Quartzite bordplade Beregn pris

Ønsker du pris – send en tegning på salg@onlinebordplader.dk

Quartzite farver

Jadore - MAT

Maks. bredde: 2900 mm
Maks. dybde: 1260 mm
Tykkelse: 20 mm

Taj Mahal - MAT

Maks. bredde: 2900 mm
Maks. dybde: 1260 mm
Tykkelse: 20 mm

White Quartzite - MAT

Maks. bredde: 2900 mm
Maks. dybde: 1260 mm
Tykkelse: 20 mm

Belvedere

Belvedere - MAT

Maks. bredde: 2900 mm
Maks. dybde: 1260 mm
Tykkelse: 20 mm

Jadore - Poleret

Maks. bredde: 2900 mm
Maks. dybde: 1260 mm
Tykkelse: 20 mm

Taj Mahal - Poleret

Maks. bredde: 2900 mm
Maks. dybde: 1260 mm
Tykkelse: 20 mm

White Quartzite - poleret

Maks. bredde: 2900 mm
Maks. dybde: 1260 mm
Tykkelse: 20 mm

Belvedere

Belvedere - Poleret

Maks. bredde: 2900 mm
Maks. dybde: 1260 mm
Tykkelse: 20 mm

VIGTIG INFO OM
Quartzite kan kun bestilles som All Risk eller levering med montering
 
Quartzite Varme:
• bordplade tåler ikke varme og det anbefales altid at anvende varmebeskyttende elementer, da forskellen mellem varme og kulde kan ødelægge pladens overflade. 
 
Rengøring:
• Til daglig rengøring anbefales varmt vand og brug af en almindelig klud.
• Grundig rengøring af mere genstridige pletter kan fjernes med universalclean og en melaminsvamp.
 
Generelt:
• Quartzite er meget resistent overfor ridser og indtrængen af væsker og er derfor meget vedligeholdesfri
• Der kan forkomme små farvepigmenter, som ikke har samme farve som pladens grundfarve, disse farvepigmenter kan både ses og mærkes, 
dette er en del af pladen og er derfor ikke reklamationsberettiget.
• Der kan forekomme farveforskelle mellem farveprøver i butik og den leverede plade.
• Direkte slag mod forkanten kan medføre at et stykke af kanten brækker af, dette er ikke reklamationsberettiget.
 
Måltolerancer:
Måltolerancer generelt +/- 4 mm, gælder også tykkelse. Dette gælder alle mål, både længdemål, breddemål og alle former for udskæringer. Der bør indregnes min. 4 mm luft til fuge, ved alle ender og kanter mod væg og skabe. Dette er ikke reklamationsberettiget. Bordplader skal altid være understøttet som anført i monteringsvejledningen. Vær derudover opmærksom på understøtning i forbindelse med samlinger og langs væg.
 
Quartzite bordplader vaskemonteringsmuligheder:
 
Underlimning af vask i Quartzite:

Underlimning af vask i Dekton

Underlimning: Vasken monteres direkte under pladen og kernematerialet slibes/poleres på den lodrette inderside ned mod vasken. Kanten ned mod vasken fases ca. 2 mm, således at der ikke så nemt slåes en flig af hvis noget tabes og rammer uheldigt. Det kan være nødvendigt
at skære ud i korpussiderne, på grund af størrelsen på visse typer vaske.
 
 
Underfræsning af vask i Quartzite:
Underfræsning: En del af kernematerialet fræses væk, og vasken monteres op under denne udfræsning. Kanten ned mod vasken fases blødt og elegant, således at vand og snavs ikke kan sætte sig, og således at der ikke så nemt slåes en flig af kanten, hvis noget tabes og rammer uheldigt. Det kan være nødvendigt at skære ud i korpussiderne, på grund af størrelsen på visse typer vaske. 
 
 
Integral af vask i Quartzite:
Integral: En del af kernematerialet fræses væk, og vasken monteres op under denne udfræsning. Kanten ned mod vasken fases manuelt så overgangen mellem plade og vask bliver blød og elegant, således at vand og snavs ikke kan sætte sig, og således at der ikke så nemt slåes en flig af kanten, hvis noget tabes og rammer uheldigt.
 
 
Planlimning af vask i Quartzite:
Planlimning: Der laves en udfræsning ned i pladen som matcher flangen på vasken. Vasken limes ned så den flugter med pladens overflade. Bemærk: Der er små ujævnheder i de fleste vaskeflanger kaldet “flimmer”.
 

Tilbud

Bestilling

Opmåling

  • Du indsender tegning med mål – se her hvad vi skal vide for at kunne regne et tilbud – link til tegning.
  • Du bliver ringet op af en bordpladespecialist, for at få eventuelle tvivlsspørgsmål afklaret.
  • Du sender os eventuelle manglende oplysninger.
  • Du modtager tilbud indenfor 24 timer på hverdage.

Få et tilbud – brug vores tilbudsformular.

Mange folk bliver ofte overrasket over hvor dyr bordpladen er, når de skal købe deres drømme- køkken eller bad. Hos Onlinebordplader gør vi tingene smartere, har ingen høje omkostninger til udstillinger og slipper for at betale til den høje loyalitetsbonus som bordpladefabrikanten skal betale de store køkkenkæder. Det betyder langt billigere bordplader til dig, uden at vi går på kompromis med service og kvalitet.

Vores danske bordpladefabrikant er ofte den samme som køkkenbutikkerne bruger og køkkenbutikkerne leverer også bordpladen direkte fra bordpladefabrikanten, altså er der ingen forskel, ud over prisen, som ofte er 25-45 % billigere hos os.

Vi anbefaler altid at få målt op til bordplade af en professionel snedker, køkkenmontør, tømrer eller af vores bordpladefabrikants opmålingsservice. Bestiller du en bordplade i en køkkenbutik og ønsker at få den professionelt målt op, betaler du også for det, forskellen er bare at vi også på opmålingen er billigere. 

Kan det virkelig lade sig gøre? JA selvfølgelig, vi guider dig hele vejen. Vi kan sende vareprøver til dig så du kan mærke og se bordpladerne. Du skal egentlig bare tænke på, at alt er det samme, som hvis du bestiller bordpladen i en køkkenbutik – bare MEGET billigere.

Selvom vi leverer det samme produkt som køkkenbutikkerne så kan vi yde en endnu bedre service, fordi vi har den erfaring vi har. Vi har set tusindevis af tegninger og vi har fået bordplader ind med modermælken så vi ved alt om bordplader. Og skulle der opstå et problem har vores bordpladefabrikant en serviceafdeling og en servicemontør som dækker hele Danmark.

Selvom vi sælger vores bordplader på nettet, så ved vi, at personlig kontakt mellem vores kunder og os er vigtig. Derfor ringer vi altid til dig når vi har modtaget din tegning. Et køb af en bordplade er en stor beslutning og mange gange ikke billigt, derfor står vi altid til rådighed med vores store erfaring.

Vi er stolte fagfolk som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

Vi er en samling meget erfarne fagfolk, med over 30 års erfaring, som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

Vi står klar til at stille vores viden og ekspertise til rådighed for dig. Vi kan ikke vente med, at høre fra dig.

Kontakt os vi sidder klar!

Få et tilbud

Hvis du ønsker, at vi skal udarbejde et nøjagtigt tilbud, kan udfylde nedenstående formular. Så vender vi tilbage. 

Du er også meget velkommen til at kontakte os på 71 9695 01, så tager vi en snak om det. Telefonen er åben kl. 9-12 på hverdage.

Caldera Forms has been closed as of April 5, 2022 and is not available for download. You can try the other Form plugins instead

Info om Quartzite