Fenix Laminat bordplade 

Fenix laminat henvender sig til dem der ønsker sig en meget praksis, slidstærke bordplader, der samtidig har en smuk, luksuriøs og elegant overfalde sammen med en overkommelig pris. 


Laminatbordplader har været meget populær igennem mange år og er det stadigt, bl.a. fordi det generel er en billig bordplade og de er utrolige nemme og holde i dagligdagen samt nemt at vedligeholde løbende. 
Sammenholdt med der ikke gås på kompromis med materialets kvalitet og holdbarhed kan det være det rigtige valg for mange. 
Fenix er luksusklassen inden for laminatbordplader. Ønsker du en laminatbordplade der samtidig er meget praktisk, slidfast, elegant og luksuriøs samt meget vigtig utroligt nemt og rengøre og løbende vedligeholde, så vil en laminat bordplade Fenix være det korrekte valg at gøre. 
Det er mange muligheder for at tilpasse bordplade Fenix dit netop dit køkken ønsker, sammen med farvevalg, den rigtige for- og bagkantsprofil er der således rigt mulighed for at opfylde dine køkkendrømme mv. 

Ønsker du en køkkenbordplade med disse egenskaber og muligheder, der samtidig er utroligt nemt at holdeså er det rigtige valg en Fenix bordplade hos Onlinebordplader.dk 
Bordplader Fenix kan laves på specialmål lige efter dine ønsker, så vi kan derfor opfylde de ønsker du måtte have til en laminatluksusbordplade. 

 

Muligheder og fordele med fenix laminatbordplader 

 

Fenix bordplader efter mål er alle specialet fremstillede bordplader skræddersyet til dine specifikke behov. Der er således stort set ingen grænser for udformningen så den kan tilpasse dine behov og ønsker. 

Onlinebordplader.dk leverer fuldt integreret design løsning, hvorved der sikres optimal udnyttelse af køkkenrummet med en Fenix laminat køkkenbordplade 

Af fordele kan bl.a. nævnes: 

  1. utroligt nemt og rengøre samt vedligeholde 

  2. slidstærkt overfalde og materiale  

  3. meget modstandskraftig overfor slitage  

  1. overfalden føles om silkeblød 

  2. mindre ridser mv. kan repareres med strygejern og melaminsvamp 

  3. overfalden er lukket og derved hygiejnisk mod bakterier mv.  

  4. refleksionsgraden er lav  

 

Bordplader i Fenix laminat kræver kun lidt vedligeholdelse og er nemt at rengøre, hvilket gør den fuldendt til den travle hverdag, hvor der oftest ikke er meget tid eller lyst til rengøring.  

 

Med valg af en Fenix laminat bordplade efter mål fra Onlinebordplader.dk får du en køkkenbordplade der er utrolig handy og praktisk, stilren og meget nem og holde i dagligdagen.   

 

Bordplader af Fenix laminat har mange anvendelsesmuligheder bl.a. til køkkenbordplader, badeværelse, bryggers, vindues plader, gavlplader til skabe 

 

  
Køkkenvaske til bordplade Fenix laminat 

 

Vaske til Fenix laminat køkkenbordplader kan underlimes i bordpladen ved at fræse ud til vaskenDet er en meget solid limning, der kan stå imod stort tryk. Det er også muligt og nedfælde vasken i bordpladen.  

 

Køkkenbordplader Fenix udgør en meget morderne og smuk del af køkkenets udseendehvilket gør at der selvfølgelig også skal medfølge en smuk køkkenvask hertil der afspejler dette. Onlinebordplader.dk har selvfølgelig et meget stort udvalg af vaske der passer flot sammen med en bordplader Fenix laminatSe vores store udvalg af vaske ved at klikke her. Der vil helt sandsynligvis være en vask der bestemt passer til dit køkkenbehov mv. 
 

 

Præg din egen køkkenbordplade Fenix laminat 

 

Alle vores køkkenbordplade af Fenix på mål er lavet fra bunden af. Du har derfor mulighed for selv at vælge dit helt eget præg på den endelige bordplade Fenix laminatDer er mange farvevalg, forskellige typer forkant og bagkantsprofiler mv. der kan vælges, sammen med den vask der ønskes. Til sidst er det også vigtig og vælge den rigtige model armatur til vasken og bordpladen 

 

Onlinebordplader.dk har et stort udvalg af armatur, se vores store udvalg af armatur ved at klikke her.  

 

 

 

Inspiration 

 

Mangler du inspiration til hvordan din fenix laminat bordplade kan se ud, kan du se mere ved at klikke her. Vi har stor erfaring med hvordan køkkenbordplader Fenix kan se ud sammen med vores elegante køkkenvaske og armatur.  

 

 

 

Se vores udvalg af køkkenvaske ved at klikke her og armatur ved at klikke her. 

 

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os for yderlig rådgivning og inspiration eller prøv vores prisberegner på kompaktlaminat bordplade ved at klikke her.  

 

 

 

Selv om Onlinebordplader.dk er en internetforretning, sidder der altid en medarbejder klar for vejledning og rådgivning og besvarelse af spørgsmål.  For os er kundeservice en meget vigtig del. Vi er til for at hjælpe dig med at vælge og realiserer dine ønsker til køkken bordplade.  

 

Rengøring:  

 

Fenix laminat er utrolig nemt at holde rent samt vedligeholde. Daglig rengøring sker med almindelig varmt vand og almindelig opvredet klud. Hvis der er behov for grundigere rengøring skal du bruge almindelige rengøringsmidler, men husk altid herefter og eftertørre med en fugtig ren klud. Derved undgår du at der efterlades noget opvaskemiddel på bordpladen, da det med tiden kan medføre en fedtet overflade på Fenix laminat bordpladenHusk ikke at gøre brug af nylonsvampe og skurepulver da der herved er risiko for at bordpladen kan blive ridset eller gøre pladen mere mat. 

 

Vedligeholdelse 

 

Det anbefales engang imellem at behandle laminatpladen med PFP´s Laminat Polish. Det medfører at den pæne og modstandsdygtige overflade holder bedre. Du kan købe PFP´s Laminat Polish via Onlinebordplader.dk 

 

Fjerne pletter og skader 

 

Pletter fra kaffe, saft, rødvin mv. fjernes med fugtig klud med almindelige rengøringsmidler og varmt vand. Sørg altid at straks at fjerne kraftig farvede saft mv. så der ikke kommer misfarvninger i bordpladen.  

 

Pletter fra olie, maling, skocreme mv. fjernes ved behov med rensebenzin eller acetone fortynder og tør herefter bordet af med almindelig klud med rengøringsmiddel og varmt vand.  

 

Dybe ridser og skår kan normalt repareres med Color-fil. 

 

Husk bordplade af Felix ikke kan tåle meget varme pander, gryder mv. Sørg for altid at brug bordskåner da brandmærker fra overophedning ikke kan fjernes eller repareres.  

Se yderligere vedligeholdelsesvejledning ved at klikke her.