til Komposit, Silestone og Technistone bordplader - prisen er inkl. planlimning

Planlimede køkkenvaske

Farve

Hul til vandhane

Skabsstørrelse

Afsætningsbakke

Dobbeltkumme

Komposit  køkkenbordplade 

Køkkenbordplade komposit er en stenbordplade der er lavet af et utroligt praksis og stærkt materiale fra naturen til anvendelse som bordplader i hele huset. Komposit er en stenbordplade, og består af naturprodukter med ca. 95% knust natur sten og kvarts blandet med farvepigment og tilsat harpikslim der binder det sammen. Beregn din bordplade her.

Se de mange lækre farver som vi kan tilbyde hos onlinebordplader.dk. Vi har det største udvalg af udsøgte køkkenbordplader komposit som findes i branchen. Ring på 71969500 eller skriv til os på salg@onlinebordplader.dk

Derfor kan der i komposit køkkenbordplader opnås en meget større ensartethed imellem 2 plader, end ved granit bordplader, da komposit bordplade efter mål indeholder knust granit der er limet sammen og tilsat farvepigment  

Køkkenbordplader komposit bliver presset i en støbeform, efter det er varmet meget op. Derved fremkommer der en meget stærk køkkenbordplade hvor overfalden er helt lukket. Det giver en utrolig stærk bordplade der er nem og vedligeholde.  Prøv vores unikke prisberegner her.

Ser lige her, er det ikke bare flot med sådan en komposit køkkenbordplade løsning. SÅ smuk og stilrent. Ring allerede i dag og snak med vores eksperter på 71969500 eller send os en mail til salg@onlinebordplader.dk – vi glæder os til at høre om dit komposit køkkenbordplade projekt.

Komposit bordplader efter mål tåler derfor de fleste almindelige rengøringsmidler, og bordpladen er meget modstandskraftig over for plamager og ridser. Bordplader fremstillet af kompositsten er støbte, men ligestilles i øvrigt med produktionen af granit bordplader meget Se alle vores komposit køkkenbordplade farver her.

Ser lige flotte detaljer og linjer vi har fået lavet på en bordplade fra www.onlinebordplader.dk – med denne flotte komposit køkkenbordplade løsning. Ring allerede i dag og snak med vores eksperter på 71969500 eller send os en mail til salg@onlinebordplader.dk – vi glæder os til at høre om dit komposit køkkenbordplade projekt.

Bordplader i komposit har med dets store slidstyrke og hårdhed en stor modstandsdygtighed, og kan derfor tåle væsentlig flere ridser, stød og slag modsat mange andre bordplader. Med den forseglede overfalde kan der ikke trænge noget igennem som for eksempel varmt fedt, farve, olie, kaffe mv.  

Lågerne og kompost køkkenbordpladen passer så smuk og harmonisk sammen. Ring allerede i dag og snak med vores eksperter på 71969500 eller send os en mail til salg@onlinebordplader.dk – vi glæder os til at høre om dit komposit køkkenbordplade projekt.

Alt sammen medfører det at en bordplade komposit er et meget godt valg til sin køkkenbordplade på mål. Du får en komposit køkkenbordplade der er utroligt praktisk, bekymringsfrit valg med sin super nemme vedligeholdelse og ikke at forglemme en køkkenbordplade der holder næsten uendeligt.   

Kompositsten bordplade tåler desuden en hel del varme. Dog skal man være påpasselig med meget varme gryder, pander mv. – der ikke bør stilles direkte på bordpladen. Læs meget mere om komposit bordplader og alle komposittens egenskaber her.

Muligheder bordplade komposit 

Komposit bordplader efter mål er alle specialet fremstillede bordplader skræddersyet til dine specifikke behov og ønsker. Det kan formgives stort set som du ønsker det. Der er næsten ingen grænser for udformningen – kun fantasien sætter grænser for, hvordan køkkenbordplade komposit kan formes.  

Den limegrønne fyldning stå i den flotteste kontranst til den unikke og smukke komposit køkkenbordplade – ingen en super flot løsning fra www.onlinebordplader.dk. Ring allerede i dag og snak med vores eksperter på 71969500 eller send os en mail til salg@onlinebordplader.dk – vi glæder os til at høre om dit komposit køkkenbordplade projekt.

Onliebordplader.dk leverer alle typer bordplader i komposit, længer, dybde, tykkelse samt med forskellige forkants profiler og bagkantsprofiler. Altså en fuldt integreret design løsning, hvorved der sikres optimal udnyttelse af kompositbordpladen og køkkenrummet. Alt sammen efter dine ønsker og behov og du opnår således en meget slidstærk og mere rengøringsvenlig arbejdsplads i køkkenet. Hver eneste bordplade er således unik.  

Komposit bordplade med vask 

Vaske planlimnes i bordpladen. Vi har rigtig mange forskelligere typer køkkenvaske til komposit bordplade i mange forskellige farver, former mv. Se vores store udvalg af vaske ved at klikke her.    

Kompositbordplade efter mål – hvad kan det bruges til  
Der er mange muligheder for at bruge en stålbordplade. Er ideelt til blandt andet følgende: 

  • Køkkenet – privat bolig og sommerhus  
  • Baggang 
  • Udekøkken 
  • vaskerum

     

Da en komposit bordplade, med eller uden vask, kan støbes efter alle de ønsker og mål, er der rigtig mange muligheder for anvendelse af bordplade i komposit, både privat og erhvervsmæssigt 

Præg din egen køkkenbordplade komposit 

Alle vores komposit bordplade på mål er lavet fra bunden af. Du har således mulighed for at vælge dit helt eget præg på den endelige bordplade af komposit. Der er forskellige typer forkant, bagkant og tykkelse der kan vælges, sammen med den vask der ønskes. Til sidst er der også mange typer armatur der kan vælges. Se de mange muligheder ved at klikke her 

En broløsning som fløden på toppen af denne unikke komposit køkkenbordplade broløsning – den er vi meget stolte af hos www.onlinebordplader.dk Ring allerede i dag og snak med vores eksperter på 71969500 eller send os en mail til salg@onlinebordplader.dk – vi glæder os til at høre om dit komposit køkkenbordplade projekt.

 

Inspiration komposit køkkenbordplade i komposit

Mangler du inspiration til hvordan din komposit bordplade kan se ud, kan du se mere ved at klikke her. Vi har stor erfaring med hvordan komposit bordplader kan se ud sammen med vores elegante køkkenvaske og armatur. Se vores udvalg af køkkenvaske ved at klikke her og armatur ved at klikke her. 

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os for yderlig rådgivning og inspiration eller prøv vores prisberegner på køkkenbordplader komposit ved at klikke her.  

Selv om Onlinebordplader.dk er en internetforretning, sidder der altid en medarbejder klar for vejledning og rådgivning og besvarelse af spørgsmål.  For os er kundeservice en meget vigtig del. Vi er til for at hjælpe dig med at vælge og realiserer dine ønsker til køkken bordplade.  

Kompositsten bordplade vedligeholdelse og rengøring 

Rengøring af køkkenbordplade komposit:  

Bordplader i komposit rengøres nemt med aftørring af en klud med rent, varmt vand. Ved olie, fedt og tilsvarende fjernes det nemt med en opvaskebørste eller skuresvamp med vand og opvaskemiddel. Husk tør grundigt herefter. 

De fleste typer rengøringsmidler kan anvendes til rengøring af dit køkkenbordplader komposit. Dog frarådes det at bruge rengøringsmidler med meget kraftige base og syre indhold. 

Vedligeholdelse komposit bordplade til køkkenbordplade
Komposit har normalt ikke behov for særlig vedligeholdelse. 

Ved behov for vedligeholdelse og pleje af stenbordplader og herunder køkkenbordplader komposit, anbefales det at anvende stenolie. Det medfører at komposit bordplade bliver mindre modtagelig overfor snavs og pletter.   

Se yderligere vedligeholdelsesvejledning ved at klikke her