En flot Dekton bordplade
Denton bordplade til den rigtige pris. Så er det hos Onlinebordplader.dk du finder din nye Dektonbordplade. Lad os regne en pris på din DEKTON bordplade. Beregn din pris her.

Onlinebordplader laver dine DEKTON bordplader efter dine mål. Ring 7196 9500

DEKTON bordplader er den perfekte løsning til dig som ønsker en unik helt specielt til dit køkken. DEKTON har mange egenskaber som gør det til en praktisk løsning som køkkenbordplade. Der er ingen vedligeholdelse ved en DEKTON bordplade og du kan stille en gryde på maksimalt 800 grader på den uden den tager skade.

Hos Onlinebordplade har vi leveret mange bordplader i DEKTON og vores kunder melder tilbage at de er rigtig glad for DEKTON. Vores kunders erfaringer og tilbagemeldinger betyder alt for os hos Onlinebordplader.dk

DEKTON findes i mange farver og med mange forskellige overflader. Er du til blank eller mat DEKTON så kan vi klare det meste.

Hos Onlinebordplader har vi lavet en smart prisberegner, hvor du kan beregne hvad din DEKTON bordplade kommer til at koste.

Dekton til dit nye bad. Lækkert og tidsløst design.
Onlinebordplader.dk kan også hjælpe med DEKTON fliser og flotte Dekton løsninger til dit nye drømmebadeværelse.

 

DEKTON kan også bruges til lækre badløsninger. DEKTON som bordplade i bad og med fliser i DEKTON er en nutidig super elegant løsning.

DEKTON kan bruges i mange forbindelser

Hos Onlinebordplader vil vi gerne at kunderne kan finde inspiration om DEKTON og alle de fordele der er ved DEKTON. Her kan du finde inspiration på DEKTON bordplader.

Cosentino er producenten af DEKTON bordpladerne og på Consentions hjemmeside kan du finde rigtig god information om DEKTON og alle DEKTONs egenskaber og kvaliteter. 

HVAD ER DEKTON? ®

DEKTON®  er en teknologisk avanceret kombination af råmaterialer, der anvendes til produktion af de nyeste glas- og porcelænsmaterialer og kvartsarbejdsflader af højeste kvalitet.

DEKTONIE® anvendte teknologi til sintring af partiklerne ved at udsætte den materialeaccelererede   proces med metamorfe transformationer, som natursten, udsat for høje temperaturer og tryk, passerer gennem tusinder af år.

Partikelsintring kombinerer virkelig innovative processer, der anvendes i de mest avancerede teknologibrancher. Denne løsning repræsenterer et teknologisk og industrielt spring, der resulterer i en ny proces, revolutionerende materiale og førende produkt.

 

Under elektronmikroskopet bliver materialets nulporøsitet fuldt synlig , hvilket er resultatet af sintrings- og ultrakomprimeringsprocessen, der udelukkende anvendes til fremstilling af DEKTON®- materiale . Det er nul porøsitet og fraværet af mikrodefekter, der forårsager spændinger og pletter, der gør DEKTON® speciel.

 

FORDELE MED DEKTON®

Høj modstandsdygtighed over for UV-stråling

Dekton ® er meget modstandsdygtig over for ultraviolet (UV) lys og falmer ikke eller forringes over tid, hvilket gør den ideel til både indendørs og udendørs brug.

 

Høj ridsefasthed

Dekton ® er et materiale med den mest ridsefaste overflade blandt alle tilgængelige materialer på markedet – men det er stadig værd at bruge skærebrætter til at beskytte køkkenredskaber.

 

Ikke-porøst materiale

Dekton ® er et ikke-porøst materiale og kræver ikke imprægnering. Væsker og gasser trænger ikke dybt ind i materialet, takket være hvilket vi får en overflade, der er let at vedligeholde og rengøre.

 

Modstandsdygtig over for brand og høje temperaturer

Dekton ® brænder eller knækker ikke ved høje temperaturer. Varme gryder og andre redskaber kan placeres sikkert direkte på bordpladen.

 

Slidstyrke

Selv granit er ikke så slidstærk som Dekton ® , hvilket gør den ideel til brug i kommercielle faciliteter og andre steder med høj trafik. Mens andre overflader slides over tid, har Dekton ® levetid og kræver ikke renovering eller en ny pose.

 

Modstand mod frysning og optøning

Den lave varmeudvidelseskoefficient gør Dekton ® modstandsdygtig over for termiske stød forbundet med både ekstremt høje og lave temperaturer. Takket være dets naturlige modstandsdygtighed over for frysning og optøning er materialet perfekt selv under de koldeste forhold.

 
 

Fremragende mekaniske parametre

Bøjningsstyrken for Dekton ® er fem gange større end granitstyrken. Takket være dette er det muligt at designe bordplader, øer og barer fra tyndere plader på en større overflade, hvilket skaber udhæng op til 30 cm dybde. Dektonu ® kompression med høj styrke betyder, at det er et ideelt materiale til gangstier, fortove og indkørsler.

 

Vedvarende farver

Fremstillingsprocessen for Dekton ® muliggør fuld kontrol over farvning og dekorativt mønster af materialet, hvilket resulterer i større konsistens af farver i individuelle paneler og et mere holdbart produkt, der ikke falmer med tiden. Overfladens udseende ændres ikke i hele produktets levetid.

 

Modstand mod misfarvning

Andre bordplader er kun pletbestandige, mens Dekton ® er fuldstændig pletbestandig. Selv de mest stædige pletter såsom vin, kaffe, tuschpenne og rust kan fjernes fra overfladen. Dekton ® har en meget lav porøsitet og indeholder ikke harpikser, derfor er den resistent over for kemikalier. Den Dekton ® bordplade vil ikke blive skadet af stænk med husholdningskemikalier såsom blegemiddel, afløb rengøringsmidler eller ovnrens.
 

Gentagelige dimensioner

Dekton ® -plader har meget præcise og stabile dimensioner og tykkelse, hvilket minimerer behovet for at foretage justeringer under montering og letter installationen.
 

Hydrolysebestandighed

Dekton ® er meget modstandsdygtig over for hydrolyse.
 
 

Ikke-brændbart materiale

Dekton ® er ikke brandfarligt: ​​det brænder ikke, brænder eller knækker ved høje temperaturer.

HVAD ER DEKTON ® ?

Dekton-pladen er en kombination af naturlige råmaterialer (glas, porcelæn og kvarts) og de nyeste teknologier i det 21. århundrede. Stenmaterialet under tryk på 25.000 tons under specielle forhold (partikelsintringsteknologi) bliver til en højpresset plade. Takket være sådan mega-komprimering og teknologi opnår vi en rekord, der holder hele vores liv. Det behøver ikke renovering.

VI OPNÅR

  • en plade af en størrelse, der tidligere var umulig at fremstille
  • den højeste kvalitet af håndværk
  • let at rengøre pladen og ingen pletter! (ingen porøsitet, Dekton absorberer ikke væsker)
  • æstetik (farvestabilitet, mønsterens ensartethed, elegance)
  • parametre med ultrahøj styrke (modstandsdygtighed over for bøjning, stød, ridser, UV-stråler, ild og høj temperatur, frost)
  • lethed (materialet er lettere end granit, dets styrke og hårdhed er meget højere end det)

DEKTON vedligeholdelse.

 

DEKTON og vedligeholdelse af DEKTON bordplader kan du finde her. Det er vigtig at du som kunde ved en masse om hvordan du skal vedligeholde DEKTON. På onlinebordplader.dk kan du finde information om vedligeholdelse af DEKTON lige her.

 

DEKTON og montage og montering.

 

DEKTON og vedligeholdelse af DEKTON bordplader kan du finde her. Det er vigtig at du som kunde ved en masse om hvordan du skal vedligeholde DEKTON. Hos Onlinebordplader.dk tilbyder vi all-risk løsning når du skal have din nye DEKTON bordplade efter mål. DEKTON All-risk løsning betyder at du sikkert og unden risiko kan bestille din DEKTON bordplade hos Onlinebordplader.dk og lade Onlinebordplader.dk tage ansvaret.

På onlinebordplader.dk kan du finde information om vedligeholdelse af DEKTON lige her.

 

DEKTON BORDPLADER OG DEKTON PRISER OG DEKTON BORDPLADE PRISER.

 

DEKTON er et forholdsvis dyrt materiale. Priser svinger alt efter hvilken farve du bruger. DEKTON bordplade priser er forskellige og er inddelt i prisgrupper. DEKTON priser svinger derfor alt efter hvilken farve du vælger. DEKTON bordplade pris kan svinge meget. Du finder den bedste pris i Danmark hos Onlinebordplader.dk. 

Onlinebordplader er eksperter i DEKTON priser og kan give dig de bedste priser. Vi har høj service på DEKTON og elsker at servicere vores kunder. Dekton bordpladen og DEKTON bordplade generelt er vores passion og derfor hjælpe vi vores kunder med alt indenfor DEKTON PRIS og DEKTON priser, så du kan finde din Dekton bordplade pris hos os, med høj service og til fantastiske priser. Lad os hjælpe dig med din DEKTON bordplade pris.

Hvis du vil have en pris på en dektonbordplade kan du prøve vores smarte prisberegner som hjælper dig med at anslå en pris på din nye Dekton bordplade. Prøv den her.

 

 

DEKTON BORDPLADER OG ALLE DEKTON FARVERNE

 

DEKTON BORDPLADE
DEKTON findes i mange farver. DEKTON Trilium, DEKTON Kelya, DETON Sirius som nogle af dem som er meget populære.

DEKTON kan findes i rigtige mange forskellige farver. Farven DEKTON TRILIUM er den farve som rigtig mange kunder syntes er rigtig flot. DEKTON Trilium er med sit flotte og smarte design vores mest solgte DEKTON. Mange af kunderne hos onlinebordplader.dk er kommet tilbage til os og sagt at Dekton Trilium bare er den flotteste bordplade de nogensinde har set. Det samme siger vores kunder om farven DEKTON KELYA som er ekstrem populær og en farve som vores kunder på onlinebordplade.dk efterspørger mere os mere. Prøv eksempelvis DEKTON KELYA sammen med et sort eg køkken, det bliver bare så flot.

Hvis du er mere til det mørke DEKTON farver skal du vælge DEKTON SIRIUS som er næste sort. DEKTON Sirius findes både i 12 mm og 20 mm i tykkelsen. 

En anden meget flot farve er DEKTON KRETA som har sit helt eget flotte og elegante udtryk. 

DEKTON farverne betyder rigtig meget for udtrykket i dit køkken. Kunne du forstille dig et køkken med farven DEKTON Fossil eller hvad med farven DEKTON AURA eller den smarte DEKTON KAIROS.

En helt ny farve som er DEKTON KIRA og ikke at forglemme DEKTON KRETA, DEKTON OPERA, DEKTON ENTZO.

DEKTON farven KELYA er også meget populær blandt kunder hos Onlinebordplader.dk og lige nu hitter DEKTON TUNDRA, DEKTON HALO, DEKTON OLIMPO og DEKTON VERA også rigtige meget blandt Onlinebordplader.dk´s kunder.

Se alle de farve som du kan få her hos Onlinebordplader.dk her – Danmarks Største udvalg af DEKTON – ja vi er Dekton eksperter.

Ønsker du at se et endnu støre udvalg af DEKTON farver kan du se mere hos vores leverandør Consentino.

 

 

HVILKE VASKE KAN JEG FÅ TIL MIN NYE DEKTON BORDPLADE

 

Hos Onlinebordplader.dk har vi et stort udvalg af vaske vi kan lime i DEKTON bordpladen
Den rigtige vaske til den flotte nye DEKTON bordplade fuldender din Dekton køkkendrøm

Hos Onlinebordplader.dk har vi et stort udvalg af smarte og moderne som passer rigtig godt til de fleste Dekton farver og dekton bordplader. Om du bedst kan lide en smart enkelt vask til din Dekton bordplade i stål eller om du er mere til en bred vask med dobbelt kumme til din nye drømme dekton bordplade. En flot sort siligranit vask fra Blanco kunne også passe perfekt til din nye dekton bordplade fra onlinebordplader.dk

På Onlinebordplader.dk har vi samlet en masse spændende vaske som vi kan lime i din nye dektion bordplade. Se vores enorme udvalg lige her.

Få masser af insparation fra leverandørens far Consentino.