Granit bordplade

Ønsker du pris – send en tegning på salg@onlinebordplader.dk

Granit

Nero Assoluto

Tykkelse: 20/30/40 mm
Overflade: Poleret
Maks. bredde: 3000 mm 
Maks. dybde: 1240 mm

 

Nero Africa

Tykkelse: 30 mm
Overflade: Poleret
Maks. bredde: 3000 mm 
Maks. dybde: 1240 mm

Steel Grey

Tykkelse: 30 mm
Overflade: Poleret
Maks. bredde: 3000 mm 
Maks. dybde: 1240 mm

Black Galaxy

Tykkelse: 30
Overflade: Poleret
Maks. bredde: 3000 mm 
Maks. dybde: 1240 mm

Forkant

Forkant: Lige inkl. i prisen

VIGTIG INFO OM GRANIT

Varme:

• En granit bordplade tåler ikke varme og det anbefales altid at anvende varmebeskyttende elementer, da forskellen mellem varme og kulde kan ødelægge pladens overflade.

Rengøring:

• Til daglig rengøring anbefales varmt vand og brug af en almindelig klud.

• Ved kalkdannelse anvendes flydende skurepulver til afrensning

• Grundig rengøring af mere genstridige pletter kan fjernes med stenrens.

 

Generelt:

Granit er en fællesbetegnelse for bjergarter, der dannes over mange millioner af år. Ikke to stykker er ens, hvilket gør hvert stykke optisk unikt.

• Der kan i granitplader forekomme naturpletter, som fremtræder som mørke eller lyse pletter af varierende størrelse. Pletterne kan være ensfarvede eller bestå af flere farvevariater. Disse pletter kan ikke undgås og er derfor ikke reklamationsberettiget.

• Plader med naturaftegninger kan variere meget, idet der kan forekomme store farveforskelle på samme granitplade.

Underlimning

Vasken monteres direkte under pladen og kernematerialet slibes/poleres på den lodrette inderside ned mod vasken. Kanten ned mod vasken fases ca. 2 mm, således at der ikke så nemt slåes en flig af hvis noget tabes og rammer uheldigt. Det kan være nødvendigt at skære ud i korpussiderne, på grund af størrelsen på visse typer vaske.

Underfræsning: En del af kernematerialet fræses væk, og vasken monteres op under denne udfræsning. Kanten ned mod vasken fases blødt og elegant, således at vand og snavs ikke kan sætte sig, og således at der ikke så nemt slåes en flig af kanten, hvis noget tabes og rammer uheldigt. Det kan være nødvendigt at skære ud i korpussiderne, på grund af størrelsen på visse typer vaske.

Integral: En del af kernematerialet fræses væk, og vasken monteres op under denne udfræsning. Kanten ned mod vasken fases manuelt så overgangen mellem plade og vask bliver blød og elegant, således at vand og snavs ikke kan sætte sig, og således at der ikke så nemt slåes en flig af kanten, hvis noget tabes og rammer uheldigt.

Planlimning: Der laves en udfræsning ned i pladen som matcher flangen på vasken. Vasken limes ned så den flugter med pladens overflade. Bemærk: Der er små ujævnheder i de fleste vaskeflanger kaldet “flimmer”.

 

Måltolerancer generelt +/- 2 mm, gælder også tykkelse. Dette gælder alle mål, både længdemål, breddemål og alle former for udskæringer. Der bør indregnes min. 4 mm luft til fuge, ved alle ender og kanter mod væg og skabe. Bordplader skal altid være understøttet som anført i monteringsvejledningen. Vær derudover opmærksom på understøtning i forbindelse med samlinger og langs væg.

Tilbud

Bestilling

Opmåling

 • Leveringstid på Granitbordplader er 10-20 arbejdsdage – forhør om aktuel leveringstid på din bordplade.
 • Granitter bemærket med (IL) med Ikke lagerførte varer og kunden faktureres min. for 2,5 m2. 
 • For ikke lagerførte varer må der forventes ca. 2-4 ugers ekstra leveringstid.
 • Max pladelængde 3000 mm og max pladedybde 1260 mm
 • Priserne er ekskl. vask, endekanter, bagkanter, fragt, udskæringer, samlinger og evt. opmåling hvis vi skal gøre det.
 • Servicepakke medfølger som standard. Pris DKK 515,- (Indeholder: Stenrens, påføringssvamp og laminatbrikker)
 • Billederne er vejledende, variationer i farvenuancer vil forekomme. Bestil vareprøve her. Der kan forekomme farveforskelle mellem den vareprøver du har set, og den leverede plade.
 • Minimumsbestilling DKK 1.000,- Plader under 0,2 m2 beregnes som 0,2 m2.
 • Der tages forbehold for prisstigninger og beregningsfejl i prisberegneren. Kontakt os for et tilbud her.
 • Ønskes der andre granittyper end de her nævnte, kan disse oftest skaffes på forespørgsel. For granitter uden for sortimentet eller andre overflader– indhent tilbud.
 • Granit i tykkelserne 20, 30 og 40 mm vejer ca. følgende pr. m2: 60, 90 og 120 kg.
 • Direkte slag mod forkanten kan medføre at et stykke af kanten brækker af, dette er ikke reklamationsberettiget.

 

Granit som materiale

Granit er et meget praktisk materiale til anvendelse som bordplader i køkken og bad. Materialets store hårdhed og slidstyrke gør, at bordpladerne tåler væsentligt flere slag, stød og ridser end de flest andre bordpladeløsninger.

Granit er natursten opbygget af bl.a. kvarts, feldspat og mineraler. Granit hugges ud af bjerge rundt omkring i hele verden. Da granit er et naturprodukt kan der være farvevariation og strukturforskel fra den ene bordplade til den anden, også selvom granittypen er den samme. Dette skal betragtes som en del af den charme, der er ved at indrette sit hjem med natursten.

De leverede bordplader kan variere i farve og nuancer i forhold til de vejledende billeder vist her på siden.

 • Du indsender tegning med mål – se her hvad vi skal vide for at kunne regne et tilbud – link til tegning.
 • Du bliver ringet op af en bordpladespecialist, for at få eventuelle tvivlsspørgsmål afklaret.
 • Du sender os eventuelle manglende oplysninger.
 • Du modtager tilbud indenfor 24 timer på hverdage.

Få et tilbud – brug vores tilbudsformular.

Mange folk bliver ofte overrasket over hvor dyr bordpladen er, når de skal købe deres drømme- køkken eller bad. Hos Onlinebordplader gør vi tingene smartere, har ingen høje omkostninger til udstillinger og slipper for at betale til den høje loyalitetsbonus som bordpladefabrikanten skal betale de store køkkenkæder. Det betyder langt billigere bordplader til dig, uden at vi går på kompromis med service og kvalitet.

Vores danske bordpladefabrikant er ofte den samme som køkkenbutikkerne bruger og køkkenbutikkerne leverer også bordpladen direkte fra bordpladefabrikanten, altså er der ingen forskel, ud over prisen, som ofte er 25-45 % billigere hos os.

Vi anbefaler altid at få målt op til bordplade af en professionel snedker, køkkenmontør, tømrer eller af vores bordpladefabrikants opmålingsservice. Bestiller du en bordplade i en køkkenbutik og ønsker at få den professionelt målt op, betaler du også for det, forskellen er bare at vi også på opmålingen er billigere.

Kan det virkelig lade sig gøre? JA selvfølgelig, vi guider dig hele vejen. Vi kan sende vareprøver til dig så du kan mærke og se bordpladerne. Du skal egentlig bare tænke på, at alt er det samme, som hvis du bestiller bordpladen i en køkkenbutik – bare MEGET billigere.

Selvom vi leverer det samme produkt som køkkenbutikkerne så kan vi yde en endnu bedre service, fordi vi har den erfaring vi har. Vi har set tusindevis af tegninger og vi har fået bordplader ind med modermælken så vi ved alt om bordplader. Og skulle der opstå et problem har vores bordpladefabrikant en serviceafdeling og en servicemontør som dækker hele Danmark.

Selvom vi sælger vores bordplader på nettet, så ved vi, at personlig kontakt mellem vores kunder og os er vigtig. Derfor ringer vi altid til dig når vi har modtaget din tegning. Et køb af en bordplade er en stor beslutning og mange gange ikke billigt, derfor står vi altid til rådighed med vores store erfaring.

Vi er stolte fagfolk som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

Vi er en samling meget erfarne fagfolk, med over 30 års erfaring, som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

Vi står klar til at stille vores viden og ekspertise til rådighed for dig. Vi kan ikke vente med, at høre fra dig.

Kontakt os vi sidder klar!

Få et tilbud

Hvis du ønsker, at vi skal udarbejde et nøjagtigt tilbud, kan udfylde nedenstående formular. Så vender vi tilbage. 

Du er også meget velkommen til at kontakte os på 71 9695 01, så tager vi en snak om det. Telefonen er åben kl. 9-12 på hverdage.

Caldera Forms has been closed as of April 5, 2022 and is not available for download. You can try the other Form plugins instead