Solid laminat bordplade 

Bordplader laminat har været populært igennem mange år og er det stadig. Solid laminat også kaldet Solid Color Laminat er kendetegnet ved en laminatplade der er gennemfarvet og overfalden fremstår helt glat. 

En bordplade i den billige ende, der er meget praktisk af holde og har et elegant udtryk, hvor der ikke gås på kompromis med materialets kvalitet og styrke. Bordplade solid laminat har endvidere den fordel at de er utrolige nemme og holde i dagligdagen samt kræver minimal vedligeholdelse løbende. Kan anvendes til bl.a. køkken, badeværelse og bryggers.   

 

Køkkenbordplade solid laminat er fremstillet af mange stærke lag melaminimprægneret papirlag der er sammenpresset med dekorpapir, hvor det øverst lag er et beskyttelseslag. Laminatpladen limes så på kompakte spånpladekerner, hvorved det giver en meget holdbar og slidfast bordplade, som gør at laminat plader er særdeles egnede til de mange udfordringer, som dagligdagen bringer.  

 

Solid laminat bordplade efter mål kan således produceres i et utal af farvemulighede. Der er et hav af valgmuligheder, mørkt eller lyst. Moderne eller naturligt stil.  

Det giver mange muligheder for at tilpasse køkkenbordplade laminat dit netop dit køkken, badeværelse, bryggers mv.  og der er således rigt mulighed for at opfylde dine køkkendrømme mv.  

 

Ønsker du en solid laminat køkkenbord med disse egenskaber og muligheder, der samtidig er utroligt nemt at holdeså er det rigtige valg en solid laminatbordplade fra Onlinebordplader.dk  

 

Bordplader solid laminat kan laves på specialmål lige efter dine ønsker, så vi kan derfor opfylde de ønsker du måtte have til en bordplade. 

 


Muligheder og fordele med solid laminat bordplader 

Onlinebordplader.dk leverer fuldt integreret design løsning, hvorved der sikres optimal udnyttelse af køkkenrummet med en solid laminat køkkenbordplade, sammen med valg af den rigtig vask og armatur 

mange farve- og designmuligheder 


  • pænere samlinger og kanter omkring vasken 

  • slidstærkt overfalde og materiale end alm. laminat  

  • utroligt nemt at rengøre og holde  

  • kan tåle varme i kort tid – men brug altid bordskåner 

  • overfalde der giver god hygiejne  

     


Bordplader solid laminat kræver kun lidt vedligeholdelse og er nemt at rengøre, hvilket gør den perfekt til den travle hverdag, hvor man ikke har den store tid eller lyst til rengøring.  

Med valg af en solid laminat bordplade efter mål fra Onlinebordplader.dk får du en køkkenbordplade der er utrolig handypraktisk, stilren og solid samt meget nem og holde i dagligdagen.   

  
Køkkenvaske til køkkenbordplade solid laminat 

Vaske til solid laminat køkkenbordplader kan underlimes i bordpladen ved at fræse ud til vaskenDet er en meget solid limning, der kan tåle stort tryk. Det er også muligt og nedfælde vasken i bordpladen samt planlimning af vasken i bordpladen.  

Solid laminat bordplader udgør en stor del af et morderne og smukke køkkenethvilket medfører at der selvfølgelig skal medfølge en smuk køkkenvask til bordpladen så helheden er smuk.   

Onlinebordplader.dk har derfor et meget stort udvalg af vaske der passer flot sammen med en bordplade solid laminatSe vores store udvalg af vaske ved at klikke herDer vil helt sikkert være en vask der netop passer til dit køkken og behov.  
 

Præg din egen køkkenbordpladesolid laminat 

Alle vores solid laminat køkkenbordplade på mål er lavet fra bunden af. Du får derfor mulighed for at sætte dit helt eget præg på det endelige resultat af laminatpladerDer er mange farvevalg, forskellige typer forkant og bagkantsprofiler mv. der kan vælges, sammen med den vask der ønskes. Til sidst er det også vigtig og vælge den rigtige model armatur til vasken og bordpladen 

Onlinebordplader.dk har et stort udvalg af armatur, se vores store udvalg af armatur ved at klikke her 

 

Inspiration 

Mangler du inspiration til hvordan din solid laminatbordplade kan se ud, kan du se mere ved at klikke her. Vi har stor erfaring med hvordan køkkenbordplader af laminat kan se ud sammen med vores elegante køkkenvaske og armatur.  

 

Se vores udvalg af køkkenvaske ved at klikke her og armatur ved at klikke her. 

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os for yderlig rådgivning og inspiration eller prøv vores prisberegner på solid laminat bordplade efter mål ved at klikke her.  

 

Selv om Onlinebordplader.dk er en internetforretning, sidder der altid en medarbejder klar for vejledning og rådgivning og besvarelse af spørgsmål.  For os er kundeservice en meget vigtig del. Vi er til for at hjælpe dig med at vælge og realiserer dine ønsker til den rigtige køkkenbordplade 

 


Rengøring:  

Solid laminat er utrolig nemt at holde rent og vedligeholde. Daglig rengøring sker med almindelig varmt vand og almindelig opvredet klud. Hvis behov for grundigere rengøring skal du bruge almindelige rengøringsmidler, men husk altid og eftertørre med en fugtig ren klud. Derved undgår du at efterlade noget opvaskemiddel på bordpladen, som med tiden kan medføre en fedtet overflade på solid laminat bordpladenHusk ikke at gøre brug af slibemidler, skurepulver, ståluld eller nylonsvampe da det kan medføre at bordpladen bliver ridset og mere mat med tiden.  

 

Vedligeholdelse 

For at holde den pæne og modstandsdygtige overflade, anbefales det en gang imellem at behandle solid laminat plader med PFP´s Laminat Polish. Du kan købe PFP´s Laminat Polish via Onlinebordplader.dk 

Fjernelse af pletter 

 

Pletter fra kaffe, saft, rødvin mv. fjernes med fugtig klud med almindelige varmt vand samt rengøringsmiddel. Sørg altid så hurtig som muligt at få fjernet stærke farvede saft mv. så der ikke dannes misfarvninger i solid laminat bordpladenDe kan være svære at fjerne efterfølgende.  

Pletter fra olie, maling, skocreme mv. fjernes ved behov med rensebenzin eller acetone fortynder og aftørre herefter bordet grundigt med almindelig klud med varmt vand og alm. rengør 

 

Dybere skår og ridser kan sædvanligvis repareres ved at bruge Color-fil. 

Husk bordplade solid laminat ikke kan tåle meget varme pander, gryder mv. Sørg derfor altid at bruge bordskåner mv. da mærker efter varme fra overophedning ikke kan fjernes eller repareres.  

 

Se yderlig vedligeholdelsesvejledning ved at klikke her