MASSIV STÅL bordplade

Ønsker du pris – send en tegning på salg@onlinebordplader.dk

Tilbud

Bestilling

Opmåling

VIGTIG INFO OM STÅL:

• Der vil ved dagligt bruge af stålbordplader forkomme mindre ridser, som ikke kan fjernes ved rengøring. Dette er normalt og skal ses som patina. Dette er ikke reklamationsberettiget.

• Stålbordplader er altid producet udfra ønske om mål og udseende.

Svejsning:

 

Vasken svejses i bordpladen. Efterfølgende poleres denne isvejsning således at overgangen imellem vask og bordplade ikke er synlig.

 • Leveringstid på Stålbordplader er 10-20 arbejdsdage – forhør om præcis leveringstid på din bordplade.
 • Max pladelængde 4000 mm og max pladedybde 1300 mm
 • Priserne er ekskl. vask, endekanter, bagkanter, fragt, udskæringer, samlinger og evt. opmåling hvis vi skal gøre det.
 • Billederne er vejledende, variationer i farvenuancer vil forekomme. Bestil vareprøve her.
 • Minimumsbestilling DKK 1.000,-
 • Der tages forbehold for prisstigninger og beregningsfejl i prisberegneren. Kontakt os for et tilbud her.
 • Det kan forekomme farveforskelle mellem farveprøver i butik, og den leverede plade.

Stål som materiale

Stålbordplader fremstilles af kraftige stålkvaliteter og leveres i traditionel matslebet look. 

Stålbordplader er bedst kendt fra storkøkkener, men materialets stilrene look passer godt ind i mange moderne og minimalistiske privatkøkkener.

Stålbordplader kræver kun minimal vedligeholdelse og er samtidig meget hygiejnisk.

De leverede bordplader kan variere i farve og nuancer i forhold til de vejledende billeder vist her på siden.

 • Du indsender tegning med mål – se her hvad vi skal vide for at kunne regne et tilbud – link til tegning.
 • Du bliver ringet op af en bordpladespecialist, for at få eventuelle tvivlsspørgsmål afklaret.
 • Du sender os eventuelle manglende oplysninger.
 • Du modtager tilbud indenfor 24 timer på hverdage.

Få et tilbud – brug vores tilbudsformular.

Mange folk bliver ofte overrasket over hvor dyr bordpladen er, når de skal købe deres drømme- køkken eller bad. Hos Onlinebordplader gør vi tingene smartere, har ingen høje omkostninger til udstillinger og slipper for at betale til den høje loyalitetsbonus som bordpladefabrikanten skal betale de store køkkenkæder. Det betyder langt billigere bordplader til dig, uden at vi går på kompromis med service og kvalitet.

Vores danske bordpladefabrikant er ofte den samme som køkkenbutikkerne bruger og køkkenbutikkerne leverer også bordpladen direkte fra bordpladefabrikanten, altså er der ingen forskel, ud over prisen, som ofte er 25-45 % billigere hos os.

Vi anbefaler altid at få målt op til bordplade af en professionel snedker, køkkenmontør, tømrer eller af vores bordpladefabrikants opmålingsservice. Bestiller du en bordplade i en køkkenbutik og ønsker at få den professionelt målt op, betaler du også for det, forskellen er bare at vi også på opmålingen er billigere.

Kan det virkelig lade sig gøre? JA selvfølgelig, vi guider dig hele vejen. Vi kan sende vareprøver til dig så du kan mærke og se bordpladerne. Du skal egentlig bare tænke på, at alt er det samme, som hvis du bestiller bordpladen i en køkkenbutik – bare MEGET billigere.

Selvom vi leverer det samme produkt som køkkenbutikkerne så kan vi yde en endnu bedre service, fordi vi har den erfaring vi har. Vi har set tusindevis af tegninger og vi har fået bordplader ind med modermælken så vi ved alt om bordplader. Og skulle der opstå et problem har vores bordpladefabrikant en serviceafdeling og en servicemontør som dækker hele Danmark.

Selvom vi sælger vores bordplader på nettet, så ved vi, at personlig kontakt mellem vores kunder og os er vigtig. Derfor ringer vi altid til dig når vi har modtaget din tegning. Et køb af en bordplade er en stor beslutning og mange gange ikke billigt, derfor står vi altid til rådighed med vores store erfaring.

Vi er stolte fagfolk som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

Vi er en samling meget erfarne fagfolk, med over 30 års erfaring, som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

Vi står klar til at stille vores viden og ekspertise til rådighed for dig. Vi kan ikke vente med, at høre fra dig.

Kontakt os vi sidder klar!

Få et tilbud

Du er også meget velkommen til at kontakte os på salg@onlinebordplader.dk 71 9695 01, så tager vi en snak om det. Telefonen er åben kl. 9-12 på hverdage.

Caldera Forms has been closed as of April 5, 2022 and is not available for download. You can try the other Form plugins instead

Massiv stål bordplade - helt unik lavet efter dine mål.

Massiv stålbordplade efter mål 

Massiv stålbordplade er som ordret siger massiv, dvs. den massive stålplade er typisk mellem 5-8 mm. tyk. Modsat almindelig rustfri stålbordplade, hvor en tynd stålplade limes på en træplade.  

Massiv køkkenbordplade stål er således super tynd i forhold til andre bordpladetyper.  

Massiv stål er bare sådan en fantastisk klassisik løsning som altid er klassisk pæn – på den fede måde og så er den meget nem at holde – ring og forhør hos os på 71969500

 

Stålbordplader til køkken er de senere år blevet meget populære i private hjem. Rustfri stål bordplade er oftest kendt fra restaurant- industri og storkøkkener mv., men med materialets praktiske og spædende løsning samt rå udtryk og stilrene look er massiv køkkenbord stål meget praktisk og nemme at holde. 

Bordplade af stål behøver kun minimal vedligeholdelse og sammenholdt med det er meget hygiejnisk, er det et meget praktisk valg af bordplade stål til køkkenbordplade. 

Muligheder stålbordplader massiv 

Massiv stålbordplade på mål er alle specialet fremstillede bordplader efter mål skræddersyet til dine specifikke behov. Stålbordplade kan formgives og svejses sammen uden synlige samlinger. Der er næsten ingen grænser for udformningen af stål køkkenbord i massiv stål – kun fantasien sætter grænser for, hvordan massiv bordplade af stål kan formes.  

Onliebordplader.dk leverer fuldt integreret design løsning, hvorved der sikres optimal udnyttelse af stål bordpladen og køkkenrummet. Ved stålets stærke evner, opnår du ligeså en meget slidstærk og mere rengøringsvenlig arbejdsplads i køkkenet.  

Er det ikke bare så stilrent og flot med massiv stål i køkkenet. Massiv stål bordplade er så praktisk og gør hverdagen meget nemmere. Overvejer du en ny massiv stål bordplade – så kontakt Onlinebordplader.dk på salg@onlinebordplader.dk eller ring til os og snak med en af vores mange eksperter.

Ved valg af rustfri massiv stålbordplade vælger du en stålbordplade køkken med yderst modstandsdygtigt materiale. Den lukkede overflade gør at der ikke kan trænge bakterier mv.  igennem bordpladen af stål, samtidig med at snavs mv. ikke kan gemme sig. Dette giver super gode hygiejniske egenskaber for en stålbordplade at arbejde med i det daglige.  

Rustfri stålbordplade køkken medfører med sin genspejling af lyset, at rummet føles større.  Massiv køkkenbordplade stål passer rigtigt flot både i et stort køkken som i et lille køkken. 

Køkkenvaske til bordplade af stål 

Stålbordplade med vask isvejses stålvasken i stålbordpladen. Se udvalg af vaske ved at klikke her.  Ved isvejsning opnås der således en usynlig overgang mellem stål bordpladen og vasken, da samlingen poleres fint op. Dette giver en meget rengøringsvenlig og solid sammenhæng mellem stålbordplade og vasken. Det gør det utroligt hurtigt og nemt og tørre alle overflader af, da der ikke er nogle kanter mv. mellem overgang fra vask og rustfri køkkenbord, hvor snavs mv. kan sætte sig.  

Massiv stålbordplade efter mål – hvad kan det bruges til  

Der er mange muligheder for at bruge en stålbordplade. Er ideelt til blandt andet følgende: 

 • Køkkenet – privat bolig og sommerhus  
 • Baggang 
 • Udekøkken 
 • vaskerum 

Da rustfri bordplade, med eller uden vask, kan udformes efter alle ønsker og mål, er der rigtig mange muligheder for anvendelse af stålbordplade.  

Stålbordplade – typer 

Bordplader af stål findes i 2 typer.  Ud over den massiv stålbordplade, er den mest brugte den traditionelle køkkenbordplade stål, hvor en tynd stålplade limes på en træspånplade.  

Modsat den traditionelle rustfri stålbordplade, kan den massive stålbordplade modstå høj varme fra gryde, pande mv. Det er en fordel ved den massiv stålbordplade køkken. 

Præg din egen køkkenbordplade stål 

Alle vores stålbordplade på mål er lavet fra bunden af. Du har således mulighed for at vælge dit helt eget præg på den endelige bordplade af stål. Der er forskellige typer forkant, bagkant og tykkelse der kan vælges, sammen med den vask der ønskes. Ved vask er der mulighed for af vælge en der Isvejset eller en vask der er monteret på bordpladen. Til sidst er der også mange typer armatur der kan vælges. Se muligheder for armatur ved at klikke her.  

Inspiration 

Mangler du inspiration til hvordan din stålbordplade kan se ud, kan du se mere ved at klikke her.

En massivbordplade fra Onlinebordplader.dk er en unik investering i en holdbar, stilren og praktisk bordplade som bare holder i mange mange år. Lad os hjælpe dig med din nye stålbordplade allerede i dag – ring på 71969500 eller skriv til os på salg@onlinebordplader.dk

Vi har stor erfaring med hvordan stål bordplader kan se ud sammen med vores elegante køkkenvaske og armatur. Se vores udvalg af køkkenvaske ved at klikke her og armatur ved at klikke her. 

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os for yderlig rådgivning og inspiration eller prøv vores prisberegner på stål bordplader ved at klikke her.   

Selv om Onlinebordplader.dk er en internetforretning, sidder der altid en medarbejder klar for vejledning og rådgivning og besvarelse af spørgsmål.  For os er kundeservice en meget vigtig del. Vi er til for at hjælpe dig med at vælge og realiserer dine ønsker til køkken bordplade.  

Stålbordplader vedligeholdelse og rengøring 

Rengøring:  

Stålbordpladen tørres af efter brug med en alm. fugtig klud. Stålbordpladen tørres herefter af med en tør klud, hvorved det forhindrer kalkaflejringer.  

Vedligeholdelse 

Det er muligt af bevare glansen på din køkkenbordplade stål og formindske ridser, ved at pleje stålbordpladen med olie. 

Fjerne pletter 

Stålbordpladen er nemt og fjerne pletter på. Bordpladen er helt lukket og suger hverken snavs eller væske.  Derved gør det stålbordplader meget resistent overfor pletter 

Almindelig varmt vand tilsat rengøringsmiddel fjerne pletter. 

Se yderlig vedligeholdelsesvejledning ved at klikke her.  

Info om stålbordplader

Vores stålbordplader fremstilles af kraftige stålkvaliteter og leveres i to forskellige overflader, henholdsvis traditionel matslebet eller med curlet look. Sidstnævnte er en overflade, hvor bordpladen finridses med cirkelformede bevægelser, og dermed har bordpladen den elegante ”stålpatina” allerede ved levering. Stålbordplader er bedst kendt fra storkøkkener, men materialets stilrene look passer godt ind i mange moderne og minimalistiske privatkøkkener. Stålbordplader kræver kun minimal vedligeholdelse og er samtidig meget hygiejnisk.