FormaCor bordplade pris beregning

Husk: alle mål indtastes millimeter: 1 m = 100 cm= 1000mm

Husk: alle mål i milimeter: 1 m = 100 cm = 1000 mm
Husk: alle mål i milimeter: 1 m = 100 cm = 1000 mm
Total inkl. moms DKK

  FormCor-farver

  Forma Pure White

  Længde: 3600 mm
  Bredde: 1260 mm
  Tykkelse: 12/24/30/40 mm

  Forma Cream White

  Længde: 3600 mm
  Bredde: 1260 mm
  Tykkelse: 12/24/30/40 mm

  Forkanter

  Tilbud

  Bestilling

  Opmåling

  FormaCor som materiale

  FormaCor er et ”solide surface” materiale med en eksklusiv silkemat overflade. FormaCor er et meget hygiejnisk materiale uden porer, hvilket betyder at skidt, snavs og bakterier ikke kan trænge ned i bordpladen.

  Udover sit eksklusive udseende besidder FormaCor en lang række unikke egenskaber. Bl.a. kan samlinger i dette materiale laves så de er stort set usynlige. Det betyder bl.a. at meget lange eller dybe bordplader kan fremstilles, så det ser ud som om, at pladen er produceret i et stort stykke.

  Herudover kan FormaCor varmes op, således at det kan bukkes og formes. Det er derfor muligt at lave eksklusiv helstøbte badvaske i FormaCor. FormaCor er et optimalt valg til det praktiske, stilrene og minimalistiske køkken eller bad.

  De leverede bordplader kan variere i farve og nuancer i forhold til de vejledende billeder vist her på siden.

  • Du indsender tegning med mål – se her hvad vi skal vide for at kunne regne et tilbud – link til tegning.
  • Du bliver ringet op af en bordpladespecialist, for at få eventuelle tvivlsspørgsmål afklaret.
  • Du sender os eventuelle manglende oplysninger.
  • Du modtager tilbud indenfor 24 timer på hverdage.

  Få et tilbud – brug vores tilbudsformular.

  Mange folk bliver ofte overrasket over hvor dyr bordpladen er, når de skal købe deres drømme- køkken eller bad. Hos Onlinebordplader gør vi tingene smartere, har ingen høje omkostninger til udstillinger og slipper for at betale til den høje loyalitetsbonus som bordpladefabrikanten skal betale de store køkkenkæder. Det betyder langt billigere bordplader til dig, uden at vi går på kompromis med service og kvalitet.

  Vores danske bordpladefabrikant er ofte den samme som køkkenbutikkerne bruger og køkkenbutikkerne leverer også bordpladen direkte fra bordpladefabrikanten, altså er der ingen forskel, ud over prisen, som ofte er 25-45 % billigere hos os.

  Vi anbefaler altid at få målt op til bordplade af en professionel snedker, køkkenmontør, tømrer eller af vores bordpladefabrikants opmålingsservice. Bestiller du en bordplade i en køkkenbutik og ønsker at få den professionelt målt op, betaler du også for det, forskellen er bare at vi også på opmålingen er billigere.

  Kan det virkelig lade sig gøre? JA selvfølgelig, vi guider dig hele vejen. Vi kan sende vareprøver til dig så du kan mærke og se bordpladerne. Du skal egentlig bare tænke på, at alt er det samme, som hvis du bestiller bordpladen i en køkkenbutik – bare MEGET billigere.

  Selvom vi leverer det samme produkt som køkkenbutikkerne så kan vi yde en endnu bedre service, fordi vi har den erfaring vi har. Vi har set tusindevis af tegninger og vi har fået bordplader ind med modermælken så vi ved alt om bordplader. Og skulle der opstå et problem har vores bordpladefabrikant en serviceafdeling og en servicemontør som dækker hele Danmark.

  Selvom vi sælger vores bordplader på nettet, så ved vi, at personlig kontakt mellem vores kunder og os er vigtig. Derfor ringer vi altid til dig når vi har modtaget din tegning. Et køb af en bordplade er en stor beslutning og mange gange ikke billigt, derfor står vi altid til rådighed med vores store erfaring.

  Vi er stolte fagfolk som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

  Vi er en samling meget erfarne fagfolk, med over 30 års erfaring, som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

  Vi står klar til at stille vores viden og ekspertise til rådighed for dig. Vi kan ikke vente med, at høre fra dig.

  Kontakt os vi sidder klar!

  Få et tilbud

  Hvis du ønsker, at vi skal udarbejde et nøjagtigt tilbud, kan udfylde nedenstående formular. Så vender vi tilbage. 

  Du er også meget velkommen til at kontakte os på 71 9695 00, så tager vi en snak om det. Telefonen er åben kl. 11-15 på hverdage.