Træbordplade pris

Ønsker du pris – send en tegning på salg@onlinebordplader.dk

Træsorter - Se efter vores FSC certificerede produkter.

Ask, natur

Hårdhed
3 ud af 5

Maks. bredde: 5000 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 30 mm
Stave: Korte 42 mm

Eg (europæisk)

Hårdhed
2 ud af 5

Maks. bredde: 5000 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 30 mm
Stave: Korte 42 mm

Bambus, natur

Hårdhed
4 ud af 5

Maks. bredde: 3600 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 30 mm
Stave: Korte

Bøg, let dampet

Hårdhed
3 ud af 5

Maks. bredde: 5000 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 30 mm
Stave: Korte 42 mm

Mahogni

Hårdhed
2 ud af 5

Maks. bredde: 5000 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 30 mm
Stave: Korte 42 mm

Valnød, amerikansk

Hårdhed
1 ud af 5

Maks. bredde: 5000 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 30 mm
Stave: Korte 42 mm

Forkanter og bagkanter

Forkantprofil 35

Pris: Inkl. i prisen.

Forkantprofil 33

Tillæg for denne forkant

Forkantprofil 34

Tillæg for denne forkant

Forkantprofil 36

Tillæg for denne forkant

Forkantprofil 37

Tillæg for denne forkant

Forkantprofil 52

Tillæg for denne forkant

Forkantprofil 53

Tillæg for denne forkant

Forkantprofil 54

Tillæg for denne forkant

Forkantprofil 55

Tillæg for denne forkant

Sargforkant

Tillæg for denne forkant

Alu bagkant

Tillæg for denne bagkant
Type: Alu børstet 15×15 mm

Alu bagkant

Tillæg for denne bagkant
Type: Alu mat 15×15 mm

Træbagkant profil 1

Tillæg for denne bagkant
Type: 15 x 20 mm

Træbagkant profil 2

Tillæg for denne bagkant
Type: 27×27 mm

Træbagkant profil 57

Tillæg for denne bagkantType: 25 x 54 mm

Nedkehlet bagkant

Tillæg for denne bagkant

Træforkant profiler

Træforkant profiler

VIGTIG INFO OM TRÆ:

Varme:

• En massivtræs bordplade tåler ikke at varme gryder og pander sættes på denne, ej heller i kort tid.

• Misfarvninger fra overophedning er det normalt ikke muligt at fjerne eller reparere.

• Større gløde- eller brandmærker kan heller ikke fjernes.

• Brug derfor altid bordskånere af træ eller metal til frasætning af varme gryder, pander etc .

Rengøring:

• Til daglig rengøring anbefales varmt vand og brug af en almindelig, opveredet klud.

• Grundig rengøring kan ske med et fedtopløseligt grundrensemiddel, fjern derefter rensemidlet med rent vand og klud, lad træpladen tørre helt op. Slib eventuelt træet inden olie påføres.

• Undgå brug af skurepulver samt opvaskemiddel, da de ofte vil mattere/udtørre den olierede overflade. Ammoniak- (”salmiak-”)holdige rengøringsmidler kan misfarve visse træsorter (f.eks. eg). Også ståluld kan misfarve træ.

Generelt:

• Alt afhængig af træsorten kan massivtræ være præget af knaster, kisel svindrevner, vindridser, farvenuancer eller åretegninger, som ikke er fejl ved træet, men blot naturlige aftegninger og særpræg af grenenes forankringer i træstammen

• I overfladen vil der desuden over tid kunne opstå nogle “ridser/revner”, som er naturlige forekomster, og som evt. kan forsegles med voks.

• En massivtræ bordplade kræver en jævnlig vedligeholdelse med en god træolie særligt på de områder af pladen, som brugesmest. Vi anbefaler 2-4 gange årligt.

• Der bør monteres Alu dampspærre på undersiden af bordpladen, ved opvaskemaskinen. Til beskyttelse af bordpladen, hvis opvaskemaskinen ved et udheld skulle blive åbnet under kørsel. Dette er en sikkerhedsheds foranstaltning og forhindre ikke fugt i at trænge ind i bordpladen.

Underlimning: En del af træets kernemateriale fræses væk, og vasken monteres direkte på træet. Montering fortages ved en metode der gør at træet fortsat har mulighed for at “vandre” hen over vaskeflangen, uden at vasken ødelægges. Kanten ned mod vasken fases blødt og elegant, således at vand og snavs ikke kan sætte sig

Underlimning af MASSIVTRÆ

 

 

 

Vi har 3 typer bordplader i massivtræ.

Standard ud for vores prisberegner 

Halvforbandt mod tillæg 

Gennemgående mod tillæg

Tilbud

Bestilling

Opmåling

Din nye træbordplade og træbordplade til køkken altid på Onlinebordplader.dk
Find din træbordplade eller dine træbordplader hos Onlinebordplader. Vi har kæmpe udvalg , massiv bordplade og massive bordplader og rigtig mange bordplader i træ.

Træbordplade og træbordplade til køkken

Træbordplade til køkken og bordplade i massivt træ er et naturmateriale der fortsat er yderst populært blandt alle Onlinebordplader.dk mange tilfredse kunder. Hos Onlinebordplader.dk kan du få din bordplade lige efter dine specialmål og ønsker. Træ er velegnet til ethvert behov og ethvert rum og med sit unikke varme og glød er det et sikkert valg. Valg af træbordplade får derved naturen med indendørs, og giver således et særlig smukt liv og varme til indretningen.  

Med træbordplader køkken fås træbordplade med dets charmerende, klassisk og elegante stil der passer til stort set alle typer køkkener, det moderne, traditionelle, stort som lille køkken.  

Hos Onlinebordplader.dk tilbyder vi et eksklusivt udvalg af mange forskellige massive træbordplader efter mål i mange typer træsorter, som hver især har deres specielt egenskaber og udseender. Har du ikke endnu besluttet dig for, hvilken træsort der behager dig bedst, kan du se mere info på de mange varianter af træ ved at klikke her. 

 Vi fører alt fra bl.a. bordplade eg, ask, bøg, mahogni og valnød, og derfor har vi helt sikkert den udseende der netop passer til din smag og behov. Alle træsorterne er massive og derfor særdeles holdbare. Du vil således få glæde af bordpladen i rigtig mange år.  

Massiv bordplader i træ er også velegnede til badeværelse, baggang mv. Kan produceres i specialmål der passer til dine behov og ønsker. Få mere inspiration på vores leverandørs hjemmeside her.

Underlimet vaske i din nye træbordplade til køkken og ikke mindst til din lækre dine massiv køkken bordplade som vi levere i bedste kvalitet fra onlinebordplader.dk. Bordplade eg med en smuk underlimet vask i – det bliver simpelthen ikke mere elegant.

Køkkenvaske til træbordplader 

Valg af køkkenvaske til bordpladen er en vigtig del. Det har stor betydning for, hvordan udstyret og brugen at køkkenet bliver. Hos Onlinebordplader.dk har vi et utal af forskellige køkkenvaske i mange forskellige farver og modeller. Se yderligere ved at klikke her.

Der vil således helt sikkert være en køkkenvask der passer til din stil og brug.   

Lækre vaske i træbordplader og underlimet vaske til massivtræ hos Onlinebordplader.dk
Find din vaske til din træbordplade eller dine træbordplader hos Onlinebordplader. Vi har kæmpe udvalg af vaske til massiv bordplade og massive bordplader og rigtig mange bordplader i træ.

Badvaske til træbordplader 

Lige som køkkenvask er det også vigtig med det rigtige valg af vask til badeværelset. Der findes ligeledes her mange forskellige farver og modeller. Se yderlig ved at klikke her. 

Fordele ved massiv træbordplade, massive træbordplader

 • Fås i mange træsorter 
 • Passer til de fleste køkkenstile 
 • Mellem prisleje 
 • Er behandlet med olie 
 • Ridser mv. kan slibes væk 
 • Der kan monteres vask 
 • Unikt og levende materiale med patina 

 

Inspiration til dine massive træbordplader

Mangler du inspiration til hvordan din massiv træbordplade kan se, kan du se mere ved at klikke her. Vi har stor erfaring med hvordan træbordplader efter mål kan se ud sammen med vores elegante køkkenvaske. Se vores udvalg af køkkenvaske ved at klikke her. 

Onlinebordplader.dk tilbyde billige træbordplader herunder de populære bordplade eg.   

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os for yderlig rådgivning og inspiration eller prøv vores prisberegner på træbordplader ved at klikke her. 

Selv om Onlinebordplader.dk er en internetforretning, sidder der altid en medarbejder klar for vejledning og rådgivning og besvarelse af spørgsmål.  For os er kundeservice en meget vigtig del.  

Vedligeholdelse af træbordplader 

Massivtræsbordplader er altid leveret oliebehandlet. Bordpladen er fremstillet af unikke og konditionerede træstave. Olieringen vil bremse træets fugtoptagelse og afgivelse, men en vis udvidelse og et vist svind – afhængig af træsort og af klimaforhold – vil altid finde sted.  

Vedligeholdelsen der anbefales forudsætter, at massivtræ bordpladen er monteret ifølge PFP’s monteringsvejledning se ved at klikke her.  

En massivtræ bordplade har behov for en jævnlig vedligeholdelse med en god træolie, specielt på de områder af pladen, som bruges mest. Se herom nedenfor. 

Rengøring af træbordplade

Den daglige rengøring klares fint med varmt vand og aftørring med en almindelig, opvredet klud. Brug ikke skurepulver og opvaskemiddel, da det tit vil medføre at den olierede overflade vil mattere og udtørre. Ammoniak- og salmiakholdige rengøringsmidler kan misfarve visse træsorter (f.eks. eg).  Ståluld evner også at misfarve træ. 

Oliering og grundrengøring – bør ske 2-4 gange årligt af dine træbordplader

Rens først ihærdigt med et fedtopløsende grundrensemiddel af dine træbordplader og dine massive bordplader. Fjern herefter rensemidlet med rent vand og klud.  Massivtræ bordplader skal herefter tørre helt op, natten over. Eventuelle ridsede eller slidte steder slibes i træets længderetning med fint sandpapir med korn 180-220. Efter behov og ønske kan pudsningen suppleres med en polerende svamp, f.eks. en nylonsvamp for at opnå en pæn glat overflade igen. Pudsestøvet skal aftørres med en tør klud.  Brug evt. med en smule olie hertil. Bordpladen indsmøres med et tyndt lag økologisk naturolie – som habiol olie. Efter kort tid 5-10 minutter aftørres det overskydende olie med en ren bomuldsklud. Behandlingen gentages efter behov. Til vedligeholdelse af hvidolierede bordplader anvendes hvidpigmenteret habiololie. 

Vedligeholdelse af fuger og trælister – fra dine træbordplader

Oliebehandlede trælister skal vedligeholdes som bordpladen. Kontrollerer overalt at fuger er hele, så vandindtrængning i samlinger, ved vask, samt under og bag trælister undgås. 

Pletter og skader i træbordplader

Start med at bruge varmt vand, alm. rengøringsmiddel og evt.  grund rens. Herefter slibes det plettede eller skadede steder med sandpapir og til slut gives en behandling med olie som beskrevet oven for. 

Revner og furer i træbordplader og massive træbordplade

I massivtræ kan der være nogle knaster, kisel svindrevner, vindridser, farvenuancer eller åretegninger, alt afhængig af træsorten. Det er ikke en fejl ved træet, men blot det naturlige og særpræg som grenenes forankringer i træstammen medfører. I overfladen vil der ofte over tid kunne fremkomme nogle “ridser/revner”, som er naturlig udvikling af træet.  De kan forsegles med voks. 

 • Leveringstid på 5-10 arbejdsdage.
 • Alle vores træbordplader er lavet af FSC certificeret træ som betyder bæredygtigt skovdrift.
 • Kortstav:Findes i 17 forskellige træsorter. Max. dybde 1240 mm. Max. længde 5.000mm. (Bambus max. 4.000mm)
 • Langstav:Findes i 7 forskellige træsorter. Max. dybde 1240 mm. Max. længde 4.000mm.
 • Priserne er inkl. en standard oliebehandling og mulighed for 9 forkanter mod tillæg.
 • Alle plader kan leveres hvidolieret, gråolieret, sortolieret og voksbehandles.
 • Priserne er ekskl. vask, sargforkanter, bagkanter, fragt, udskæringer, samlinger og evt. opmåling hvis vi skal gøre det.
 • Servicepakke medfølger som standard. Pris DKK 475,- (Indeholder: Olie, opklodsningslister, skruer, vinkler, sandpapir, slibesvamp, silicone-lim og alufolie)
 • Ilægning af profiljern i massivtræ koster DKK 625,- pr. stk. Der skal være forstærkninger ved frit udhæng over 150 mm eller plader over 700 mm. Forstærkningerne placeres pr. maks 600 mm i det område forstærkningen skal dække.
 • Minimumsbestilling DKK 1.000,-
 • Billederne er vejledende, variationer i farvenuancer vil forekomme. Bestil vareprøve øverst på siden.
 • Der tages forbehold for prisstigninger og beregningsfejl i prisberegneren. 
 • Løs opklodsningsmateriale medfølger ved bordplader med sargkant.
 • Rustikke plader produceres af træ hvori der forekommer mange knaster, revner og huller. Alle større huller og revner spartles ud på bordpladens forside. Der vil imidlertid kunne forekomme mindre revner og huller i pladen allerede ved levering. De udspartlede revner mv. vil kunne udvikle sig med tiden, ligesom nye revner vil forekomme når træet arbejder. Dette skal betragtes som en del af pladens egenskaber og patina og er ikke reklamationsberettiget.
 • Andre træsorter kan fremskaffes på bestilling og mod tillæg.
 • Ved ikke lagerførte træsorter kan der forekomme længere leveringstid end normalt – betegnet (IL).
 • Der kan forekomme farveforskelle mellem den vareprøver du har set, og den leverede plade

Massivtræ som materiale

Træ er et af naturens egne materialer, og bordplader i massivtræ er derfor meget velegnede til at danne kontraster og gøre rummet eksklusivt og samtidigt levende. Mulighederne er mange, og stort set kun kreativiteten sætter grænserne.

Der er meget stor forskel på massivtræolie og den lim, der anvendes imellem stavene. Hos vores bordpladeleverandør anvender de udelukkende massivtræ af særligt udvalgte kvaliteter, som de efterfølgende giver vores unikke oliering, der gør pladen eksklusiv og særdeles resistent. Med den rette vedligeholdelse vil en massivtræsbordplade kunne holde mange år.

De leverede bordplader kan variere i farve og nuancer i forhold til de vejledende billeder vist her på siden.

Vigtigt at vide om massivtræ

Massivtræ er et naturprodukt hvor farvenuancer, forekomst af knaster, spejl og små reparationer etc. vil variere fra plade til plade. Forskelligheden skal betragtes som en del af produktets egenskab og charme.

Det er vigtigt at huske, at træ ”arbejder”. Det skal der tages højde for både ifbm. opbevaring og montering. (Ved køb af træbordplader er det derfor vigtigt at monteringsvejledningen læses senest ved modtagelse af pladen). Det er naturligt at massive træplader bevæger sig (”arbejder”) afhængigt af hvordan træet påvirkes af temperatur, luft og fugt. Bevægelsen kan ske både i træets breddeog længderetning samt som krumning eller fremspring af små vindridser. Dette er ikke en ”fejl” i produktet, men et udtryk for hvordan træet påvirkes af det omgivne miljø.

Træ påvirkes også af lys. Bordpladens farve vil derfor forandre sig med tiden og ofte komme til at fremstå mere ensartet i farven. Massive træbordplader kræver vedligeholdelse/ oliering efter behov. For de fleste familier vil det sige 2 – 3 gange pr. år. Bordpladen er olieret ved ankomst men kan med fordel olieres igen allerede inden ibrugtagning. (Det er vigtigt at monteringsvejledningen følges). Vi anbefaler at man ved fremtidigt vedligehold fortsætter med at anvende den olie som pladen oprindelig er behandlet med.

 • Du indsender tegning med mål – se her hvad vi skal vide for at kunne regne et tilbud – link til tegning.
 • Du bliver ringet op af en bordpladespecialist, for at få eventuelle tvivlsspørgsmål afklaret.
 • Du sender os eventuelle manglende oplysninger.
 • Du modtager tilbud indenfor 24 timer på hverdage.

Få et tilbud – brug vores tilbudsformular.

Mange folk bliver ofte overrasket over hvor dyr bordpladen er, når de skal købe deres drømme- køkken eller bad. Hos Onlinebordplader gør vi tingene smartere, har ingen høje omkostninger til udstillinger og slipper for at betale til den høje loyalitetsbonus som bordpladefabrikanten skal betale de store køkkenkæder. Det betyder langt billigere bordplader til dig, uden at vi går på kompromis med service og kvalitet.

Vores danske bordpladefabrikant er ofte den samme som køkkenbutikkerne bruger og køkkenbutikkerne leverer også bordpladen direkte fra bordpladefabrikanten, altså er der ingen forskel, ud over prisen, som ofte er 25-45 % billigere hos os.

Vi anbefaler altid at få målt op til bordplade af en professionel snedker, køkkenmontør, tømrer eller af vores bordpladefabrikants opmålingsservice. Bestiller du en bordplade i en køkkenbutik og ønsker at få den professionelt målt op, betaler du også for det, forskellen er bare at vi også på opmålingen er billigere.

Kan det virkelig lade sig gøre? JA selvfølgelig, vi guider dig hele vejen. Vi kan sende vareprøver til dig så du kan mærke og se bordpladerne. Du skal egentlig bare tænke på, at alt er det samme, som hvis du bestiller bordpladen i en køkkenbutik – bare MEGET billigere.

Selvom vi leverer det samme produkt som køkkenbutikkerne så kan vi yde en endnu bedre service, fordi vi har den erfaring vi har. Vi har set tusindevis af tegninger og vi har fået bordplader ind med modermælken så vi ved alt om bordplader. Og skulle der opstå et problem har vores bordpladefabrikant en serviceafdeling og en servicemontør som dækker hele Danmark.

Selvom vi sælger vores bordplader på nettet, så ved vi, at personlig kontakt mellem vores kunder og os er vigtig. Derfor ringer vi altid til dig når vi har modtaget din tegning. Et køb af en bordplade er en stor beslutning og mange gange ikke billigt, derfor står vi altid til rådighed med vores store erfaring.

Vi er stolte fagfolk som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

Vi er en samling meget erfarne fagfolk, med over 30 års erfaring, som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 
Vi står klar til at stille vores viden og ekspertise til rådighed for dig. Vi kan ikke vente med, at høre fra dig.

Kontakt os vi sidder klar!

Få et tilbud

Hvis du ønsker, at vi skal udarbejde et nøjagtigt tilbud, kan udfylde nedenstående formular. Så vender vi tilbage. 

Du er også meget velkommen til at kontakte os på 71 9695 00, så tager vi en snak om det. Telefonen er åben kl. 11-15 på hverdage.

Caldera Forms has been closed as of April 5, 2022 and is not available for download. You can try the other Form plugins instead

Info om Tærbordplader

Træ er et af naturens egne materialer, og bordplader i massivtræ er derfor meget velegnede til at danne kontraster og gøre rummet eksklusivt og samtidigt levende. Mulighederne er mange, og stort set kun kreativiteten sætter grænserne. Der er meget stor forskel på massivtræolie og den lim der anvendes imellem stavene. Hos Onlinebordplader anvender vi udelukkende massivtræ af særligt udvalgte kvaliteter, som vi efterfølgende giver vores unikke oliering, der gør pladen eksklusiv og særdeles resistent. Med den rette vedligeholdelse vil en massiv træ bordplade fra Onlinebordplader kunne holde evigt. Se efter vores FSC® certificerede produkter.