Glas bordplade beregn pris

Husk: alle mål indtastes millimeter: 1 m = 100 cm= 1000mm

Husk: alle mål i milimeter: 1 m = 100 cm = 1000 mm
Husk: alle mål i milimeter: 1 m = 100 cm = 1000 mm
Total inkl. moms DKK

  Glas-farver

  Alu klar

  Alu mat

  Anthrazit klar

  Anthrazit mat

  Blå klar

  Blå mat

  Gul mat

  Gul klar

  Lysegrå mat

  Lysegrå klar

  Limegrøn mat

  Limegrøn klar

  Hvid klar

  Mokka klar

  Mokka mat

  Orange mat

  Orange klar

  Mørk Grafit mat

  Mørk grafit klar

  Rød mat

  Sort klar

  Rød klar

  Sort mat

  VIGTIG INFO OM GLAS

  Varme:

  • En glasbordplade tåler ikke varme, Benyt derfor altid bordskånere til afsætning af varme gryder og pander. Rengøring:

  • Til daglig rengøring anbefales varmt vand og brug af en almindelig, opveredet klud.

  • Ved mere genstridige pletter, kan andet rengøringsmiddel benyttes. Glas tåler alle kemikalier beregnet til almindelighusholdning.

  Planlimning: Der laves en udfræsning ned i pladen, fra pladens top som matcher flangen på vasken. Vasken limes ned så den flugter med pladens overflade.

  Bemærk: Der er små ujævnheder i de fleste vaskeflange kaldet “flimmer”.

  Måltolerancer generelt +/- 2 mm, gælder også tykkelse. Dette gælder alle mål, både længdemål, breddemål og alle former for udskæringer. Der bør indregnes min. 4 mm luft til fuge, ved alle ender og kanter mod væg og skabe. Bordplader skal altid være understøttet som anført i monteringsvejledningen. Vær derudover opmærksom på understøtning i forbindelse med samlinger og langs væg.

  Tilbud

  Bestilling

  Opmåling

  • Leveringstid på Glasbordplader er 15-20 arbejdsdage – forhør om aktuel leveringstid på din bordplade.
  • Max pladelængde 3100 mm og max pladedybde 1200 mm
  • Priserne er ekskl. vask, endekanter, bagkanter, fragt, udskæringer, samlinger og evt. opmåling hvis vi skal gøre det.
  • Billederne er vejledende, variationer i farvenuancer vil forekomme. Bestil vareprøve her.
  • Minimumsbestilling DKK 1.000,-
  • Der tages forbehold for prisstigninger og beregningsfejl i prisberegneren. Kontakt os for et tilbud her.
  • Det kan forekomme farveforskelle mellem farveprøver i butik, og den leverede plade.
  • Direkte slag mod forkanten kan medføre at et stykke af kanten brækker af, dette er ikke reklamationsberettiget.

  Glas som materiale

  Glas som bordplade er en elegant, praktisk og hygiejnisk løsning.

  Bordplader i glas fås i mange forskellige farver, hvoraf de fleste farver fås med såvel klart som matteret glas. Klar glas er jernfrit og har som ordet antyder en helt ”klar” kerne. Matteret glas er jernholdigt glas, der er syreætset, hvorfor glaskernen har et svagt grønt skær på kanterne.

  Klar glas giver en smuk dybde i farverne, imens det matterede glas får en eksklusiv ”satinagtig” overflade, hvor fedt, snavs og ridser ikke ses så tydeligt. Farven i glasset opnås ved at montere en 3-lags folie på bagsiden af bordpladen, hvor hvert lag har sin funktion.

  Det første lag giver farven, det næste lag er en lysspærre og det sidste lag er en beskyttelses- og sikkerhedsfolie, som sikrer, at glasset holdes sammen, selv om det skulle blive knust.

  En bordplade i glas er en meget stærk løsning, men overfladen vil få små ridser i forbindelse med daglig brug. Dette skal ses som en del af pladens patina.

  Glas er også en rigtig smuk og god løsning til stænkpaneler og opslagstavler. 4 mm plader med farvefolie er samtidig magnetiske, så opskrifter og huskesedler kan hænges op på panelet i stedet for at ligge på bordpladen, hvor der arbejdes.

  De leverede bordplader kan variere i farve og nuancer i forhold til de vejledende billeder vist her på siden.

  • Du indsender tegning med mål – se her hvad vi skal vide for at kunne regne et tilbud – link til tegning.
  • Du bliver ringet op af en bordpladespecialist, for at få eventuelle tvivlsspørgsmål afklaret.
  • Du sender os eventuelle manglende oplysninger.
  • Du modtager tilbud indenfor 24 timer på hverdage.

  Få et tilbud – brug vores tilbudsformular.

  Mange folk bliver ofte overrasket over hvor dyr bordpladen er, når de skal købe deres drømme- køkken eller bad. Hos Onlinebordplader gør vi tingene smartere, har ingen høje omkostninger til udstillinger og slipper for at betale til den høje loyalitetsbonus som bordpladefabrikanten skal betale de store køkkenkæder. Det betyder langt billigere bordplader til dig, uden at vi går på kompromis med service og kvalitet.

  Vores danske bordpladefabrikant er ofte den samme som køkkenbutikkerne bruger og køkkenbutikkerne leverer også bordpladen direkte fra bordpladefabrikanten, altså er der ingen forskel, ud over prisen, som ofte er 25-45 % billigere hos os.

  Vi anbefaler altid at få målt op til bordplade af en professionel snedker, køkkenmontør, tømrer eller af vores bordpladefabrikants opmålingsservice. Bestiller du en bordplade i en køkkenbutik og ønsker at få den professionelt målt op, betaler du også for det, forskellen er bare at vi også på opmålingen er billigere.

  Kan det virkelig lade sig gøre? JA selvfølgelig, vi guider dig hele vejen. Vi kan sende vareprøver til dig så du kan mærke og se bordpladerne. Du skal egentlig bare tænke på, at alt er det samme, som hvis du bestiller bordpladen i en køkkenbutik – bare MEGET billigere.

  Selvom vi leverer det samme produkt som køkkenbutikkerne så kan vi yde en endnu bedre service, fordi vi har den erfaring vi har. Vi har set tusindevis af tegninger og vi har fået bordplader ind med modermælken så vi ved alt om bordplader. Og skulle der opstå et problem har vores bordpladefabrikant en serviceafdeling og en servicemontør som dækker hele Danmark.

  Selvom vi sælger vores bordplader på nettet, så ved vi, at personlig kontakt mellem vores kunder og os er vigtig. Derfor ringer vi altid til dig når vi har modtaget din tegning. Et køb af en bordplade er en stor beslutning og mange gange ikke billigt, derfor står vi altid til rådighed med vores store erfaring.

  Vi er stolte fagfolk som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

  Vi er en samling meget erfarne fagfolk, med over 30 års erfaring, som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

  Vi står klar til at stille vores viden og ekspertise til rådighed for dig. Vi kan ikke vente med, at høre fra dig.

  Kontakt os vi sidder klar!

  Få et tilbud

  Hvis du ønsker, at vi skal udarbejde et nøjagtigt tilbud, kan udfylde nedenstående formular. Så vender vi tilbage. 

  Du er også meget velkommen til at kontakte os på 71 9695 00, så tager vi en snak om det. Telefonen er åben kl. 11-15 på hverdage.