Returnering - VIGTIG - altid i original emballage

Standard fortrydelseformular - VIGTIG bordplader tages ikke retur.

Her er et oprids omkring vores returneringsprocedure:
Når du handler hos Onlinebordplader.dk har du 14 dage til at fortryde dit køb. Du skal oprette en retursag senest 14 dage efter, at du har modtaget din varer, herefter har du yderligere 14 dage til at sende dine varer retur. MEGET VIGTIG, returvaren skal ikke sendes retur til Onlinebordplader men til vores grossist.

Har du fortrudt dit køb af en standardvare købt fra webshoppen på onlinebordplader.dk skal du udfylde denne fortrydelsesfomular og sende den retur til salg@onlinebordplader.dk

Vigtig info

  1. Varen skal returneres i original 100 % ubrudt emballage – ellers tages varen ikke retur.
  2. Varen må ikke sendes retur uden forudgående aftale med ONLINEBORDPLADER.DK.
  3. Varen skal IKKE sendes retur til ONLINEBORDPLADER.DK adresse, men til den underleverandør som har leveret varen.
  4. Send ikke varen retur før du har modtaget underleverandørens adresse pr. mail fra os.
  5. Udfyld fortrydelsesformularen og send fortrydelsesformularen til salg@onlinebordplader.dk
  6. Du modtager en mail hvor vi bekræfter returneringen og hvilken adresse du skal sende returvaren til – varen skal aldrig sendes retur til os.
  7. Returfragten betales af kunden.
  8. Kunden har ansvaret for varen under returtfragten.
  9. Bordplader tages ikke retur.
  10. Se HANDELS-, SALGS- & LEVERINGSBETINGELSER

VIGTIG vedr. Indpakning når du sender en varer retur:

Du skal pakke dine returvarer forsvarligt, så den originale emballage er beskyttet under returneringen. Har du eksempelvis fået leveret en vandhane eller et spejl i en kasse fra producenten, skal den originale emballage pakkes i en ydre kasse for at minimere skader, da den originale kasse udgør en del af varens værdi. Pakkes den originale emballage ikke forsvarligt ind, kan det medføre en værdiforringelse af produktet som helhed, der vil blive modregnet dit returbeløb. Der må derfor ikke klistres, skrives eller påsættes noget på den originale emballage, og alt skal pakkes forsvarligt ned, for at mindske chancen for, at noget rasler rundt i kassen og laver skader på sig selv. MEGET VIGTIG, Varen skal ikke sendes retur til Onlinebordplader men til vores grossist.

Fortrydelsesret:

Den 14 dages fortrydelsesret

I forbrugerkøb, hvor bestillingen af varer foretages online, pr. mail eller telefon, har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret. Denne gælder dog ikke for specialfremstillede bordplader som IKKE tages retur.

Specialfremstillede bordplader, er bordplader, som produceres efter de mål som kunden har bestilt. Alle køkkenbordplader og alle badbordplader bliver specialproduceret hver gang efter kundens ønske – det gælder også de helstøbte vaskebordplader og stålbordplader som kan købes i webshoppen. Ingen af disse bordplader kan returneres. Dvs. bordpladeordrer og andre varer der er tilpasset dine særlige mål kan ikke fortrydes når produktionen er sat i gang. Dette accepterer du også når du accepterer tilbud fremsendt af onlinebordplader.dk.

Fortrydelsesretten gælder IKKE for produkter bestilt af kunden på specifikke mål udenfor standard, som regel benævnt “SPECIALVARE”, og ej heller for bordplader og lign. produceret på specielle mål.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes inden for 14 dage efter modtagelse, tilbagebetaler vi varens pris, når produktet er modtaget 100 % intakt på vores underleverandørs lager – hent standard fortrydelsesformularen her.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal det meddeles www.onlinebordplader.dk inden for 14 dage, at købet fortrydes. Fortrydelsesformularen udfyldes og du modtager mail fra os om du kan returnere produktet og til hvilken underleverandør du i givet fald skal sende varen retur til. Herefter skal varen være indleveret til Postdanmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter at købet er fortrudt eller er fortrydelsesretten overskredet.

Vigtig info: Varen skal ikke sendes retur til www.onlinebordplader.dk´s adresse. Da onlinebordplader.dk handler direkte med grossister i Danmark, skal varerne ofte returneres til vores underleverandører. Kontakt os derfor altid inden en evt. returnering og gerne med det oprindelige ordrenr., så vi kan finde tilbage til din forsendelse og behandle sagen så hurtigst som muligt.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af www.onlinebordplader.dk´s underleverandør ud fra en mulig salgsværdi.

Omkostningerne til returneringen skal du selv afholde. Aftales det, at vi sørger for returneringen, så fratrækkes returomkostningerne i det tilbagebetalte beløb. 

Varer der ikke returneres indenfor fortrydelsesretten, og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om-emballeret, og der vil blive opkrævet et beløb svarende til www.onlinebordplader.dk´s underleverandørs udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Enhver udgift til returnering og fragt påhviler kunden.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen returneres i original emballage. Manglende original emballage medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor der, ud fra en vurdering foretaget af www.onlinebordplader.dk´s underleverandørs, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen og/eller om-emballering. I værste fald kan manglende emballage m.v. medføre, at varen ingen værdi har.

Hent standard fortrydelsesformularen her.

www.onlinebordplader.dk ´s underleverandør returnerer herefter den skønsmæssige vareværdi inden 14 dage i overensstemmelse med forbrugeraftaleloven. 

Omkostning og risiko ved at sende varen retur påhviler forbrugeren. Varer, der sendes på efterkrav, eller som fremsendes uden porto, nægtes modtaget af www.onlinebordplader.dk ´s underleverandører og vil blive sendt retur til kunden.

Når varen er modtaget retur og godkendt, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten, refunderes købesummen til din konto inden for få dage.