Inspiration - marmor

Her finder du inspiration til bordplader i marmor.

Marmor

Marmor

Sortiment

Bianco Carrara

Maks. bredde: 2400 mm
Maks. dybde: 1260 mm
Tykkelse: 20/30 mm
Overflade: poleret/mat

Pietra Grey

Maks. bredde: 2400 mm
Maks. dybde: 1260 mm
Tykkelse: 20/30 mm
Overflade: poleret/mat

Verde Guatemala

Maks. bredde: 2400 mm
Maks. dybde: 1260 mm
Tykkelse: 20/30 mm
Overflade: poleret/mat

Forkant

Forkant: Lige inkl. i prisen
Anden profil: 500 pr. mtr.

VIGTIG INFO OM MARMOR

Varme:

• En marmor bordplade tåler ikke varme og det anbefales altid at anvende varmebeskyttende elementer, da forskellen mellem varme og kulde kan ødelægge pladens overflade. Rengøring:

• Til daglig rengøring anbefales varmt vand og brug af en almindelig klud.

• Ved kalkdannelse anvendes flydende skurepulver til afrensning

• Grundig rengøring af mere genstridige pletter kan fjernes med stenrens.

Generelt:

• Marmor er et naturmateriale og der kan derfor forkomme store farveforskelle og strukturforskelle indenfor den samme stentype.

• Marmor bør imprægneres inden ibrugtagning.

• Marmor har en åben overflade og derfor vil vand og andre væsker nemt trænge ned i pladerne.

• Der kan forekomme farveforskelle mellem farveprøver i butik og den leverede plade.

Underlimning

Vasken monteres direkte under pladen og kernematerialet slibes/poleres på den lodrette inderside ned mod vasken. Kanten ned mod vasken fases ca. 2 mm, således at der ikke så nemt slåes en flig af hvis noget tabes og rammer uheldigt. Det kan være nødvendigt at skære ud i korpussiderne, på grund af størrelsen på visse typer vaske.

 

Underfræsning: En del af kernematerialet fræses væk, og vasken monteres op under denne udfræsning. Kanten ned mod vasken fases blødt og elegant, således at vand og snavs ikke kan sætte sig, og således at der ikke så nemt slåes en flig af kanten, hvis noget tabes og rammer uheldigt. Det kan være nødvendigt at skære ud i korpussiderne, på grund af størrelsen på visse typer vaske.

 

Planlimning: Der laves en udfræsning ned i pladen som matcher flangen på vasken. Vasken limes ned så den flugter med pladens overflade. Bemærk: Der er små ujævnheder i de fleste vaskeflanger kaldet “flimmer”.

 

Måltolerancer generelt +/- 2 mm, gælder også tykkelse. Dette gælder alle mål, både længdemål, breddemål og alle former for udskæringer. Der bør indregnes min. 4 mm luft til fuge, ved alle ender og kanter mod væg og skabe. Bordplader skal altid være understøttet som anført i monteringsvejledningen. Vær derudover opmærksom på understøtning i forbindelse med samlinger og langs væg.

Marmor bordplade 

Marmor bordplader er blevet anvendt til bordplader igennem mange generationer og er blevet en meget populære bordplade i private hjem til såvel køkken, badeværelse, bryggers, vindueskarme – ja kan anvendes i hele huset efter dine ønsker og behov.  

Beregn din marmor bordplade her

Overvejer du en ny marmor bordplade – så kontakt Onlinebordplader.dk på salg@onlinebordplader.dk eller ring til os på 71969500 og snak med en af vores mange eksperter.

Bordplade marmor er en bjergart af kalksten der er skåret direkte ud af klipper. Det giver en meget elegant, smuk, overdådig køkkenbordplade marmor, der samtidig er en utrolig solid og slidstærk bordplade skabt med naturens unikke skønhed, farver og struktur. Der kan bl.a. fås hvid marmor, sort marmor, grøn marmor, ja der findes mange farver og farvespil og struktur skabt af naturen selv. 

Ønsker du en marmor køkkenbord med disse egenskaber og muligheder, der samtidig kan holde resten af livet med den rette behandling, så er det rigtige valg en marmorbordplade hos Onlinebordplader.dk  

Overvejer du en ny marmor bordplade – så kontakt Onlinebordplader.dk på salg@onlinebordplader.dk eller ring til os på 71969500 og snak med en af vores mange eksperter.

Hver marmor bordplader har således sit helt eget design, der er skabt af naturen selv igennem millioner af år. Marmor udgør krystalliseret kalksten og med mineralerne giver det bordplade marmor forskellige farver og unikke nuancer samt mønstre.  

Marmor køkkenbordplade er utrolig slidstærke, men i forhold til andre bordplader af natur sten som komposit og granit, er bordplader i marmor mere porøst og blødt.  Modsat bordplader i komposit og granit der oftest er blankpoleret, sker behandling af marmor bordplade med en mat polering. Det giver hermed en bedre naturligt overfalde på bordpladen. Man skal være opmærksom på at der kan dog forekomme mindre revner og små huller/fordybninger i bordpladen. Det er en helt naturlig del af en naturskabt bordplade i marmor og er med til at gøre marmorbordpladen helt enestående.  

Bordplader marmor kan laves på specialmål lige efter dine ønsker, så vi kan derfor opfylde de ønsker du måtte have til en luksusbordplade. 

Muligheder med Marmor bordplader 

Marmor bordplader efter mål er alle specialet fremstillede bordplader skræddersyet til dine specifikke behov. Da bordpladen støbes er der næsten ingen grænser for udformningen og der er således utallige muligheder for hvordan bordplade af marmor kan formes.  

Overvejer du en ny marmor bordplade – så kontakt Onlinebordplader.dk på salg@onlinebordplader.dk eller ring til os på 71969500 og snak med en af vores mange eksperter.

Onlinebordplader.dk leverer fuldt integreret design løsning, hvorved der sikres optimal udnyttelse af køkkenrummet med en marmor køkkenbordplade 

Der er utallige anvendelsesmuligheder for bordplader marmor. Det egner sig særdeles godt til køkken, bryggers, badeværelse samt også til vindueskarme, spisebord, sofabord, gulv- og vægfliser. Onlinebordplader.dk kan således levere alle løsninger lige efter dine ønsker og behov.   

Bordplader marmor er sædvanligvis glat med en matslebet overfalder. Dette medfører at bordpladen har den naturlige udseende 

Bordplader i marmor kræver kun lidt vedligeholdelse og er nemt at rengøre, hvilket gør den perfekt til den travle hverdag, hvor man ikke har den store tid eller lyst til rengøring.  

Overvejer du en ny marmor bordplade – så kontakt Onlinebordplader.dk på salg@onlinebordplader.dk eller ring til os på 71969500 og snak med en af vores mange eksperter.

Ved valg af Marmor bordplade fra Onlinebordplader.dk vælger du en bordplade som er yderst holdt bart med meget slidstærkt naturmateriale. Trods den stærke bordplade skal man altid beskytte marmor bordplader mod meget varme gryder, pander mv. med bordskåner. 

Med en marmor bordplade efter mål fra Onlinebordplader.dk får du en køkkenbordplade der er utrolig handy og praktisk – der holder næsten uendeligt.  

  

Køkkenvaske til bordplade af marmor 

Vaske til marmor køkkenbordplader kan bl.a. planlimes, underlimes eller nedfældes. Se vores store udvalg af vaske ved at klikke her.   

Marmor bordplader udgør en meget smuk del af køkkenets udseende, hvilket medfører at der også skal følge en smuk køkkenvask med der afspejler dette. Onlinebordplader.dk har derfor et meget stort udvalg af vaske der passer flot sammen med en bordplader marmor. Se udvalg af vaske ved at klikke her. Der vil helt sikkert være en vask der passer til dit køkken og behov.  
 

Overvejer du en ny marmor bordplade – så kontakt Onlinebordplader.dk på salg@onlinebordplader.dk eller ring til os på 71969500 og snak med en af vores mange eksperter.

 

Præg din egen køkkenbordplade Marmor 

Alle vores marmor køkkenbordplade på mål er lavet fra bunden af. Du har således mulighed for at vælge dit helt eget præg på den endelige bordplade af marmor. Der er mange farvevalg, forskellige typer forkant, bagkant og tykkelse der kan vælges, sammen med den vask der ønskes. Til sidst er der også mange typer armatur der kan vælges.  

Se Onlinebordplader.dk store udvalg af vaske til marmor bordplader ved at klikke her 

 

Inspiration 

Mangler du inspiration til hvordan din marmorbordplade kan se ud, kan du se mere ved at klikke her.

Vi har stor erfaring med hvordan køkkenbordplader marmor kan se ud sammen med vores elegante køkkenvaske og armatur.  

 

Se vores udvalg af køkkenvaske til mamor bordplader ved at klikke her.

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os for yderlig rådgivning og inspiration eller prøv vores prisberegner på marmor bordplade ved at klikke her.  

Selv om Onlinebordplader.dk er en internetforretning, sidder der altid en medarbejder klar for vejledning og rådgivning og besvarelse af spørgsmål.  For os er kundeservice en meget vigtig del. Vi er til for at hjælpe dig med at vælge og realiserer dine ønsker til køkken bordplade.  

Marmor bordplader vedligeholdelse og rengøring 

Rengøring:  

Bordplader marmor tørres af efter brug med en alm. opvredet klud og rengøringsmiddel. Evt. vanskelige pletter fjernes med Q-Action.  

Vedligeholdelse 

For at holde den originale farve og struktur anbefales det med jævne mellemrum at give marmor bordpladen en gang stenolie. 

Fjerne pletter 

På marmor køkkenbordplade kan fedtstoffer trænge ned i bordpladen og medføre pletter på den. Sørg derfor at fjerne fedtpletter mv. straks med en alm. opvredet varm klud.  

For at gøre marmorbordpladen mere resistent overfor pletter, er det nødvendig at give bordpladen jævnlig behandling med speciel sæbe til marmor samt plejemiddel til stenbordplader. Plejemiddel mv. kan købes via Onlinebordplader.dk. 

Se yderligere vedligeholdelsesvejledning ved at klikke her