Komposit bordplade

Ønsker du pris – send en tegning på salg@onlinebordplader.dk

Kompositfarver

Classic White

Tykkelse: 20 mm (fås i 30 mm)
Overflade: Poleret
Maks.bredde: 3000 mm
Maks.dybde: 1260 mm

Classic Light Grey

Tykkelse: 20 mm (fås i 30 mm)
Overflade: Poleret
Maks.bredde: 3000 mm
Maks.dybde: 1260 mm

Classic Night

Tykkelse: 20 mm (fås i 30 mm)
Overflade: Poleret
Maks.bredde: 3000 mm
Maks.dybde: 1260 mm

Classic Elegance

Tykkelse: 20 mm (fås i 30 mm)
Overflade: Poleret
Maks.bredde: 3000 mm
Maks.dybde: 1260 mm

Classic Carrara

Tykkelse: 20 mm (fås i 30 mm)
Overflade: Poleret
Maks.bredde: 3000 mm
Maks.dybde: 1260 mm

Classic Tebas

Tykkelse: 20 mm (fås i 30 mm)
Overflade: Poleret
Maks.bredde: 3000 mm
Maks.dybde: 1260 mm

Classic Marengo

Tykkelse: 20 mm (fås i 30 mm)
Overflade: Poleret
Maks.bredde: 3000 mm
Maks.dybde: 1260 mm

Classic Charcoal

Tykkelse: 20 mm (fås i 30 mm)
Overflade: Poleret
Maks.bredde: 3000 mm
Maks.dybde: 1260 mm

Forkant

Forkant: Lige inkl. i prisen

VIGTIG INFO OM KOMPOSIT:

• En Komposit bordplade tåler ikke varme og det anbefales altid at anvende varmebeskyttende elementer, da forskellen mellem varme og kulde kan ødelægge pladens overflade.

Rengøring:

• Til daglig rengøring anbefales varmt vand og brug af en almindelig klud.

• Grundig rengøring af mere genstridige pletter kan fjernes med stenrens.

Generelt:

• Komposit er meget resistent overfor ridser og indtrængen af væsker og er derfor meget vedligeholdesfri

• Da kompositsten er et støbt materiale, kan der forekomme pletter/striber da støbemassen ikke kan blandes jævnt i støbefromen.

• Der kan forekomme små farvepigmenter, som ikke har samme farve som stenens grundfarve, dette er ikke reklamationsberettiget.

• Der kan forekomme farveforskelle mellem farveprøver i butik og den leverede plade.

Måltolerancer generelt +/- 2 mm, gælder også tykkelse. Dette gælder alle mål, både længdemål, breddemål og alle former for udskæringer. Der bør indregnes min. 4 mm luft til fuge, ved alle ender og kanter mod væg og skabe. Bordplader skal altid være understøttet som anført i monteringsvejledningen. Vær derudover opmærksom på understøtning i forbindelse med samlinger og langs væg.

Underlimning:

Underlimning: Vasken monteres direkte under pladen og kernematerialet slibes/poleres på den lodrette inderside ned mod vasken. Kanten ned mod vasken fases ca. 2 mm, således at der ikke så nemt slåes en flig af hvis noget tabes og rammer uheldigt. Det kan være nødvendigt at skære ud i korpussiderne, på grund af størrelsen på visse typer vaske.

Underfræsning: En del af kernematerialet fræses væk, og vasken monteres op under denne udfræsning. Kanten ned mod vasken fases blødt og elegant, således at vand og snavs ikke kan sætte sig, og således at der ikke så nemt slåes en flig af kanten, hvis noget tabes og rammer uheldigt. Det kan være nødvendigt at skære ud i korpussiderne, på grund af størrelsen på visse typer vaske.

Integral: En del af kernematerialet fræses væk, og vasken monteres op under denne udfræsning. Kanten ned mod vasken fases manuelt så overgangen mellem plade og vask bliver blød og elegant, således at vand og snavs ikke kan sætte sig, og således at der ikke så nemt slåes en flig af kanten, hvis noget tabes og rammer uheldigt.

Planlimning: Der laves en udfræsning ned i pladen som matcher flangen på vasken. Vasken limes ned så den flugter med pladens overflade.

Bemærk: Der er små ujævnheder i de fleste vaskeflanger kaldet “flimmer”.OBS: Silgranit/Fragranit vaske kan ikke planllimes i 12 mm.

 • Leveringstid på Kompositbordplader er 10-20 arbejdsdage – forhør om aktuel leveringstid på din bordplade.
 • Max pladelængde 3000 mm og max pladedybde 1260.
 • Priserne er ekskl. vask, endekanter, bagkanter, fragt, udskæringer, samlinger og evt. opmåling hvis vi skal gøre det.
 • Servicepakke medfølger som standard. Pris DKK 515,- (Indeholder: Stenrens, påføringssvamp og laminatbrikker)
 • Billederne er vejledende, variationer i farvenuancer vil forekomme. Bestil vareprøve her. Der kan forekomme farveforskelle mellem den vareprøver du har set, og den leverede plade.
 • Minimumsbestilling DKK 1.000,- Plader under 0,2 m2 beregnes som 0,2 m2.
 • Der tages forbehold for prisstigninger og beregningsfejl i prisberegneren. Kontakt os for et tilbud her.
 • For kompositsten udenfor sortimentet – indhent tilbud.
 • Komposit/Technistone i tykkelserne 12, 20 og 30 mm vejer ca. følgende pr. m2: 32, 53 og 80 kg.
 • Der kan forekomme små farvepigmenter, som ikke har samme farve som komposittens grundfarve, dette er ikke reklamationsberettiget.
 • Direkte slag mod forkanten kan medføre at et stykke af kanten brækker af, dette er ikke reklamationsberettiget.

 

Komposit som materiale

Kompositsten er et meget praktisk materiale til anvendelse som bordplader i køkken og bad. Materialets store hårdhed og slidstyrke gør at bordpladerne tåler væsentligt flere slag, stød og ridser end de flest andre bordpladeløsninger.

Kompositsten fra Technistone har en antibakteriel overflade. Materialet består af 95% knust natursten blandet med farvepigment og bundet sammen af en harpiksmasse. Da kompositstenen indeholder tilsat farvepigment vil her kunne opnås en langt større ensartethed imellem 2 plader end ved nartursten. Enkelte pigmentafvigelser i en anden farve kan dog fortsat forekomme.

Bordplader i såvel granit og kompositsten kræver kun minimal vedligeholdelse, og tåler samtidig en del varme. Meget varme pander mv. bør dog ikke stilles direkte på bordpladen.

 • Du indsender tegning med mål – se her hvad vi skal vide for at kunne regne et tilbud – link til tegning.
 • Du bliver ringet op af en bordpladespecialist, for at få eventuelle tvivlsspørgsmål afklaret.
 • Du sender os eventuelle manglende oplysninger.
 • Du modtager tilbud indenfor 24 timer på hverdage.

Få et tilbud – brug vores tilbudsformular.

Mange folk bliver ofte overrasket over hvor dyr bordpladen er, når de skal købe deres drømme- køkken eller bad. Hos Onlinebordplader gør vi tingene smartere, har ingen høje omkostninger til udstillinger og slipper for at betale til den høje loyalitetsbonus som bordpladefabrikanten skal betale de store køkkenkæder. Det betyder langt billigere bordplader til dig, uden at vi går på kompromis med service og kvalitet.

Vores danske bordpladefabrikant er ofte den samme som køkkenbutikkerne bruger og køkkenbutikkerne leverer også bordpladen direkte fra bordpladefabrikanten, altså er der ingen forskel, ud over prisen, som ofte er 25-45 % billigere hos os.

Vi anbefaler altid at få målt op til bordplade af en professionel snedker, køkkenmontør, tømrer eller af vores bordpladefabrikants opmålingsservice. Bestiller du en bordplade i en køkkenbutik og ønsker at få den professionelt målt op, betaler du også for det, forskellen er bare at vi også på opmålingen er billigere

Kan det virkelig lade sig gøre? JA selvfølgelig, vi guider dig hele vejen. Vi kan sende vareprøver til dig så du kan mærke og se bordpladerne. Du skal egentlig bare tænke på, at alt er det samme, som hvis du bestiller bordpladen i en køkkenbutik – bare MEGET billigere.

Selvom vi leverer det samme produkt som køkkenbutikkerne så kan vi yde en endnu bedre service, fordi vi har den erfaring vi har. Vi har set tusindevis af tegninger og vi har fået bordplader ind med modermælken så vi ved alt om bordplader. Og skulle der opstå et problem har vores bordpladefabrikant en serviceafdeling og en servicemontør som dækker hele Danmark.

Selvom vi sælger vores bordplader på nettet, så ved vi, at personlig kontakt mellem vores kunder og os er vigtig. Derfor ringer vi altid til dig når vi har modtaget din tegning. Et køb af en bordplade er en stor beslutning og mange gange ikke billigt, derfor står vi altid til rådighed med vores store erfaring.

Vi er stolte fagfolk som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

Vi er en samling meget erfarne fagfolk, med over 30 års erfaring, som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

Vi står klar til at stille vores viden og ekspertise til rådighed for dig. Vi kan ikke vente med, at høre fra dig.

Kontakt os vi sidder klar!

Få et tilbud

Hvis du ønsker, at vi skal udarbejde et nøjagtigt tilbud, kan udfylde nedenstående formular. Så vender vi tilbage. 

Du er også meget velkommen til at kontakte os på 71 9695 01, så tager vi en snak om det. Telefonen er åben kl. 9-12 på hverdage.

Komposit  køkkenbordplade 

Køkkenbordplade komposit er en stenbordplade der er lavet af et utroligt praksis og stærkt materiale fra naturen til anvendelse som bordplader i hele huset. Komposit er en stenbordplade, og består af naturprodukter med ca. 95% knust natur sten og kvarts blandet med farvepigment og tilsat harpikslim der binder det sammen. Beregn din bordplade her.

Se de mange lækre farver som vi kan tilbyde hos onlinebordplader.dk. Vi har det største udvalg af udsøgte køkkenbordplader komposit som findes i branchen. Ring på 71969500 eller skriv til os på salg@onlinebordplader.dk

Derfor kan der i komposit køkkenbordplader opnås en meget større ensartethed imellem 2 plader, end ved granit bordplader, da komposit bordplade efter mål indeholder knust granit der er limet sammen og tilsat farvepigment  

Køkkenbordplader komposit bliver presset i en støbeform, efter det er varmet meget op. Derved fremkommer der en meget stærk køkkenbordplade hvor overfalden er helt lukket. Det giver en utrolig stærk bordplade der er nem og vedligeholde.  Prøv vores unikke prisberegner her.

Ser lige her, er det ikke bare flot med sådan en komposit køkkenbordplade løsning. SÅ smuk og stilrent. Ring allerede i dag og snak med vores eksperter på 71969500 eller send os en mail til salg@onlinebordplader.dk – vi glæder os til at høre om dit komposit køkkenbordplade projekt.

Komposit bordplader efter mål tåler derfor de fleste almindelige rengøringsmidler, og bordpladen er meget modstandskraftig over for plamager og ridser. Bordplader fremstillet af kompositsten er støbte, men ligestilles i øvrigt med produktionen af granit bordplader meget Se alle vores komposit køkkenbordplade farver her.

Ser lige flotte detaljer og linjer vi har fået lavet på en bordplade fra www.onlinebordplader.dk – med denne flotte komposit køkkenbordplade løsning. Ring allerede i dag og snak med vores eksperter på 71969500 eller send os en mail til salg@onlinebordplader.dk – vi glæder os til at høre om dit komposit køkkenbordplade projekt.

Bordplader i komposit har med dets store slidstyrke og hårdhed en stor modstandsdygtighed, og kan derfor tåle væsentlig flere ridser, stød og slag modsat mange andre bordplader. Med den forseglede overfalde kan der ikke trænge noget igennem som for eksempel varmt fedt, farve, olie, kaffe mv.  

Lågerne og kompost køkkenbordpladen passer så smuk og harmonisk sammen. Ring allerede i dag og snak med vores eksperter på 71969500 eller send os en mail til salg@onlinebordplader.dk – vi glæder os til at høre om dit komposit køkkenbordplade projekt.

Alt sammen medfører det at en bordplade komposit er et meget godt valg til sin køkkenbordplade på mål. Du får en komposit køkkenbordplade der er utroligt praktisk, bekymringsfrit valg med sin super nemme vedligeholdelse og ikke at forglemme en køkkenbordplade der holder næsten uendeligt.   

Kompositsten bordplade tåler desuden en hel del varme. Dog skal man være påpasselig med meget varme gryder, pander mv. – der ikke bør stilles direkte på bordpladen. Læs meget mere om komposit bordplader og alle komposittens egenskaber her.

Muligheder bordplade komposit 

Komposit bordplader efter mål er alle specialet fremstillede bordplader skræddersyet til dine specifikke behov og ønsker. Det kan formgives stort set som du ønsker det. Der er næsten ingen grænser for udformningen – kun fantasien sætter grænser for, hvordan køkkenbordplade komposit kan formes.  

Den limegrønne fyldning stå i den flotteste kontranst til den unikke og smukke komposit køkkenbordplade – ingen en super flot løsning fra www.onlinebordplader.dk. Ring allerede i dag og snak med vores eksperter på 71969500 eller send os en mail til salg@onlinebordplader.dk – vi glæder os til at høre om dit komposit køkkenbordplade projekt.

Onliebordplader.dk leverer alle typer bordplader i komposit, længer, dybde, tykkelse samt med forskellige forkants profiler og bagkantsprofiler. Altså en fuldt integreret design løsning, hvorved der sikres optimal udnyttelse af kompositbordpladen og køkkenrummet. Alt sammen efter dine ønsker og behov og du opnår således en meget slidstærk og mere rengøringsvenlig arbejdsplads i køkkenet. Hver eneste bordplade er således unik.  

Komposit bordplade med vask 

Vaske planlimnes i bordpladen. Vi har rigtig mange forskelligere typer køkkenvaske til komposit bordplade i mange forskellige farver, former mv. Se vores store udvalg af vaske ved at klikke her.    

Kompositbordplade efter mål – hvad kan det bruges til  
Der er mange muligheder for at bruge en stålbordplade. Er ideelt til blandt andet følgende: 

 • Køkkenet – privat bolig og sommerhus  
 • Baggang 
 • Udekøkken 
 • vaskerum

   

Da en komposit bordplade, med eller uden vask, kan støbes efter alle de ønsker og mål, er der rigtig mange muligheder for anvendelse af bordplade i komposit, både privat og erhvervsmæssigt 

Præg din egen køkkenbordplade komposit 

Alle vores komposit bordplade på mål er lavet fra bunden af. Du har således mulighed for at vælge dit helt eget præg på den endelige bordplade af komposit. Der er forskellige typer forkant, bagkant og tykkelse der kan vælges, sammen med den vask der ønskes. Til sidst er der også mange typer armatur der kan vælges. Se de mange muligheder ved at klikke her 

En broløsning som fløden på toppen af denne unikke komposit køkkenbordplade broløsning – den er vi meget stolte af hos www.onlinebordplader.dk Ring allerede i dag og snak med vores eksperter på 71969500 eller send os en mail til salg@onlinebordplader.dk – vi glæder os til at høre om dit komposit køkkenbordplade projekt.

 

Inspiration komposit køkkenbordplade i komposit

Mangler du inspiration til hvordan din komposit bordplade kan se ud, kan du se mere ved at klikke her. Vi har stor erfaring med hvordan komposit bordplader kan se ud sammen med vores elegante køkkenvaske og armatur. Se vores udvalg af køkkenvaske ved at klikke her og armatur ved at klikke her. 

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os for yderlig rådgivning og inspiration eller prøv vores prisberegner på køkkenbordplader komposit ved at klikke her.  

Selv om Onlinebordplader.dk er en internetforretning, sidder der altid en medarbejder klar for vejledning og rådgivning og besvarelse af spørgsmål.  For os er kundeservice en meget vigtig del. Vi er til for at hjælpe dig med at vælge og realiserer dine ønsker til køkken bordplade.  

Kompositsten bordplade vedligeholdelse og rengøring 

Rengøring af køkkenbordplade komposit:  

Bordplader i komposit rengøres nemt med aftørring af en klud med rent, varmt vand. Ved olie, fedt og tilsvarende fjernes det nemt med en opvaskebørste eller skuresvamp med vand og opvaskemiddel. Husk tør grundigt herefter. 

De fleste typer rengøringsmidler kan anvendes til rengøring af dit køkkenbordplader komposit. Dog frarådes det at bruge rengøringsmidler med meget kraftige base og syre indhold. 

Vedligeholdelse komposit bordplade til køkkenbordplade
Komposit har normalt ikke behov for særlig vedligeholdelse. 

Ved behov for vedligeholdelse og pleje af stenbordplader og herunder køkkenbordplader komposit, anbefales det at anvende stenolie. Det medfører at komposit bordplade bliver mindre modtagelig overfor snavs og pletter.   

Se yderligere vedligeholdelsesvejledning ved at klikke her 

 

Info om Kompositsten

Kompositsten er et meget praktisk materiale til anvendelse som bordplader i køkken og bad. Materialets store hårdhed og slidstyrke gør at bordpladerne tåler væsentligt flere slag, stød og ridser end de flest andre bordpladeløsninger. Kompositsten har en antibakteriel overflade. Materialet består af 95% knust natursten blandet med farvepigment og bundet sammen af en harpiksmasse. Da kompositstenen indeholder tilsat farvepigment vil her kunne opnås en langt større ensartethed imellem 2 plader end ved nartursten. Enkelte pigmentafvigelser i en anden farve kan dog fortsat forekomme. Bordplader i såvel granit og kompositsten kræver kun minimal vedligeholdelse.