Massiv stål bordplade - helt unik lavet efter dine mål.

Massiv stålbordplade efter mål 

Massiv stålbordplade er som ordret siger massiv, dvs. den massive stålplade er typisk mellem 5-8 mm. tyk. Modsat almindelig rustfri stålbordplade, hvor en tynd stålplade limes på en træplade.  

Massiv køkkenbordplade stål er således super tynd i forhold til andre bordpladetyper.  

Massiv stål er bare sådan en fantastisk klassisik løsning som altid er klassisk pæn – på den fede måde og så er den meget nem at holde – ring og forhør hos os på 71969500

 

Stålbordplader til køkken er de senere år blevet meget populære i private hjem. Rustfri stål bordplade er oftest kendt fra restaurant- industri og storkøkkener mv., men med materialets praktiske og spædende løsning samt rå udtryk og stilrene look er massiv køkkenbord stål meget praktisk og nemme at holde. 

Bordplade af stål behøver kun minimal vedligeholdelse og sammenholdt med det er meget hygiejnisk, er det et meget praktisk valg af bordplade stål til køkkenbordplade. 

Muligheder stålbordplader massiv 

Massiv stålbordplade på mål er alle specialet fremstillede bordplader efter mål skræddersyet til dine specifikke behov. Stålbordplade kan formgives og svejses sammen uden synlige samlinger. Der er næsten ingen grænser for udformningen af stål køkkenbord i massiv stål – kun fantasien sætter grænser for, hvordan massiv bordplade af stål kan formes.  

Onliebordplader.dk leverer fuldt integreret design løsning, hvorved der sikres optimal udnyttelse af stål bordpladen og køkkenrummet. Ved stålets stærke evner, opnår du ligeså en meget slidstærk og mere rengøringsvenlig arbejdsplads i køkkenet.  

Er det ikke bare så stilrent og flot med massiv stål i køkkenet. Massiv stål bordplade er så praktisk og gør hverdagen meget nemmere. Overvejer du en ny massiv stål bordplade – så kontakt Onlinebordplader.dk på salg@onlinebordplader.dk eller ring til os og snak med en af vores mange eksperter.

Ved valg af rustfri massiv stålbordplade vælger du en stålbordplade køkken med yderst modstandsdygtigt materiale. Den lukkede overflade gør at der ikke kan trænge bakterier mv.  igennem bordpladen af stål, samtidig med at snavs mv. ikke kan gemme sig. Dette giver super gode hygiejniske egenskaber for en stålbordplade at arbejde med i det daglige.  

Rustfri stålbordplade køkken medfører med sin genspejling af lyset, at rummet føles større.  Massiv køkkenbordplade stål passer rigtigt flot både i et stort køkken som i et lille køkken. 

Køkkenvaske til bordplade af stål 

Stålbordplade med vask isvejses stålvasken i stålbordpladen. Se udvalg af vaske ved at klikke her.  Ved isvejsning opnås der således en usynlig overgang mellem stål bordpladen og vasken, da samlingen poleres fint op. Dette giver en meget rengøringsvenlig og solid sammenhæng mellem stålbordplade og vasken. Det gør det utroligt hurtigt og nemt og tørre alle overflader af, da der ikke er nogle kanter mv. mellem overgang fra vask og rustfri køkkenbord, hvor snavs mv. kan sætte sig.  

Massiv stålbordplade efter mål – hvad kan det bruges til  

Der er mange muligheder for at bruge en stålbordplade. Er ideelt til blandt andet følgende: 

  • Køkkenet – privat bolig og sommerhus  
  • Baggang 
  • Udekøkken 
  • vaskerum 

Da rustfri bordplade, med eller uden vask, kan udformes efter alle ønsker og mål, er der rigtig mange muligheder for anvendelse af stålbordplade.  

Stålbordplade – typer 

Bordplader af stål findes i 2 typer.  Ud over den massiv stålbordplade, er den mest brugte den traditionelle køkkenbordplade stål, hvor en tynd stålplade limes på en træspånplade.  

Modsat den traditionelle rustfri stålbordplade, kan den massive stålbordplade modstå høj varme fra gryde, pande mv. Det er en fordel ved den massiv stålbordplade køkken. 

Præg din egen køkkenbordplade stål 

Alle vores stålbordplade på mål er lavet fra bunden af. Du har således mulighed for at vælge dit helt eget præg på den endelige bordplade af stål. Der er forskellige typer forkant, bagkant og tykkelse der kan vælges, sammen med den vask der ønskes. Ved vask er der mulighed for af vælge en der Isvejset eller en vask der er monteret på bordpladen. Til sidst er der også mange typer armatur der kan vælges. Se muligheder for armatur ved at klikke her.  

Inspiration 

Mangler du inspiration til hvordan din stålbordplade kan se ud, kan du se mere ved at klikke her.

En massivbordplade fra Onlinebordplader.dk er en unik investering i en holdbar, stilren og praktisk bordplade som bare holder i mange mange år. Lad os hjælpe dig med din nye stålbordplade allerede i dag – ring på 71969500 eller skriv til os på salg@onlinebordplader.dk

Vi har stor erfaring med hvordan stål bordplader kan se ud sammen med vores elegante køkkenvaske og armatur. Se vores udvalg af køkkenvaske ved at klikke her og armatur ved at klikke her. 

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os for yderlig rådgivning og inspiration eller prøv vores prisberegner på stål bordplader ved at klikke her.   

Selv om Onlinebordplader.dk er en internetforretning, sidder der altid en medarbejder klar for vejledning og rådgivning og besvarelse af spørgsmål.  For os er kundeservice en meget vigtig del. Vi er til for at hjælpe dig med at vælge og realiserer dine ønsker til køkken bordplade.  

Stålbordplader vedligeholdelse og rengøring 

Rengøring:  

Stålbordpladen tørres af efter brug med en alm. fugtig klud. Stålbordpladen tørres herefter af med en tør klud, hvorved det forhindrer kalkaflejringer.  

Vedligeholdelse 

Det er muligt af bevare glansen på din køkkenbordplade stål og formindske ridser, ved at pleje stålbordpladen med olie. 

Fjerne pletter 

Stålbordpladen er nemt og fjerne pletter på. Bordpladen er helt lukket og suger hverken snavs eller væske.  Derved gør det stålbordplader meget resistent overfor pletter 

Almindelig varmt vand tilsat rengøringsmiddel fjerne pletter. 

Se yderlig vedligeholdelsesvejledning ved at klikke her.