FENIX laminat bordplader inspiration

Finexlaminat Farver

Bianco Male

Maks. bredde: 4050 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 20/29/39 mm
Farvekode: 0029

Bianco alaska

Maks. bredde: 4050 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 20/29/39 mm
Farvekode: 0030

Bianco cos

Maks. bredde: 4050 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 20/29/39 mm
Farvekode: 0032

Castoro Ottawa

Maks. bredde: 4050 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 20/29/39 mm
Farvekode: 0717

Grigio Londra

Maks. bredde: 4050 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 20/29/39 mm
Farvekode: 0718

Nero Ingo

Maks. bredde: 4050 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 20/29/39 mm
Farvekode: 0720

Grigio Antrim

Maks. bredde: 4050 mm
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 20/29/39 mm
Farvekode: 0752-2

VIGTIG INFO OM FENIX

Varme:

• En Fenix laminat bordplade tåler kun varme gryder eller pander på maks. 130 grader i KORT TID.

• Misfarvninger fra overophedning er det normalt ikke muligt at fjerne eller reparere.• Større gløde- eller brandmærker kan heller ikke fjernes.

• Brug derfor altid bordskånere af træ eller metal til frasætning af varme gryder, pander etc .

Rengøring

:• Til daglig rengøring anbefales varmt vand og brug af en almindelig klud.

• Grundig rengøring kan ske med almindelige rengøringsmidler, men tør efter med en ren, fugtig klud, så der ikke efterlades rester efter opvaskemiddel.

• Undgå brug af skurepulver samt nylonsvampe, da de ofte vil mattere eller ridse laminaten.

Generelt:

• De fleste ensfarvede laminater og linoleumer er glatte i overfladen og ridser er derfor mere synlige

• Stærkt farvende fødevarer og lignende kan misfarve laminaten/linoleumen

• Ved efterleveringer kan de forekomme farveforskel mellem nye og eksisterende plader.

• Der bør monteres Alu dampspærre på undersiden af bordpladen, ved opvaskemaskinen. Til beskyttelse af bordpladen, hvis opvaskemaskinen ved et uheld skulle blive åbnet under kørsel. Dette er en sikekrhedsforanstaltning og forhindre ikke fugt i at trænge ind i bordpladen.

Underlimning

 Er en del af kernematerialet fræses væk, og vasken monteres direkte mod laminaten. Kanten ned mod vasken fases blødt og elegant, således at vand og snavs ikke kan sætte sig, og således at laminaten ikke så nemt ødelægges af eksempelvis en grydebund der rammer en skarp laminatkant.

 

Underlimning med færdigkant: Vasken bliver leveret med færdigkant, hvilket betyder at materialet er tilbagetrukket på topflangen af vasken. Ved disse vaske har vi desværre ikke mulighed for at fase materialet blødt og elegant ned mod vasken. Dette kan primært skyldes – udformningen af selve vaskemodellen eller typen af materiale

 

Planlimning: Der laves en udfræsning ned i pladen som matcher flangen på vasken. Vasken limes ned, så den flugter med pladens overflade. Bemærk: Der er små ujævnheder i de fleste vaskeflanger kaldet “flimmer”. Vaske planlimes ikke i multikompaktlaminat.

Måltolerancer generelt +/- 2 mm, gælder også tykkelse. Dette gælder alle mål, både længdemål, breddemål og alle former for udskæringer. Målene er produktionsmål, gældende ved stuetemperatur, og ca. 50 % luftfugtighed. Ændringer i temperatur og fugtighed kan betyde ændringer i mål, afhængig af materiale. I øvrigt henvises til vores monterings- og vedligeholdsvejledninger. Der bør indregnes min. 4 mm luft til fuge, ved alle ender og kanter mod væg og skabe.

 • Leveringstid på FENIX-bordplader er 7-12 arbejdsdage – forhør om aktuel leveringstid på din bordplade.
 • pladelængde med lige forkanter 4050 mm og max pladedybde 1240 mm.
 • Priserne er ekskl. vask, endekanter, bagkanter, fragt, udskæringer, samlinger og evt. opmåling.
 • Servicepakke medfølger som standard. Pris DKK 386,- (Indeholder: Laminat clean, Melaminsvamp, gaffelnøgle, fladjern, vinkelbeslag, spånskruer, spændeskiver, samleklodser, laminatbrikker og dampspærre)
 • Billederne er vejledende, variationer i farvenuancer kan forekomme. Bestil vareprøve her. Der kan forekomme farveforskelle mellem den vareprøver du har set, og den leverede plade.
 • Minimumsbestilling DKK 1.000,-
 • Der tages forbehold for prisstigninger og beregningsfejl i prisberegneren. Kontakt os for et tilbud her.
 • I laminat kan der forekomme små farvepigmenter, som ikke har samme farve som laminatens grundfarve. Dette er ikke reklamationsberettiget.

FENIX laminat som materiale

Laminat har været anvendt til køkkener og badeværelser i årtier. Materialet er kendt som stærkt, praktisk og næsten vedligeholdelsesfrit. Hos bordpladeleverandøren producerer de udelukkende laminatbordplader af kraftige højtrykslaminater på kompakte spånpladekerner. Herved sikrer de en unik slidstyrke og dermed bordplader, der er særdeles velegnede til de mange udfordringer, som dagligdagen byder på.

Laminatbordplader kan leveres i et utal af farver og mønstre og kan kombineres med forkanter i laminat, træ, aluminium og mange andre materialer. Derfor er laminat et materiale, der i udpræget grad giver mulighed for individuelle løsninger som er tilpasset lige præcis dine køkkendrømme.

De leverede bordplader kan variere i farve og nuancer i forhold til de vejledende billeder vist her på siden.

 • Du indsender tegning med mål – se her hvad vi skal vide for at kunne regne et tilbud – link til tegning.
 • Du bliver ringet op af en bordpladespecialist, for at få eventuelle tvivlsspørgsmål afklaret.
 • Du sender os eventuelle manglende oplysninger.
 • Du modtager tilbud indenfor 24 timer på hverdage.

Få et tilbud – brug vores tilbudsformular.

Mange folk bliver ofte overrasket over hvor dyr bordpladen er, når de skal købe deres drømme- køkken eller bad. Hos Onlinebordplader gør vi tingene smartere, har ingen høje omkostninger til udstillinger og slipper for at betale til den høje loyalitetsbonus som bordpladefabrikanten skal betale de store køkkenkæder. Det betyder langt billigere bordplader til dig, uden at vi går på kompromis med service og kvalitet.

Vores danske bordpladefabrikant er ofte den samme som køkkenbutikkerne bruger og køkkenbutikkerne leverer også bordpladen direkte fra bordpladefabrikanten, altså er der ingen forskel, ud over prisen, som ofte er 25-45 % billigere hos os.

Vi anbefaler altid at få målt op til bordplade af en professionel snedker, køkkenmontør, tømrer eller af vores bordpladefabrikants opmålingsservice. Bestiller du en bordplade i en køkkenbutik og ønsker at få den professionelt målt op, betaler du også for det, forskellen er bare at vi også på opmålingen er billigere. 

Kan det virkelig lade sig gøre? JA selvfølgelig, vi guider dig hele vejen. Vi kan sende vareprøver til dig så du kan mærke og se bordpladerne. Du skal egentlig bare tænke på, at alt er det samme, som hvis du bestiller bordpladen i en køkkenbutik – bare MEGET billigere.

Selvom vi leverer det samme produkt som køkkenbutikkerne så kan vi yde en endnu bedre service, fordi vi har den erfaring vi har. Vi har set tusindevis af tegninger og vi har fået bordplader ind med modermælken så vi ved alt om bordplader. Og skulle der opstå et problem har vores bordpladefabrikant en serviceafdeling og en servicemontør som dækker hele Danmark.

Selvom vi sælger vores bordplader på nettet, så ved vi, at personlig kontakt mellem vores kunder og os er vigtig. Derfor ringer vi altid til dig når vi har modtaget din tegning. Et køb af en bordplade er en stor beslutning og mange gange ikke billigt, derfor står vi altid til rådighed med vores store erfaring.

Vi er stolte fagfolk som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

Vi er en samling meget erfarne fagfolk, med over 30 års erfaring, som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

Vi står klar til at stille vores viden og ekspertise til rådighed for dig. Vi kan ikke vente med, at høre fra dig.

Kontakt os vi sidder klar!

Fenix Laminat bordplade 

Fenix laminat henvender sig til dem der ønsker sig en meget praksis, slidstærke bordplader, der samtidig har en smuk, luksuriøs og elegant overfalde sammen med en overkommelig pris. 


Laminatbordplader har været meget populær igennem mange år og er det stadigt, bl.a. fordi det generel er en billig bordplade og de er utrolige nemme og holde i dagligdagen samt nemt at vedligeholde løbende. 
Sammenholdt med der ikke gås på kompromis med materialets kvalitet og holdbarhed kan det være det rigtige valg for mange. 
Fenix er luksusklassen inden for laminatbordplader. Ønsker du en laminatbordplade der samtidig er meget praktisk, slidfast, elegant og luksuriøs samt meget vigtig utroligt nemt og rengøre og løbende vedligeholde, så vil en laminat bordplade Fenix være det korrekte valg at gøre. 
Det er mange muligheder for at tilpasse bordplade Fenix dit netop dit køkken ønsker, sammen med farvevalg, den rigtige for- og bagkantsprofil er der således rigt mulighed for at opfylde dine køkkendrømme mv. 

Ønsker du en køkkenbordplade med disse egenskaber og muligheder, der samtidig er utroligt nemt at holdeså er det rigtige valg en Fenix bordplade hos Onlinebordplader.dk 
Bordplader Fenix kan laves på specialmål lige efter dine ønsker, så vi kan derfor opfylde de ønsker du måtte have til en laminatluksusbordplade. 

 

Muligheder og fordele med fenix laminatbordplader 

 

Fenix bordplader efter mål er alle specialet fremstillede bordplader skræddersyet til dine specifikke behov. Der er således stort set ingen grænser for udformningen så den kan tilpasse dine behov og ønsker. 

Onlinebordplader.dk leverer fuldt integreret design løsning, hvorved der sikres optimal udnyttelse af køkkenrummet med en Fenix laminat køkkenbordplade 

Af fordele kan bl.a. nævnes: 

 1. utroligt nemt og rengøre samt vedligeholde 

 2. slidstærkt overfalde og materiale  

 3. meget modstandskraftig overfor slitage  

 1. overfalden føles om silkeblød 

 2. mindre ridser mv. kan repareres med strygejern og melaminsvamp 

 3. overfalden er lukket og derved hygiejnisk mod bakterier mv.  

 4. refleksionsgraden er lav  

 

Bordplader i Fenix laminat kræver kun lidt vedligeholdelse og er nemt at rengøre, hvilket gør den fuldendt til den travle hverdag, hvor der oftest ikke er meget tid eller lyst til rengøring.  

 

Med valg af en Fenix laminat bordplade efter mål fra Onlinebordplader.dk får du en køkkenbordplade der er utrolig handy og praktisk, stilren og meget nem og holde i dagligdagen.   

 

Bordplader af Fenix laminat har mange anvendelsesmuligheder bl.a. til køkkenbordplader, badeværelse, bryggers, vindues plader, gavlplader til skabe 

 

  
Køkkenvaske til bordplade Fenix laminat 

 

Vaske til Fenix laminat køkkenbordplader kan underlimes i bordpladen ved at fræse ud til vaskenDet er en meget solid limning, der kan stå imod stort tryk. Det er også muligt og nedfælde vasken i bordpladen.  

 

Køkkenbordplader Fenix udgør en meget morderne og smuk del af køkkenets udseendehvilket gør at der selvfølgelig også skal medfølge en smuk køkkenvask hertil der afspejler dette. Onlinebordplader.dk har selvfølgelig et meget stort udvalg af vaske der passer flot sammen med en bordplader Fenix laminatSe vores store udvalg af vaske ved at klikke her. Der vil helt sandsynligvis være en vask der bestemt passer til dit køkkenbehov mv. 
 

 

Præg din egen køkkenbordplade Fenix laminat 

 

Alle vores køkkenbordplade af Fenix på mål er lavet fra bunden af. Du har derfor mulighed for selv at vælge dit helt eget præg på den endelige bordplade Fenix laminatDer er mange farvevalg, forskellige typer forkant og bagkantsprofiler mv. der kan vælges, sammen med den vask der ønskes. Til sidst er det også vigtig og vælge den rigtige model armatur til vasken og bordpladen 

 

Onlinebordplader.dk har et stort udvalg af armatur, se vores store udvalg af armatur ved at klikke her.  

 

 

 

Inspiration 

 

Mangler du inspiration til hvordan din fenix laminat bordplade kan se ud, kan du se mere ved at klikke her. Vi har stor erfaring med hvordan køkkenbordplader Fenix kan se ud sammen med vores elegante køkkenvaske og armatur.  

 

 

 

Se vores udvalg af køkkenvaske ved at klikke her og armatur ved at klikke her. 

 

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os for yderlig rådgivning og inspiration eller prøv vores prisberegner på kompaktlaminat bordplade ved at klikke her.  

 

 

 

Selv om Onlinebordplader.dk er en internetforretning, sidder der altid en medarbejder klar for vejledning og rådgivning og besvarelse af spørgsmål.  For os er kundeservice en meget vigtig del. Vi er til for at hjælpe dig med at vælge og realiserer dine ønsker til køkken bordplade.  

 

Rengøring:  

 

Fenix laminat er utrolig nemt at holde rent samt vedligeholde. Daglig rengøring sker med almindelig varmt vand og almindelig opvredet klud. Hvis der er behov for grundigere rengøring skal du bruge almindelige rengøringsmidler, men husk altid herefter og eftertørre med en fugtig ren klud. Derved undgår du at der efterlades noget opvaskemiddel på bordpladen, da det med tiden kan medføre en fedtet overflade på Fenix laminat bordpladenHusk ikke at gøre brug af nylonsvampe og skurepulver da der herved er risiko for at bordpladen kan blive ridset eller gøre pladen mere mat. 

 

Vedligeholdelse 

 

Det anbefales engang imellem at behandle laminatpladen med PFP´s Laminat Polish. Det medfører at den pæne og modstandsdygtige overflade holder bedre. Du kan købe PFP´s Laminat Polish via Onlinebordplader.dk 

 

Fjerne pletter og skader 

 

Pletter fra kaffe, saft, rødvin mv. fjernes med fugtig klud med almindelige rengøringsmidler og varmt vand. Sørg altid at straks at fjerne kraftig farvede saft mv. så der ikke kommer misfarvninger i bordpladen.  

 

Pletter fra olie, maling, skocreme mv. fjernes ved behov med rensebenzin eller acetone fortynder og tør herefter bordet af med almindelig klud med rengøringsmiddel og varmt vand.  

 

Dybe ridser og skår kan normalt repareres med Color-fil. 

 

Husk bordplade af Felix ikke kan tåle meget varme pander, gryder mv. Sørg for altid at brug bordskåner da brandmærker fra overophedning ikke kan fjernes eller repareres.  

Se yderligere vedligeholdelsesvejledning ved at klikke her.