Stålbordplade og stålbordplader med vask

Stålbordplader 

Stålbordplade efter mål er de senere år blevet meget populære i private hjem. Rustfri stålbordplade er oftest kendt fra restaurant- industri og storkøkkener mv., men med materialets praktiske og spædende løsning samt rå udtryk og stilrene look er køkkenbord stål meget praktisk og nemme at holde. Beregn din stålbordplade her.

Se en flot samling i en stålbordplade til køkken. Ring allerede i dag og snak med vores eksperter på 71969500 eller send os en mail til salg@onlinebordplader.dk – vi glæder os til at høre om dit stålbordplade projekt.

Bordplade af stål behøver kun minimal vedligeholdelse og sammenholdt med det er meget hygiejnisk, er det et meget praktisk valg af køkkenbordplade. 

Muligheder rustfri stål bordplader 

Stålbordplader efter mål er alle specialet fremstillede bordplader skræddersyet til dine specifikke behov. Stålbordplade kan formgives og svejses sammen uden synlige samlinger. Der er næsten ingen grænser for udformningen af stål køkkenbord – kun fantasien sætter grænser for, hvordan bordplade af stål kan formes.  

Onliebordplader.dk leverer fuldt integreret design løsning, hvorved der sikres optimal udnyttelse af stål bordpladen og køkkenrummet. Ved stålets stærke evner, opnår du ligeså en meget slidstærk og mere rengøringsvenlig arbejdsplads i køkkenet.  

Ved valg af rustfri stålbordplade vælger du en bordplade med yderst modstandsdygtigt materiale.  Den lukkede overflade gør at der ikke kan trænge bakterier mv. igennem bordpladen af stål, samtidig med at snavs mv. ikke kan gemme sig. Dette giver super gode hygiejniske egenskaber for en stålbordplade at arbejde med i det daglige.  

Se den smukke stålbordplade med vask. Ring allerede i dag og snak med vores eksperter på 71969500 eller send os en mail til salg@onlinebordplader.dk – vi glæder os til at høre om dit stål køkkenbordplade projekt.

Rustfri stålbordplade medfører med sin genspejling af lyset, at rummet føles større Køkkenbordplade stål passer rigtigt flot både i et stort køkken som i et lille køkken. 

Køkkenvaske til bordplade af stål 

Stålbordplade med vask isvejses stålvasken i stålbordpladen. Se udvalg af vaske ved at klikke her.  Ved isvejsning opnås der således en usynlig overgang mellem stål bordpladen og vasken, da samlingen poleres fint op. Dette giver en meget rengøringsvenlig og solid sammenhæng mellem stålbordpladen og vasken. Det gør det utroligt hurtigt og nemt og tørre alle overflader af, da der ikke er nogle kanter mv. mellem overgang fra vask og stålbordpladen, hvor snavs mv. kan sætte sig. Se alle mulighederne her.

En stålbordplade en en isvejst vask er det smukkeste. Ring allerede i dag og snak med vores eksperter på 71969500 eller send os en mail til salg@onlinebordplader.dk – vi glæder os til at høre om dit stål køkkenbordplade projekt.

Stålbordplade efter mål – hvad kan det bruges til  

Der er mange muligheder for at bruge en stålbordplade. Er ideelt til blandt andet følgende:  

  • Køkkenet – privat bolig og sommerhus  
  • Baggang 
  • Udekøkken 
  • vaskerum

Da rustfri bordplade, med eller uden vask, kan udformes efter alle ønsker og mål, er der rigtig mange muligheder for anvendelse af stålbordplade.  

Her er en flot 40 mm tyk stålbordplade lavet af dygtige daske håndværkere – Ring allerede i dag og snak med vores eksperter på 71969500 eller send os en mail til salg@onlinebordplader.dk – vi glæder os til at høre om dit stålbordplade projekt.

Stålbordplade – typer 

Bordplader af stål findes i 2 typer.  Den mest traditionelle brugte køkkenbordplade stål, er hvor en tynd stålplade limes på en træplade. Den anden type er en massiv stålbordplade – se yderlig herom ved at klikke her. 

Vigtig at varme fra en skoldvarm gryde eller pande kan skade traditionelle rustfri stålbordplade ved at den kan løsne sig fra underlaget. Dette kan den massive stålbordplade derimod modstå.  

Præg din egen køkkenbordplade stål 

Alle vores stålbordplade på mål er lavet fra bunden af. Du har således mulighed for at vælge dit helt eget præg på den endelige bordplade af stål. Der er forskellige typer forkant, bagkant og tykkelse der kan vælges, sammen med den vask der ønskes. Ved vask er der mulighed for af vælge en der Isvejset eller en vask der er monteret på bordpladen. Til sidst er der også mange typer armatur der kan vælges. Se muligheder ved at klikke her 

Inspiration 

Mangler du inspiration til hvordan din stålbordplade kan se ud, kan du se mere ved at klikke her. Vi har stor erfaring med hvordan stål bordplader kan se ud sammen med vores elegante  køkkenvaske og armatur. Se vores udvalg af køkkenvaske ved at klikke her og armatur ved at klikke her. Få mere inspiration her.

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os for yderlig rådgivning og inspiration eller prøv vores prisberegner på stål bordplader ved at klikke her.  

En flot vask som er sat i en stålbordplade med vask. Ring allerede i dag og snak med vores eksperter på 71969500 eller send os en mail til salg@onlinebordplader.dk – vi glæder os til at høre om dit stålbordplade projekt.

Selv om Onlinebordplader.dk er en internetforretning, sidder der altid en medarbejder klar for vejledning og rådgivning og besvarelse af spørgsmål.  For os er kundeservice en meget vigtig del. Vi er til for at hjælpe dig med at vælge og realiserer dine ønsker til køkken bordplade.  

Stålbordplader vedligeholdelse og rengøring 

Rengøring af stålbordplader:  

Stålbordpladen tørres af efter brug med en alm. fugtig klud. Stålbordpladen tørres herefter af med en tør klud, hvorved det forhindrer kalkaflejringer.  

Vedligeholdelse af stålbordplade

Det er muligt af bevare glansen på din køkkenbordplade stål og formindske ridser, ved at pleje stålbordpladen med olie. 

Fjerne pletter på stålbordplader og stålbordplade med vask

Stålbordpladen er nemt og fjerne pletter på. Bordpladen er helt lukket og suger hverken snavs eller væske.  Derved gør det stålbordplader meget resistent overfor pletter 

Almindelig varmt vand tilsat rengøringsmiddel fjerne pletter. 

 Se yderlig vedligeholdelsesvejledning ved at klikke her