FormaCor bordplade

Ønsker du pris – send en tegning på salg@onlinebordplader.dk

FormCor-farver

Pure White

Længde: 3600 mm
Bredde: 1260 mm
Tykkelse: 12/24/30/40 mm

Snow White

Længde: 3600 mm
Bredde: 1260 mm
Tykkelse: 12/24/30/40 mm

Carrara Marble

Længde: 3600 mm
Bredde: 1260 mm
Tykkelse: 12/24/30/40 mm

Grey Marble

Længde: 3600 mm
Bredde: 1260 mm
Tykkelse: 12/24/30/40 mm

Forkanter

Tillæg for svævekant og sargkant. Spørg for pris.

Tilbud

Bestilling

Opmåling

VIGTIG INFO OM FORMACOR

Varme:

• En FormaCor bordplade tåler ikke at varme gryder og pander sættes på denne, ej heller i kort tid.

• Brug derfor altid bordskånere af træ eller metal til frasætning af varme gryder, pander etc .

• Tænd for det kolde vand, når der hældes kogende væsker i FormaCor vaske, det forhindre at overfladen skades.

Rengøring:

• Til daglig rengøring anbefales varmt vand og brug af en almindelig, opveredet klud.

• De fleste pletter og fedt fjernes med vand og flydende opvaskemiddel. (daglig rengøring)

•Ved grundigere rengøring, bruge et rengøringsmiddel med mild slibe effekt.

Rengør hele overfladen med en klud og cirkulære bevægelser. Skylk med vand og tør efter med papir eller bløde klude.

Generelt:

• Der kan i FormaCor forkomme enkelte små farvepigmenter, som ikke har samme farve som den øvrige del af pladen, dette er ikke reklamationsberettiget.

• FormaCor kan altid poleres og få sin finish tilbage.

Kemikalier:

Stærke kemikalier (som f.eks. acetone, mineralsk terpentin, klor, afløbsrens, ovnrens o.l.), skal straks skylles af med vand og opvaskemiddel, for at undgå skader på overfladen.

Neglelak kan fjernes med neglelakfjerner (uden acetone), og skylles efterføl-gende med rent vand.

Hvis skaden ikke opdages umiddelbart, eller hvis overfladen udsættes for en langvarig påvirkning afkemikalier (f.eks fra en utæt beholder), kan det være nødvendig at kontakte den forhandler hvor du har købt bordpladen. Brug aldrig Chili Bang på din FormaCor bordplade.

Underlimning

Er en del af kernematerialet fræses væk, og vasken monteres op i denne Undfærsning. Kanten ned mod vasken fases blødt og elegant, således at vand og snavs ikke kan sætte sig og så der ikke så nemt slås en flig af kanten, hvis noget tabes og rammer uheldigt. Det kan være nødvendigt at skære ud i korpussiderne, på grund af størrelsen på visse typer vaske.

Planlimning

Der laves en udfræsning ned i pladen som matcher flangen på vasken. Vasken limes ned, så den flugter med pladens overflade. Bemærk: der er små ujævnheder i de fleste vaskeflanger kaldet “flimmer”.

Måltolerancer

generelt +/- 2 mm, gælder også tykkelse. Dette gælder alle mål, både længdemål, breddemål og alle former for udskæringer. Der bør indregnes min. 4 mm luft til fuge, ved alle ender og kanter mod væg og skabe. Bordplader skal altid være understøttet som anført i monteringsvejledningen. Vær derudover opmærksom på understøtning i forbindelse med samlinger og langs væg.

FormaCor som materiale

FormaCor er et ”solide surface” materiale med en eksklusiv silkemat overflade. FormaCor er et meget hygiejnisk materiale uden porer, hvilket betyder at skidt, snavs og bakterier ikke kan trænge ned i bordpladen.

Udover sit eksklusive udseende besidder FormaCor en lang række unikke egenskaber. Bl.a. kan samlinger i dette materiale laves så de er stort set usynlige. Det betyder bl.a. at meget lange eller dybe bordplader kan fremstilles, så det ser ud som om, at pladen er produceret i et stort stykke.

Herudover kan FormaCor varmes op, således at det kan bukkes og formes. Det er derfor muligt at lave eksklusiv helstøbte badvaske i FormaCor. FormaCor er et optimalt valg til det praktiske, stilrene og minimalistiske køkken eller bad.

De leverede bordplader kan variere i farve og nuancer i forhold til de vejledende billeder vist her på siden.

  • Du indsender tegning med mål – se her hvad vi skal vide for at kunne regne et tilbud – link til tegning.
  • Du bliver ringet op af en bordpladespecialist, for at få eventuelle tvivlsspørgsmål afklaret.
  • Du sender os eventuelle manglende oplysninger.
  • Du modtager tilbud indenfor 24 timer på hverdage.

Få et tilbud – brug vores tilbudsformular.

Mange folk bliver ofte overrasket over hvor dyr bordpladen er, når de skal købe deres drømme- køkken eller bad. Hos Onlinebordplader gør vi tingene smartere, har ingen høje omkostninger til udstillinger og slipper for at betale til den høje loyalitetsbonus som bordpladefabrikanten skal betale de store køkkenkæder. Det betyder langt billigere bordplader til dig, uden at vi går på kompromis med service og kvalitet.

Vores danske bordpladefabrikant er ofte den samme som køkkenbutikkerne bruger og køkkenbutikkerne leverer også bordpladen direkte fra bordpladefabrikanten, altså er der ingen forskel, ud over prisen, som ofte er 25-45 % billigere hos os.

Vi anbefaler altid at få målt op til bordplade af en professionel snedker, køkkenmontør, tømrer eller af vores bordpladefabrikants opmålingsservice. Bestiller du en bordplade i en køkkenbutik og ønsker at få den professionelt målt op, betaler du også for det, forskellen er bare at vi også på opmålingen er billigere.

Kan det virkelig lade sig gøre? JA selvfølgelig, vi guider dig hele vejen. Vi kan sende vareprøver til dig så du kan mærke og se bordpladerne. Du skal egentlig bare tænke på, at alt er det samme, som hvis du bestiller bordpladen i en køkkenbutik – bare MEGET billigere.

Selvom vi leverer det samme produkt som køkkenbutikkerne så kan vi yde en endnu bedre service, fordi vi har den erfaring vi har. Vi har set tusindevis af tegninger og vi har fået bordplader ind med modermælken så vi ved alt om bordplader. Og skulle der opstå et problem har vores bordpladefabrikant en serviceafdeling og en servicemontør som dækker hele Danmark.

Selvom vi sælger vores bordplader på nettet, så ved vi, at personlig kontakt mellem vores kunder og os er vigtig. Derfor ringer vi altid til dig når vi har modtaget din tegning. Et køb af en bordplade er en stor beslutning og mange gange ikke billigt, derfor står vi altid til rådighed med vores store erfaring.

Vi er stolte fagfolk som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

Vi er en samling meget erfarne fagfolk, med over 30 års erfaring, som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

Vi står klar til at stille vores viden og ekspertise til rådighed for dig. Vi kan ikke vente med, at høre fra dig.

Kontakt os vi sidder klar!

Få et tilbud

Hvis du ønsker, at vi skal udarbejde et nøjagtigt tilbud, kan udfylde nedenstående formular. Så vender vi tilbage. 

Du er også meget velkommen til at kontakte os på 71 9695 01, så tager vi en snak om det. Telefonen er åben kl. 9-12 på hverdage.

Caldera Forms has been closed as of April 5, 2022 and is not available for download. You can try the other Form plugins instead

Info om FormaCor

FormaCor er et ”solide surface” materiale med en eksklusiv silkemat overflade. 

FormaCor er et meget hygiejnisk materiale uden porer, hvilket betyder at skidt, snavs og bakterier ikke kan trænge ned i bordpladen. 

Udover sit eksklusive udseende besidder FormaCor en lang række unikke egenskaber. 

Bl.a. kan samlinger i dette materiale laves så de er stort set usynlige. 

Det betyder bl.a. at meget lange eller dybe bordplader kan fremstilles, så det ser ud som om, at pladen er produceret i et stort stykke.

Herudover kan FormaCor varmes op, således at det kan bukkes og formes. 

Det er derfor muligt at lave eksklusiv helstøbte badvaske i FormaCor.FormaCor er et optimalt valg til det praktiske, stilrene og minimalistiske køkken eller bad.

Caldera Forms has been closed as of April 5, 2022 and is not available for download. You can try the other Form plugins instead