Marmor bordplade

Ønsker du pris – send en tegning på salg@onlinebordplader.dk

Marmor

Bianco Carrara

Maks. bredde: 2400 mm
Maks. dybde: 1260 mm
Tykkelse: 20/30 mm
Overflade: poleret/mat

Pietra Grey

Maks. bredde: 2400 mm
Maks. dybde: 1260 mm
Tykkelse: 20/30 mm
Overflade: poleret/mat

Verde Guatemala

Maks. bredde: 2400 mm
Maks. dybde: 1260 mm
Tykkelse: 20/30 mm
Overflade: poleret/mat

Forkant

Forkant: Lige inkl. i prisen


VIGTIG INFO OM MARMOR

Varme:

• En marmor bordplade tåler ikke varme og det anbefales altid at anvende varmebeskyttende elementer, da forskellen mellem varme og kulde kan ødelægge pladens overflade. Rengøring:

• Til daglig rengøring anbefales varmt vand og brug af en almindelig klud.

• Ved kalkdannelse anvendes flydende skurepulver til afrensning

• Grundig rengøring af mere genstridige pletter kan fjernes med stenrens.

Generelt:

• Marmor er et naturmateriale og der kan derfor forkomme store farveforskelle og strukturforskelle indenfor den samme stentype.

• Marmor bør imprægneres inden ibrugtagning.

• Marmor har en åben overflade og derfor vil vand og andre væsker nemt trænge ned i pladerne.

• Der kan forekomme farveforskelle mellem farveprøver i butik og den leverede plade.

Underlimning

Vasken monteres direkte under pladen og kernematerialet slibes/poleres på den lodrette inderside ned mod vasken. Kanten ned mod vasken fases ca. 2 mm, således at der ikke så nemt slåes en flig af hvis noget tabes og rammer uheldigt. Det kan være nødvendigt at skære ud i korpussiderne, på grund af størrelsen på visse typer vaske.

 

Underfræsning: En del af kernematerialet fræses væk, og vasken monteres op under denne udfræsning. Kanten ned mod vasken fases blødt og elegant, således at vand og snavs ikke kan sætte sig, og således at der ikke så nemt slåes en flig af kanten, hvis noget tabes og rammer uheldigt. Det kan være nødvendigt at skære ud i korpussiderne, på grund af størrelsen på visse typer vaske.

 

Planlimning: Der laves en udfræsning ned i pladen som matcher flangen på vasken. Vasken limes ned så den flugter med pladens overflade. Bemærk: Der er små ujævnheder i de fleste vaskeflanger kaldet “flimmer”.

 

Måltolerancer generelt +/- 2 mm, gælder også tykkelse. Dette gælder alle mål, både længdemål, breddemål og alle former for udskæringer. Der bør indregnes min. 4 mm luft til fuge, ved alle ender og kanter mod væg og skabe. Bordplader skal altid være understøttet som anført i monteringsvejledningen. Vær derudover opmærksom på understøtning i forbindelse med samlinger og langs væg.

Tilbud

Bestilling

Opmåling

 • Leveringstid på Marmor-bordplader er 10-20 arbejdsdage – forhør om præcis leveringstid på din bordplade.
 • For ikke lagerførte varer må der forventes ca. 2-4 ugers ekstra leveringstid.
 • Max pladelængde 3000 mm og max pladedybde 1260 mm
 • Priserne er ekskl. vask, endekanter, bagkanter, fragt, udskæringer, samlinger og evt. opmåling hvis vi skal gøre det.
 • Servicepakke medfølger som standard. Pris DKK 515,- (Indeholder: Stenrens, påføringssvamp og laminatbrikker)
 • Billederne er vejledende, variationer i farvenuancer vil forekomme. Bestil vareprøve her. Der kan forekomme farveforskelle mellem den vareprøver du har set, og den leverede plade.
 • Minimumsbestilling DKK 1.000,- Plader under 0,2 m2 beregnes som 0,2 m2.
 • Der tages forbehold for prisstigninger og beregningsfejl i prisberegneren. Kontakt os for et tilbud her.
 • Ønskes der andre marmortyper end de her nævnte, kan disse oftest skaffes på forespørgsel. For marmor uden for sortimentet eller andre overflader– indhent tilbud.
 • For ikke lagerførte varer må der forventes ca. 2-4 ugers ekstra leveringstid. Ikke lagerførte varer faktureres som min. 2,5 m2. For ikke lagerførte varer må der forventes ca. 2-4 ugers ekstra leveringstid.
 • Granit i tykkelserne 20, 30 og 40 mm vejer ca. følgende pr. m2: 60, 90 og 120 kg.
 • Mulighed for imprægnering fra fabrikken – forhør om pris.
 • Direkte slag mod forkanten kan medføre at et stykke af kanten brækker af, dette er ikke reklamationsberettiget.

Marmor som materiale

Marmor er en kalksten og tåler derfor ingen former for syrer. Syre ætser kalk, så overfladen vil blive ødelagt, hvis der kommer syre på den. Selv syre fra æble kan lave mærker i marmoren. Derfor må f.eks. kalkfjerner aldrig bruges på marmor, da det vil ødelægge bordpladens overflade. Det betyder også, at kalkrender og lign. ikke kan fjernes igen. Til daglig rengøring anbefales vand tilsat en mild sæbe.

Bordplader i marmor kræver mere vedligeholdelse end granit. Marmor er et relativt blødt og porøst materiale, og det er derfor modtageligt over for fedt og snavs. Overfladen skal mættes for bedre at modstå dette. Det kan gøres med sæbespåner opløst i vand. Efter behandlingen skylles efter med rent vand.

De leverede bordplader kan variere i farve og nuancer i forhold til de vejledende billeder vist her på siden.

Marmor er et smukt og eksklusivt materiale som med sine spændende strukturer bidrager til at give rummet live og elegance. For en kunde der beslutter sig for at forkæle sig selv og sit køkken eller badeværelse med en marmorplade er der lige et par ting der er vigtig at vide.

Først og fremmest skal man være bevidst om at marmor er et natur materiale, og at det skal vælges netop af den grund. At marmor er skabt af naturen betyder bl.a. at der kan forkomme store farvenuancer og strukturforskelle indenfor den samme stentype. Dette vil oftest være tilfældet ved 2 forskellige plader der indgår i eksempelvis det samme køkken, men det kan også være forekommende i den samme plade. Derfor er det vigtigt at kommunikere, at den prøve man ser i butikken kun er retningsvisende, og at der vil være farve og strukturforskelle mellem den og de bordplader der leveres.

I marmor vil der oftest findes “glasåre”, sandhuller og mindre krakeleringer. Dette er en naturlig del ved dette materiale, og er således ikke reklamationsberettiget. “Glasåre” ligner revner i stenen, men er det ikke. Derfor har det ingen betydning for stenens holdbarhed at de er der. I marmor må der også forventes at være luftlommer i materialet, samt huller og ujævnheder i overfladen. Er disse huller store spartles de oftest ud fra fabrikken. Også dette må betragtes som patina, og er således ikke reklamationsberettiget.

Marmor er meget velegnet til bordplader, og er blevet brugt til dette formål i mange hundrede år. Men skal bordpladen blive ved med at fremstå flot og eksklusiv, så skal man som udgangspunkt være indstillet på at marmor er et lidt mere krævende materiale end eksempelvis andre natursten (husk at læse montering- og vedligeholdelsesvejledningen inden de begynder at bruge og vedligeholde bordpladen). Men uanset hvor meget man plejer og vedligeholder marmor, skal man være opmærksom på at bordpladen med tiden vil få patina – dette skal betragtes som en del af charmen ved materialet.

En marmor bordplade bør imprægneres inden ibrugtagning. (Imprægnering kan mod et tillæg være gjort ved levering). Imprægnering gør pladen mere modstandsdygtig overfor fedt, snavs og indtrængende væsker. Imprægnering gør dog ikke bordpladen modstandsdygtig overfor kraftig syrepåvirkning (rødvin, citron etc. samt syreholdige rengøringsmidler). Spildes sådanne væsker på bordpladen skal det fjernes straks og afvaskes med en våd klud.

Husk derfor altid at anvende skærebræt, så du undgår sådanne væsker på bordpladen, således at imprægneringen ikke brydes. Husk også altid at der skal bruges bordskåner under varme genstande.

Bor man i et område med kalkholdigt vand, skal man være særligt opmærksom. Får vandet lov at ligge i længere tid på en marmorplade vil det kunne trænge ned i bordpladen. (Også selvom pladen er imprægneret). Når vandet fordamper vil kalken forblive i pladen og ville kunne ses som hvide aflejringer der kan være svære at fjerne. Derfor anbefales det at man ikke lader glas, karafler, skåle mv. med vand under bunden stå direkte på bordpladen.

Der vil være større risiko for indtrængning af vand og andre væsker i matte plader end i polerede plader. Til gengæld vil pletter etc. i de matte plader oftest kunne fjernes.

 • Du indsender tegning med mål – se her hvad vi skal vide for at kunne regne et tilbud – link til tegning.
 • Du bliver ringet op af en bordpladespecialist, for at få eventuelle tvivlsspørgsmål afklaret.
 • Du sender os eventuelle manglende oplysninger.
 • Du modtager tilbud indenfor 24 timer på hverdage.

Få et tilbud – brug vores tilbudsformular.

Mange folk bliver ofte overrasket over hvor dyr bordpladen er, når de skal købe deres drømme- køkken eller bad. Hos Onlinebordplader gør vi tingene smartere, har ingen høje omkostninger til udstillinger og slipper for at betale til den høje loyalitetsbonus som bordpladefabrikanten skal betale de store køkkenkæder. Det betyder langt billigere bordplader til dig, uden at vi går på kompromis med service og kvalitet.

Vores danske bordpladefabrikant er ofte den samme som køkkenbutikkerne bruger og køkkenbutikkerne leverer også bordpladen direkte fra bordpladefabrikanten, altså er der ingen forskel, ud over prisen, som ofte er 25-45 % billigere hos os.

Vi anbefaler altid at få målt op til bordplade af en professionel snedker, køkkenmontør, tømrer eller af vores bordpladefabrikants opmålingsservice. Bestiller du en bordplade i en køkkenbutik og ønsker at få den professionelt målt op, betaler du også for det, forskellen er bare at vi også på opmålingen er billigere. 

Kan det virkelig lade sig gøre? JA selvfølgelig, vi guider dig hele vejen. Vi kan sende vareprøver til dig så du kan mærke og se bordpladerne. Du skal egentlig bare tænke på, at alt er det samme, som hvis du bestiller bordpladen i en køkkenbutik – bare MEGET billigere.

Selvom vi leverer det samme produkt som køkkenbutikkerne så kan vi yde en endnu bedre service, fordi vi har den erfaring vi har. Vi har set tusindevis af tegninger og vi har fået bordplader ind med modermælken så vi ved alt om bordplader. Og skulle der opstå et problem har vores bordpladefabrikant en serviceafdeling og en servicemontør som dækker hele Danmark.

Selvom vi sælger vores bordplader på nettet, så ved vi, at personlig kontakt mellem vores kunder og os er vigtig. Derfor ringer vi altid til dig når vi har modtaget din tegning. Et køb af en bordplade er en stor beslutning og mange gange ikke billigt, derfor står vi altid til rådighed med vores store erfaring.

Vi er stolte fagfolk som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

Vi er en samling meget erfarne fagfolk, med over 30 års erfaring, som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

Vi står klar til at stille vores viden og ekspertise til rådighed for dig. Vi kan ikke vente med, at høre fra dig.

Kontakt os vi sidder klar!

Få et tilbud

Hvis du ønsker, at vi skal udarbejde et nøjagtigt tilbud, kan udfylde nedenstående formular. Så vender vi tilbage. 

Du er også meget velkommen til at kontakte os på 71 9695 01, så tager vi en snak om det. Telefonen er åben kl. 9-12 på hverdage.

Caldera Forms has been closed as of April 5, 2022 and is not available for download. You can try the other Form plugins instead

Marmor bordplade 

Marmor bordplader er blevet anvendt til bordplader igennem mange generationer og er blevet en meget populære bordplade i private hjem til såvel køkken, badeværelse, bryggers, vindueskarme – ja kan anvendes i hele huset efter dine ønsker og behov.  

Beregn din marmor bordplade her

Overvejer du en ny marmor bordplade – så kontakt Onlinebordplader.dk på salg@onlinebordplader.dk eller ring til os på 71969500 og snak med en af vores mange eksperter.

Bordplade marmor er en bjergart af kalksten der er skåret direkte ud af klipper. Det giver en meget elegant, smuk, overdådig køkkenbordplade marmor, der samtidig er en utrolig solid og slidstærk bordplade skabt med naturens unikke skønhed, farver og struktur. Der kan bl.a. fås hvid marmor, sort marmor, grøn marmor, ja der findes mange farver og farvespil og struktur skabt af naturen selv. 

Ønsker du en marmor køkkenbord med disse egenskaber og muligheder, der samtidig kan holde resten af livet med den rette behandling, så er det rigtige valg en marmorbordplade hos Onlinebordplader.dk  

Overvejer du en ny marmor bordplade – så kontakt Onlinebordplader.dk på salg@onlinebordplader.dk eller ring til os på 71969500 og snak med en af vores mange eksperter.

Hver marmor bordplader har således sit helt eget design, der er skabt af naturen selv igennem millioner af år. Marmor udgør krystalliseret kalksten og med mineralerne giver det bordplade marmor forskellige farver og unikke nuancer samt mønstre.  

Marmor køkkenbordplade er utrolig slidstærke, men i forhold til andre bordplader af natur sten som komposit og granit, er bordplader i marmor mere porøst og blødt.  Modsat bordplader i komposit og granit der oftest er blankpoleret, sker behandling af marmor bordplade med en mat polering. Det giver hermed en bedre naturligt overfalde på bordpladen. Man skal være opmærksom på at der kan dog forekomme mindre revner og små huller/fordybninger i bordpladen. Det er en helt naturlig del af en naturskabt bordplade i marmor og er med til at gøre marmorbordpladen helt enestående.  

Bordplader marmor kan laves på specialmål lige efter dine ønsker, så vi kan derfor opfylde de ønsker du måtte have til en luksusbordplade. 

Muligheder med Marmor bordplader 

Marmor bordplader efter mål er alle specialet fremstillede bordplader skræddersyet til dine specifikke behov. Da bordpladen støbes er der næsten ingen grænser for udformningen og der er således utallige muligheder for hvordan bordplade af marmor kan formes.  

Overvejer du en ny marmor bordplade – så kontakt Onlinebordplader.dk på salg@onlinebordplader.dk eller ring til os på 71969500 og snak med en af vores mange eksperter.

Onlinebordplader.dk leverer fuldt integreret design løsning, hvorved der sikres optimal udnyttelse af køkkenrummet med en marmor køkkenbordplade 

Der er utallige anvendelsesmuligheder for bordplader marmor. Det egner sig særdeles godt til køkken, bryggers, badeværelse samt også til vindueskarme, spisebord, sofabord, gulv- og vægfliser. Onlinebordplader.dk kan således levere alle løsninger lige efter dine ønsker og behov.   

Bordplader marmor er sædvanligvis glat med en matslebet overfalder. Dette medfører at bordpladen har den naturlige udseende 

Bordplader i marmor kræver kun lidt vedligeholdelse og er nemt at rengøre, hvilket gør den perfekt til den travle hverdag, hvor man ikke har den store tid eller lyst til rengøring.  

Overvejer du en ny marmor bordplade – så kontakt Onlinebordplader.dk på salg@onlinebordplader.dk eller ring til os på 71969500 og snak med en af vores mange eksperter.

Ved valg af Marmor bordplade fra Onlinebordplader.dk vælger du en bordplade som er yderst holdt bart med meget slidstærkt naturmateriale. Trods den stærke bordplade skal man altid beskytte marmor bordplader mod meget varme gryder, pander mv. med bordskåner. 

Med en marmor bordplade efter mål fra Onlinebordplader.dk får du en køkkenbordplade der er utrolig handy og praktisk – der holder næsten uendeligt.  

  

Køkkenvaske til bordplade af marmor 

Vaske til marmor køkkenbordplader kan bl.a. planlimes, underlimes eller nedfældes. Se vores store udvalg af vaske ved at klikke her.   

Marmor bordplader udgør en meget smuk del af køkkenets udseende, hvilket medfører at der også skal følge en smuk køkkenvask med der afspejler dette. Onlinebordplader.dk har derfor et meget stort udvalg af vaske der passer flot sammen med en bordplader marmor. Se udvalg af vaske ved at klikke her. Der vil helt sikkert være en vask der passer til dit køkken og behov.  
 

Overvejer du en ny marmor bordplade – så kontakt Onlinebordplader.dk på salg@onlinebordplader.dk eller ring til os på 71969500 og snak med en af vores mange eksperter.

 

Præg din egen køkkenbordplade Marmor 

Alle vores marmor køkkenbordplade på mål er lavet fra bunden af. Du har således mulighed for at vælge dit helt eget præg på den endelige bordplade af marmor. Der er mange farvevalg, forskellige typer forkant, bagkant og tykkelse der kan vælges, sammen med den vask der ønskes. Til sidst er der også mange typer armatur der kan vælges.  

Se Onlinebordplader.dk store udvalg af vaske til marmor bordplader ved at klikke her 

 

Inspiration 

Mangler du inspiration til hvordan din marmorbordplade kan se ud, kan du se mere ved at klikke her.

Vi har stor erfaring med hvordan køkkenbordplader marmor kan se ud sammen med vores elegante køkkenvaske og armatur.  

 

Se vores udvalg af køkkenvaske til mamor bordplader ved at klikke her.

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os for yderlig rådgivning og inspiration eller prøv vores prisberegner på marmor bordplade ved at klikke her.  

Selv om Onlinebordplader.dk er en internetforretning, sidder der altid en medarbejder klar for vejledning og rådgivning og besvarelse af spørgsmål.  For os er kundeservice en meget vigtig del. Vi er til for at hjælpe dig med at vælge og realiserer dine ønsker til køkken bordplade.  

Marmor bordplader vedligeholdelse og rengøring 

Rengøring:  

Bordplader marmor tørres af efter brug med en alm. opvredet klud og rengøringsmiddel. Evt. vanskelige pletter fjernes med Q-Action.  

Vedligeholdelse 

For at holde den originale farve og struktur anbefales det med jævne mellemrum at give marmor bordpladen en gang stenolie. 

Fjerne pletter 

På marmor køkkenbordplade kan fedtstoffer trænge ned i bordpladen og medføre pletter på den. Sørg derfor at fjerne fedtpletter mv. straks med en alm. opvredet varm klud.  

For at gøre marmorbordpladen mere resistent overfor pletter, er det nødvendig at give bordpladen jævnlig behandling med speciel sæbe til marmor samt plejemiddel til stenbordplader. Plejemiddel mv. kan købes via Onlinebordplader.dk. 

Se yderligere vedligeholdelsesvejledning ved at klikke her 

Marmor bordplader lidt god info 

Marmor er en kalksten og tåler derfor ingen former for syrer. Syre ætser kalk, så overfladen vil blive ødelagt, hvis der kommes syre på den.

Selv syre fra æble kan lave mærker i marmoren. Derfor må f.eks. kalkfjerne aldrig bruges på marmor, da det vil ødelægge bordpladens overflade.

Det betyder også at kalkrender og lign. ikke kan fjernes igen. Til daglig rengøring anbefales vand tilsat en mild sæbe.

Bordplader i marmor kræver mere vedligeholdelse end granit. Marmor er et relativt blød og porøst materiale, og derfor modtageligt over for fedt og snavs.

Overfladen skal mættes, for bedre at modstå dette. Det kan gøres med sæbespåner opløst i vand. Efter behandlingen skylles efter med rent vand.