Corian bordplader, vi har et komplet univers af drømmeprodukter i den ægte Dupont Corian

Bordplader Corian materiale er særdeles populær, og der utrolig mange grunde til det.  Hos Onlinebordplader handler vi med den ÆGTE Dupont Corian.  

Her kan du beregne enpris på din næste Corian bordplade – prøv onlinebordplader.dk´s Corian prisberegner her.

Bordplader Corian materiale er særdeles populær, og der utrolig mange grunde til det – få mere inspiration og meget mere om Corian her. 

Corian kan bare alt det en bordplade skal kunne. Hos www.onlinebordplader.dk vejleder vi dig hele vejen igennem.

Corian bordplader er et stærkt og anerkendt brand over hele verden.  Det er ikke uden grund. Bordplade Corina er garant for et smukt, holdbart, hygiejnisk og vidunderligt plademateriale med utallige designmuligheder. 

Corian, Corian bordplader og i sær Corian pris og priserne på Corian og Corian vask og Corian vaske er noget vi går rigtig meget op i hos www.onlinebordplader.dk.

Beregn prisen på din Corian bordplader hos  www.onlinebordplader.

Hos www.onlinebordplader.dk kan du altid beregne din Corian bordplade pris og hører om alle de Corian bordplade erfaringer vi har hos www.onlinebordplader.dk.

Vi har alle farve i det vores unikke Corian bordplader hos  www.onlinebordplader.

Hos www.onlinebordplader.dk har vi et hav af forskellige spændende corian farver og corian bordplade farver hvor kun din fantasi sætter grænser. 

Vi har Corian bordplader til køkken men vi har også corian bordplade med vask til køkken.

Til dit drømmebadeværelse har vi hos www.onlinebordplader.dk også Corian vask bad og corian bordplade med vask til badeværelse. Og Corian plader som bliver lavet helt specielt til dig. Corian bordplade badeværelse er bare sagen. Corian vaske giver bare det sidste ypperste look. Så en Corian vask badeværelse er lige det vil kan lide hos www.onlinebordplader.dk. Corian badeværelse vask leverer vi som formpresset vaske.

Den hvide Corian bordplade er bare så flot og stilren både til køkken og bad og giver et minimalistisk look.

Corian bordplade varme og vedligeholdese. En Corian bordplade kan ikke holde til varme gryder osv. Skære i corian er ikke en katastrofe for polering af corian bordplade er muligt. Derfor tænkt Corian vindueskarm. 

Pris corian bordplade og corian bordplader til køkken og bad se her.

Corian køkken bordplade er en unik bordplade med intense og dybe farver. Der er næsten ingen grænser for hvordan pladen kan formes og samlingerne kan laves så de næsten ikke kan ses.  

Der kan eksempelvis laves en L-formet køkkenbordplade så det ser ud som en plade.  

Corian findes i rigtig mange farver
Corian bordplade efter mål til fantastiske priser er Onlinebordplader.dk mission – Billige Corian bordplader efter mål til danskerne.

Du får således en køkken bordplade Corian med mange fordele samlet i en plade. Enestående design med et smuk udseende, stort antal af farvemuligheder, nem at vedligeholde, en fantastisk holdbarhed samt meget slidstærk.  

Overfalde på Corian bordplade er helt lukket og sikrer derved, at hverken farvestoffer, lugt eller væske kan trænge ind i bordpladen.  

Midnight

Bordplader Corian kan tolerere alle generelle husholdningskemikalier og derved er den nemt at vedligeholde. Corian plade er desuden et støjdæmpende råmateriale, hvorved det er attraktivt i rum, hvor behov for god akustik har en høj prioritet. 

 

Corian plade er herudover så fleksibel, at bordpladen kan samles uden synlige samlinger, hvorved risiko for revner fjernes. Der kan således ikke samles madrester, snavs og bakterier der kan trænge ned i bordpladen. De lægger sig således udelukkende på overfladen, hvor det nemt fjernes ved almindelig rengøring. Overfladen gør også at hverken bakterier eller mug kan vokse på en Corian bordplade.  

Corain køkken bordplade findes i et utal af farvemuligheder, både ensfarvet, mønstret, translucente med en gennemskinnelig effekt samt DeepColour.  

Corian er bare et materiale vi elsker hos Onlinebordplader.dk - det er så praktisk i hverdagen.
Se den flotte hvide Corian overflade som er så nænsom og blød at rører ved. Vi laver nogle af Danmarks bedste priser på Corian – Altid.

Vedligeholdelse på din Corian bordplader fra www.onlinebordplader.

Corian bordplader giver mulighed for at du ikke behøver at gå på kompromis med dit farvevalg, uanset om det skal harmonere med dit køkken, baggang eller badeværelse, er der muligheder for at få præcis den farvenuance, du ønsker.  

Den eksklusive, fløjlsbløde overflade emmer af behagelig, nedtonet luksus, men hvis du ønsker det, kan bordpladen pudses op til netop den glans, der passer til din unikke stil. 

Helt unik for køkkenbordplader Corian er, at det er muligt at få en smuk, integreret løsning, hvor Corian vaske støbes ind i materialet. Derved får du en bordplade og vask, som fremstår som en samlet enhed, uanset størrelse og form, hvilket giver et unik finish. 

Corian bordplader efter mål – hvad kan det bruges til 

Der er et utal af muligheder for at bruge et Corian bordplade med eller uden vask. Er ideelt til blandt andet følgende: 

 • Corian bordplader til dit helt eget unikke køkken
 • Corian bordplader til dit drømme badeværelset – her kan vi 
 • Hvad med en eksklusive bordplade til dit bryggers eller baggang og i den Ægte Corian fra Dupont
 • Sidebeklædning 
 • Vindues plader 
 • Arbejdsbord 

Kun fantasien sætter grænser – SE HER. 

Køkkenvaske til Corian bordplader 

Valg af Corian køkkenvaske til bordpladen er en vigtig del. Det har stor betydning for, hvordan udstyret og brugen at køkkenet bliver. Hos Onlinebordplader.dk har vi et utal af forskellige Corian vaske i mange forskellige farver og modeller. Se yderlig ved at klikke her. Der vil således helt sikkert være en Corian vask der passer til din stil og brug.   

 

Badvaske til Corian bordplader 

Lige som Corian køkkenvask er det også vigtig med det rigtige valg af Corian badeværelses vask til badeværelset. Der findes ligeledes her mange forskellige farver og modeller. Se yderligere ved at klikke her. 

Corian badvaske - corian badbordplader til det unikke badeværelse.
Aldrig har det været billigere end det er hos www.onlinebordplader.dk
Everst

 

Corian bordplade badeværelse kan opfylde alle dine drømme når du vælger et kvalitetsprodukt. Du kan være helt tryg, når du vælger et produkt, der holder hele livet. 

Fordele ved Corian bordplader 

 • Lækre design 
 • Passer til de fleste køkkenstile 
 • Utrolig mange farvemuligheder 
 • Meget hårdfør og hygiejnisk 
 • Vask og bordplade fremstår samlet enhed 
 • Slidstærke og farve blegnes ikke 
 • Enkelt at vedligeholde  
 • Samlinger ej synlig 

Inspiration 

Mangler du inspiration til hvordan din bordplade corian kan se, kan du se mere ved at klikke her. Vi har stor erfaring med hvordan corian bordplader kan se ud sammen med vores elegante Corian køkkenvaske. Se vores udvalg af køkkenvaske ved at klikke her. 

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os for yderlig rådgivning og inspiration eller prøv vores prisberegner på Corian bordplader ved at klikke her.  

Selv om Onlinebordplader.dk er en internetforretning, sidder der altid en medarbejder klar for vejledning og rådgivning og besvarelse af spørgsmål.  For os er kundeservice en meget vigtig del.  

Vedligeholdelse af Corian bordplader  

Daglig rengøring  

Corian bordplade er et homogent materiale og reagerer afvisende på væsker og hindrer bakterievækst. Til daglig rengøring anbefaler vi at tørre bordpladen af med en blød klud og rent vand. Normale pletter og fedt fjernes med almindelig vand og opvaskemiddel.  

Hele overfladen anbefales at rengøres omhyggelig af og til, for at glansen på Corian bordplade forblive jævn.  

Pletter på dine Corian bordplader 

Vanskelige mærker og pletter efter kuglepen, graffiti, tusch eller brændemærker, kan nemt fjernes på Corian bordplader med husholdningssprit eller skuresvamp og slibemiddel.  

Hak og ridser 

Brug altid skærebræt så ridser og hak fra kniv mv. undgås. Hvis de ikke kan fjerne med alm. grov rengøring er det er dog muligt at fjerne disse med sandpapir, men vigtigt at bruge den rigtige kornstørrelse. Det er derfor bedst at du kontakter os før sådanne ridser fjernes.  

Kemikalier 

Stærke kemikalier og koncentrerede syrer eller baser, skal for at undgå mærker og skader, straks rengøres med opvaskemiddel samt vand og en skuresvamp.   

Varme  

Bordplader Corian kan ikke tåle varme gryde mv. Husk derfor altid at bruge bordskåner. 

Ved Corian vaske, husk at tænde for det kolde vand, samtidig med der hældes kogende væsker i Corian vaske, så du undgår at overfladen skades. 

Mekanisk skade  

Udsættes din bordplade Corian for skade fra et spids eller tung genstand der falder ned og laver et hak mv. på bordpladen, kan dette oftest repareres så det omtrent ikke kan ses igen. HUSK Corian bordplade er helt unikt da den kan poleres, repareres og derved kan den få sin finish tilbage. 

Se yderligere vedligeholdelsesvejledning fra PFP ved at klikke her.