Kompaktlaminat bordplade beregn pris

Ønsker du pris – send en tegning på salg@onlinebordplader.dk

Kompaktlaminatfarver

Brækket hvid m/sort kerne

Maks. bredde: 4090 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 12 mm
Farvekode: 001

Ren hvid m/hvid kerne

Maks. bredde: 4090 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 12 mm
Farvekode: 0010

Saxum m/sort kerne

Maks. bredde: 4090 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 12 mm
Farvekode: 0080

Profido Nero m/sort kerne

Maks. bredde: 4050 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 12 mm
Farvekode: 3302

Mika Nero m/sort kerne

Maks. bredde: 4090 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 12 mm
Farvekode: 3329

Luserna Nero m/sort kerne

Maks. bredde: 4090 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 12 mm
Farvekode: 3366

Carrara Marmor m/grå kerne

Maks. bredde: 4090 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 12 mm
Farvekode: 63009

Oriental Stone m/sort kerne

Maks. bredde: 4090 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 12 mm
Farvekode: 63007

Nero Portoro Marble m/sort kerne

Maks. bredde: 4090 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 12 mm
Farvekode: 63028

VIGTIG INFO OM Kompaktlaminat

Varme:

• En Kompaktlaminat bordplade tåler kun varme gryder eller pander på maks. 130 grader i kort tid.

• Misfarvninger fra overophedning er det normalt ikke muligt at fjerne eller reparere.• Større gløde- eller brandmærker kan heller ikke fjernes.

• Brug derfor altid bordskånere af træ eller metal til frasætning af varme gryder, pander etc .

Rengøring

:• Til daglig rengøring anbefales varmt vand og brug af en almindelig klud.

• Grundig rengøring kan ske med almindelige rengøringsmidler, men tør efter med en ren, fugtig klud, så der ikke efterlades rester efter opvaskemiddel.

• Undgå brug af skurepulver samt nylonsvampe, da de ofte vil mattere eller ridse laminaten.

Generelt:

• De fleste ensfarvede kompaktlaminater og linoleumer er glatte i overfladen og ridser er derfor mere synlige

• Stærkt farvende fødevarer og lignende kan misfarve kompaktlaminaten/linoleumen

• Ved efterleveringer kan de forekomme farveforskel mellem nye og eksisterende plader.

• Der bør monteres Alu dampspærre på undersiden af bordpladen, ved opvaskemaskinen. Til beskyttelse af bordpladen, hvis opvaskemaskinen ved et uheld skulle blive åbnet under kørsel. Dette er en sikekrhedsforanstaltning og forhindre ikke fugt i at trænge ind i bordpladen.

Underlimning

 Er en del af kernematerialet fræses væk, og vasken monteres direkte mod kompaktlaminaten. Kanten ned mod vasken fases blødt og elegant, således at vand og snavs ikke kan sætte sig, og således at laminaten ikke så nemt ødelægges af eksempelvis en grydebund der rammer en skarp laminatkant.

 

Underlimning med færdigkant: Vasken bliver leveret med færdigkant, hvilket betyder at materialet er tilbagetrukket på topflangen af vasken. Ved disse vaske har vi desværre ikke mulighed for at fase materialet blødt og elegant ned mod vasken. Dette kan primært skyldes – udformningen af selve vaskemodellen eller typen af materiale

 

Planlimning: Der laves en udfræsning ned i pladen som matcher flangen på vasken. Vasken limes ned, så den flugter med pladens overflade. Bemærk: Der er små ujævnheder i de fleste vaskeflanger kaldet “flimmer”. Vaske planlimes ikke i multikompaktlaminat.

Måltolerancer generelt +/- 2 mm, gælder også tykkelse. Dette gælder alle mål, både længdemål, breddemål og alle former for udskæringer. Målene er produktionsmål, gældende ved stuetemperatur, og ca. 50 % luftfugtighed. Ændringer i temperatur og fugtighed kan betyde ændringer i mål, afhængig af materiale. I øvrigt henvises til vores monterings- og vedligeholdsvejledninger. Der bør indregnes min. 4 mm luft til fuge, ved alle ender og kanter mod væg og skabe.

Tilbud

Bestilling

Opmåling

 • Leveringstid på laminatbordplader er 10-15 arbejdsdage – forhør om aktuel leveringstid på din bordplade.
 • pladelængder 4090 mm (farve Smoked Quarstone maks. længde 3590) og max pladedybde 1240 mm
 • Priserne er ekskl. vask, endekanter, bagkanter, fragt, udskæringer, samlinger og evt. opmåling .
 • Servicepakke medfølger som standard. Pris DKK 386,- (Indeholder: Laminat clean, Melaminsvamp, gaffelnøgle, fladjern, vinkelbeslag, spånskruer, spændeskiver, samleklodser, laminatbrikker og dampspærre)
 • Billederne er vejledende, variationer i farvenuancer kan forekomme. Bestil vareprøve her. Der kan forekomme farveforskelle mellem den vareprøver du har set, og den leverede plade.
 • Minimumsbestilling DKK 1.000,-
 • Der tages forbehold for prisstigninger og beregningsfejl i prisberegneren. Kontakt os for et tilbud her.
 • I laminat kan der forekomme små farvepigmenter, som ikke har samme farve som laminatens grundfarve. Dette er ikke reklamationsberettiget.
 • Tillæg for Multi Kompaktlaminat som Duo (10 mm sort/sort kompaktlaminat pålimet laminat 2 sider) + 35 %.
 • Der kan forekomme små farvepigmenter, som ikke har samme farve som laminatens grundfarve. (ses oftest i lyse farver). Dette er ikke reklamationsberettiget.
 • længde på Multi Kompaktlaminat, se maks. længde på den ønskede standardlaminat. Vaske planlimes ikke i Multi Kompaktlaminat.


Kompaktlaminat som materiale

En bordplade i kompaktlaminat er med sit tynde look et yderst moderne og eksklusivt produkt. Samtidig er det et materiale, der er kendetegnet ved at have alle de gode egenskaber, som kendes fra ”traditionelle” laminatbordplader. Kompaktlaminat fremstilles af harpiksimprægneret papir, som under højt tryk og varme presses sammen til en kompakt bordpladekerne. Det øverste og nederste lag af bordpladen består af farvet laminatpapir, som imprægneres med melamin. Dette giver en meget slidstærk og en rengøringsvenlig overflade.

Kompaktlaminat fås i 7 forskellige varianter i henholdsvis 10 eller 12 mm. Herudover kan vi fremstille kompaktlaminatplader med sort kerne af alle 0,8 mm. laminater. Denne teknologi kalder vi for ”multikompaktlaminat”.

(Bemærk: Ved multikompaktlaminat er der som standard ”kun” laminatdekor på bordpladens top side, max. længde multikompakt afhænger af den valgte dekor.)
Bordplader i kompaktlaminat monteres ofte på underlagslister for at opnå et ”svævende look”. Obs. max. længde underlagslister 4090 mm.

 • Du indsender tegning med mål – se her hvad vi skal vide for at kunne regne et tilbud – link til tegning.
 • Du bliver ringet op af en bordpladespecialist, for at få eventuelle tvivlsspørgsmål afklaret.
 • Du sender os eventuelle manglende oplysninger.
 • Du modtager tilbud indenfor 24 timer på hverdage.

Få et tilbud – brug vores tilbudsformular.

Mange folk bliver ofte overrasket over hvor dyr bordpladen er, når de skal købe deres drømme- køkken eller bad. Hos Onlinebordplader gør vi tingene smartere, har ingen høje omkostninger til udstillinger og slipper for at betale til den høje loyalitetsbonus som bordpladefabrikanten skal betale de store køkkenkæder. Det betyder langt billigere bordplader til dig, uden at vi går på kompromis med service og kvalitet.

Vores danske bordpladefabrikant er ofte den samme som køkkenbutikkerne bruger og køkkenbutikkerne leverer også bordpladen direkte fra bordpladefabrikanten, altså er der ingen forskel, ud over prisen, som ofte er 35-50 % billigere hos os.

Vi anbefaler altid at få målt op til bordplade af en professionel snedker, køkkenmontør, tømrer eller af vores bordpladefabrikants opmålingsservice. Bestiller du en bordplade i en køkkenbutik og ønsker at få den professionelt målt op, betaler du også for det, forskellen er bare at vi også på opmålingen er billigere. Jo dyrere bordplade du køber hos os jo billigere bliver opmålingen af bordpladen.

Kan det virkelig lade sig gøre? JA selvfølgelig, vi guider dig hele vejen. Vi kan sende vareprøver til dig så du kan mærke og se bordpladerne. Du skal egentlig bare tænke på, at alt er det samme, som hvis du bestiller bordpladen i en køkkenbutik – bare MEGET billigere.

Selvom vi leverer det samme produkt som køkkenbutikkerne så kan vi yde en endnu bedre service, fordi vi har den erfaring vi har. Vi har set tusindevis af tegninger og vi har fået bordplader ind med modermælken så vi ved alt om bordplader. Og skulle der opstå et problem har vores bordpladefabrikant en serviceafdeling og en servicemontør som dækker hele Danmark.

Selvom vi sælger vores bordplader på nettet, så ved vi, at personlig kontakt mellem vores kunder og os er vigtig. Derfor ringer vi altid til dig når vi har modtaget din tegning. Et køb af en bordplade er en stor beslutning og mange gange ikke billigt, derfor står vi altid til rådighed med vores store erfaring.

Vi er stolte fagfolk som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

Vi er en samling meget erfarne fagfolk, med over 30 års erfaring, som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 
Vi står klar til at stille vores viden og ekspertise til rådighed for dig. Vi kan ikke vente med, at høre fra dig.

Kontakt os vi sidder klar!

Få et tilbud

Hvis du ønsker, at vi skal udarbejde et nøjagtigt tilbud, kan udfylde nedenstående formular. Så vender vi tilbage. 

Du er også meget velkommen til at kontakte os på 71 9695 01, så tager vi en snak om det. Telefonen er åben kl. 9-12 på hverdage.

Caldera Forms has been closed as of April 5, 2022 and is not available for download. You can try the other Form plugins instead

 

Kompaktlaminat bordplade 

Kompaktlaminat bordplader er med sin tykkelse på kun 12 mm meget kompakt. En billig og tynd kompaktlaminat bordplade eller multikompaktlaminat der er meget praktisk at holde og har et elegant udtryk, hvor der ikke bliver gået på kompromis med materialets kompaktlaminat kvalitet og kompaktlaminatens styrke.

Beregn din kompaktlaminat bordplade eller multikompaktlaminat bordplade her.

Multikompaktlaminat bordplade.

En multikompaktlaminatbordplade er en kompaklaminatbordplade hor man limer en tynd laminat eller Fenix laminat på overfladen. Det giver en fantastisk flot overflade og rigtig rigtig mange muligheder for unikke overflade og mange spændende sammensætningsmuligheder.

Beregn din kompaktlaminat bordplade eller multikompaktlaminat bordplade her.

Overvejer du en ny kompaktlaminat bordplade – så kontakt Onlinebordplader.dk på salg@onlinebordplader.dk eller ring til os på 71969500 og snak med en af vores mange eksperter om din nye kompaktlaminat bordplader eller multikompaktlaminat bordplade.


Bordplader i kompaktlaminat har endvidere den fordel at de er utrolige nemme og holde
i dagligdagen samt nemt at vedligeholde løbende. Kan anvendes til bl.a. køkken, badeværelse og bryggers.   

Køkkenbordplade kompaktlaminat er fremstillet af mange lag laminatpapir, modsat alm. laminat bordplader, der er fremstillet af spånplader. Den special fabrikeret laminatpapir er sammenpresset og komprimeret under stort tryk og høj varme, som giver en meget holdbar og slidfast bordplade.  

Overvejer du en ny kompaktlaminat bordplade – så kontakt Onlinebordplader.dk på salg@onlinebordplader.dk eller ring til os på 71969500 og snak med en af vores mange eksperter om din nye kompaktlaminat bordplader eller multikompaktlaminat bordplade.

Opbygningen af kompaktlaminat sker med farvet papir på den øverste og nederste lag, der samtidig er imprægneret med melamin. Dette medfører at overfalden bliver meget robust og gør at bordpladen er nemt at holde.  

Bordplader kompaktlaminat kan således produceres i et utal af farvemulighede og mønstre. Der er et hav af valgmuligheder, mørkt eller lyst. Moderne eller naturligt stil.  

Overvejer du en ny kompaktlaminat bordplade – så kontakt Onlinebordplader.dk på salg@onlinebordplader.dk eller ring til os på 71969500 og snak med en af vores mange eksperter om din nye kompaktlaminat bordplader eller multikompaktlaminat bordplade.

Det giver mange muligheder for at tilpasse bordplade kompaktlaminat dit netop dit køkken, badeværelse mv.  og der er således rigt mulighed for at opfylde dine køkkendrømme mv.  

Ønsker du en kompaktlaminat køkkenbord med disse egenskaber og muligheder, der samtidig er utroligt nemt at holde, så er det rigtige valg en kompaktlaminatbordplade hos Onlinebordplader.dk  

Overvejer du en ny kompaktlaminat bordplade – så kontakt Onlinebordplader.dk på salg@onlinebordplader.dk eller ring til os på 71969500 og snak med en af vores mange eksperter om din nye kompaktlaminat bordplader eller multikompaktlaminat bordplade.

Bordplader kompaktlaminat kan laves på specialmål lige efter dine ønsker, så vi kan derfor opfylde de ønsker du måtte have til en luksusbordplade. 

Muligheder og fordele med kompaktlaminat bordplader 

Kompaktlaminat bordplader efter mål er alle specialet fremstillede bordplader skræddersyet til dine specifikke behov. Der er således stort set ingen grænser for udformningen så den kan tilpasse dine behov og ønsker. 

Overvejer du en ny kompaktlaminat bordplade – så kontakt Onlinebordplader.dk på salg@onlinebordplader.dk eller ring til os på 71969500 og snak med en af vores mange eksperter om din nye kompaktlaminat bordplader eller multikompaktlaminat bordplade.

Onlinebordplader.dk leverer fuldt integreret design løsning, hvorved der sikres optimal udnyttelse af køkkenrummet med en kompaktlaminat køkkenbordplade 

Af fordele ved kompaktlaminat kan bl.a. nævnes: 

 • Kompaktlaminat har utrolig mange farve- og designmuligheder 
 • Kompaktlaminat slidstærkt overfalde og materiale  
 • Kompaktlaminat er nogenlunde modstandskraftig overfor ridser  
 • Kompaktlaminat er rimelig nem at rengøre 
 • Til kompaktlaminat skal altid bordskåner til varme gryder og pander mv. da varmen ofte kan overstige 110 grader 
 • Kompaktlaminat kan tåle vand gennem længere tid 

Bordplader i kompaktlaminat kræver kun lidt vedligeholdelse og er nemt at rengøre, hvilket gør den perfekt til den travle hverdag, hvor man ikke har den store tid eller lyst til rengøring.  

Overvejer du en ny kompaktlaminat bordplade – så kontakt Onlinebordplader.dk på salg@onlinebordplader.dk eller ring til os på 71969500 og snak med en af vores mange eksperter om din nye kompaktlaminat bordplader eller multikompaktlaminat bordplade.

Med valg af en kompaktlaminat bordplade efter mål fra Onlinebordplader.dk får du en køkkenbordplade der er utrolig handy og praktisk, tynd og stilren og meget nem og holde i dagligdagen.   

  

Køkkenvaske til bordplade kompaktlaminat 

Vaske til kompaktlaminat køkkenbordplader underlimes i bordpladen ved at fræse ud til vasken. Det er en meget solid limning, der kan stå imod stort tryk.  

Kompaktlaminat bordplader udgør en meget morderne og smuk del af køkkenets udseende, hvilket medfører at der også skal følge en smuk køkkenvask med der afspejler dette. Onlinebordplader.dk har derfor et meget stort udvalg af vaske der passer flot sammen med en bordplader kompaktlaminat. Se vores store udvalg af vaske ved at klikke her. Der vil helt sikkert være en vask der netop passer til dit køkken og behov.  

Se hele onlinebordpladers store udvalg af køkkenvaske underlimet i din nye kompaktlaminat eller multikompaktlaminat bordplade her.

 

Præg din egen køkkenbordplade kompaktlaminat 

Alle vores kompaktlaminat køkkenbordplade på mål er lavet fra bunden af. Du får derfor mulighed for at vælge dit helt eget præg på den endelige bordplade af kompaktlaminat. Der er mange farvevalg, forskellige typer forkant og bagkantsprofiler mv. der kan vælges, sammen med den vask der ønskes. Til sidst er det også vigtig og vælge den rigtige model armatur til vasken og bordpladen 

Onlinebordplader.dk har et stort udvalg af armatur, se vores store udvalg af armatur ved at klikke her.  

 

 

Inspiration 

Mangler du inspiration til hvordan din kompaktlaminat bordplade kan se ud, kan du se mere ved at klikke her. Vi har stor erfaring med hvordan køkkenbordplader kompaktlaminat kan se ud sammen med vores elegante køkkenvaske og armatur.  

Se vores udvalg af køkkenvaske ved at klikke her og armatur ved at klikke her. 

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os for yderlig rådgivning og inspiration eller prøv vores prisberegner på kompaktlaminat bordplade ved at klikke her.  

Selv om Onlinebordplader.dk er en internetforretning, sidder der altid en medarbejder klar for vejledning og rådgivning og besvarelse af spørgsmål.  For os er kundeservice en meget vigtig del.
Vi er til for at hjælpe dig med at vælge og realiserer dine ønsker til køkken bordplade.  

Vedligeholdelse og rengøring af kompaktlaminat bordplader 

 

 

Rengøring:  

Kompaktlaminat er utrolig nemt at holde rent og vedligeholde. Daglig rengøring sker med almindelig varmt vand og almindelig opvredet klud. Hvis behov for grundigere rengøring skal du bruge almindelige rengøringsmidler, men husk altid og eftertørre med en fugtig ren klud. Derved undgår du at efterlade noget opvaskemiddel på bordpladen, som med tiden kan medføre en fedtet overflade på kompaktlaminat bordpladen. Husk ikke at gøre brug af slibemidler da det kan medføre at bordpladen bliver ridset. 

Vedligeholdelse 
For at holde den pæne og modstandsdygtige overflade, anbefales det en gang imellem at behandle kompaktlaminat med PFP´s Laminat Polish. Du kan købe PFP´s Laminat Polish via Onlinebordplader.dk 

Fjerne pletter 
Kompaktlaminat er resistent over for gængse almindelige rengøringsmidler. Bordplade kompaktlaminat tolererer ikke stærke syrer og baser. Til brug for at fjerne grimme pletter anbefales det at der anvendes et universalt rengøringsmiddel uden sulfo. Herefter er det nok at vaske efter med en opvredet ren klud.  

Se yderligere vedligeholdelsesvejledning ved at klikke her.  

Info om kompaktlaminat

En bordplade i kompaktlaminat er med sit tynde look et yderst moderne og eksklusivt produkt. Samtidig er det et materiale, der er kendetegnet ved at have alle de gode egenskaber, som kendes fra ”traditionelle” laminatbordplader. Kompaktlaminat fremstilles af harpiksimprægneret papir, som under højt tryk og varme presses sammen til en kompakt bordpladekerne. Det øverste og nederste lag af bordpladen består af farvet laminatpapir, som imprægneres med melamin, hvilket giver en meget slidstærk og en rengøringsvenlig overflade. vores kompaktlaminat fåes i 9 forskellige varianter i 12 mm. Herudover kan vi fremstille kompaktlaminatplader med sort kerne af alle laminater. Denne teknologi kalder vi for Multikompaktlaminat. Desunden tilbydes ”multikompaktlinoleum” hvor der limes linoluem på sort kerne. Bemærk: Ved multikompaktlaminat er der som standard ”kun” laminatdekor på bordpladens top. Maks. længde multikompakt afhænger af den valgte dekor.