Corian bordplade

Ønsker du pris – send en tegning på salg@onlinebordplader.dk

Corian-farver

Designer White

Maks. bredde: 3600 mm 
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 12 mm

Glacier White

Maks. bredde: 3600 mm 
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 12 mm

Cameo White

Maks. bredde: 3600 mm 
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 12 mm

Antarctica

Maks. bredde: 3600 mm 
Maks. dybde: 1240 mm
Tykkelse: 12 mm

Andre tykkelser

Ønsker du andre tykkelser på din Corian bordplade. Vi kan levere med sargkanter som giver mulighed for forskellige tykkelser. Forhør kundeservice. 

VIGTIG INFO OM CORIAN

• En Corian bordplade tåler ikke at varme gryder og pander sættes på denne, ej heller i kort tid.

• Brug derfor altid bordskånere af træ eller metal til frasætning af varme gryder, pander etc .

• Tænd for det kolde vand, når der hældes kogende væsker i Corian vaske, det forhindre at overfladen skades. Rengøring:

• Til daglig rengøring anbefales varmt vand og brug af en almindelig, opveredet klud.

• De fleste pletter og fedt fjernes med vand og flydende opvaskemiddel. (daglig rengøring)

•Ved grundigere rengøring, bruge et rengøringsmiddel med mild slibe effekt. Rengør hele overfladen med en klud og cirkulære bevægelser. Skylk med vand og tør efter med papir eller bløde klude.

 

• Der kan i Corian forekomme enkelte små farvepigmenter, som ikke har samme farve som den øvrige del af pladen, dette er ikke reklamationsberettiget

• Corian kan altid poleres og få sin finish tilbage. Planlimning: Der laves en udfræsning ned i pladen som matcher flangen på vasken. Vasken limes ned, så den flugter med pladens overflade. 

Bemærk: der er små ujævnheder i de fleste vaskeflanger kaldet “flimmer”.

Kemikalier:

Stærke kemikalier (som f.eks. acetone, mineralsk terpentin, klor, afløbsrens, ovnrens o.l.), skal straks skylles af med vand og opvaskemiddel, for at undgå skader på overfladen. Neglelak kan fjernes med neglelakfjerner (uden acetone), og skylles efterføl-gende med rent vand. Hvis skaden ikke opdages umiddelbart, eller hvis overfladen udsættes for en langvarig påvirkning afkemikalier (f.eks fra en utæt beholder), kan det være nødvendig at kontakte den forhandler hvor du har købt bordpladen.

Brug aldrig Chili Bang på din Corian bordplade.

Underlimning:

En del af kernematerialet fræses væk, og vasken monteres op i denne udfærsning. Kanten ned mod vasken fases blødt og elegant, således at vand og snavs ikke kan sætte sig og så der ikke så nemt slås en flig af kanten, hvis noget tabes og rammer uheldigt. Det kan være nødvendigt at skære ud i korpussiderne, på grund af størrelsen på visse typer vaske.

 

Planlimning: Der laves en udfræsning ned i pladen som matcher flangen på vasken. Vasken limes ned, så den flugter med pladens overflade.

Bemærk: der er små ujævnheder i de fleste vaskeflanger kaldet “flimmer”.

Tilbud

Bestilling

Opmåling

 • Leveringstid på Corian® Dupont™ bordplader er 10-20 arbejdsdage – forhør om aktuel leveringstid på din bordplade.
 • Alle Corian® Dupont™ plader er 12 mm. På den 12mm plade kan vi sætte en sargkant på så bordpladen bliver optil 100mm. Under bordpladen lægges underlægslister som opkoldsning. ved bordpladerplader med forkant over 12 mm, er der under pladen pålimet opklodsning, så pladen umiddelbart kan oplægges.
 • Vi kan skaffe rigtig mange farver mod et skaffetillæg – kontakt os.
 • Max pladelængde 3600 mm og max pladedybde 1240 mm (Plader over 3600 mm skal samles på montagestedet).
 • Priserne er ekskl. vask, sargendekanter, bagkanter, fragt, udskæringer, samlinger og evt. opmåling hvis vi skal gøre det.
 • Servicepakke medfølger som standard. Pris DKK 795,- (Indeholder: Cleaner, Sealer, melaminsvamp og klude)
 • Billederne er vejledende, variationer i farvenuancer kan forekomme. Der kan forekomme farveforskelle mellem den vareprøver du har set, og den leverede plade.
 • Minimumsbestilling DKK 1.000,-
 • I Corian® Dupont™ kan der forekomme enkelt små farvepigmenter, som ikke har samme farve som dem øvrige del af pladen. Dette er ikke reklamationsberettiget.
 • Der tages forbehold for prisstigninger og beregningsfejl i prisberegneren. Kontakt os for et tilbud her.
 • Under alle samlinger, og i forbindelse med kogesektioner og vaske, forstærkes Corianpladerne på undersiden
  ved pålimning af 12 mm tykke forstærkninger i Corian (her er pladen derfor 2 x 12 mm tyk).
 • Ved frit udhæng over 150 mm, samt ved korpusbredder over 700 mm skal der monteres stålforstærkning under pladen. Pris for stålforstærkning pr. stk. 819 DKK.
 • Ved plader med forkant over 12 mm, er der under pladen pålimet opklodsning, så pladen umiddelbart kan oplægges.
 • Læs meget mere om Corian® Dupont™ på www.corian.dk

Corian® Dupont™ som materiale

Corian® Dupont™ er et unikt materiale med en eksklusiv silkemat overflade. Corian® Dupont™ består af akryl og mineraler tilsat farvepigment. Sammensætningen af grundingredienserne giver materialet et udseende, der kan minde om natursten eller marmor. Corian® Dupont™ er dog mere ensartet i sit udtryk end stenprodukterne og samtidigt mere blødt og behageligt at røre ved.
Udover sit eksklusive udseende besidder Corian® Dupont™ en lang række unikke egenskaber. Bl.a. kan der i de fleste Corian® Dupont™ farver laves stort set usynlige samlinger. Det betyder at broløsninger og meget lange eller dybe bordplader kan fremstilles, så det ser ud som om, at pladen er produceret i et stort stykke.

Herudover kan Corian® Dupont™ varmes op, således at det kan bukkes og formes. Det er således muligt at lave vaske i Corian® Dupont™ og montere disse i bordpladen til en eksklusiv helstøbt løsning. Endelig er Corian® Dupont™ et meget hygiejnisk materiale uden porer. Skidt, snavs og bakterier kan derfor ikke trænge ned i bordpladen og lægger sig således udelukkende på overfladen, hvor det nemt fjernes ved almindelig rengøring.

De leverede bordplader kan variere i farve og nuancer i forhold til de vejledende billeder vist her på siden.

 • Du indsender tegning med mål – se her hvad vi skal vide for at kunne regne et tilbud – link til tegning.
 • Du bliver ringet op af en bordpladespecialist, for at få eventuelle tvivlsspørgsmål afklaret.
 • Du sender os eventuelle manglende oplysninger.
 • Du modtager tilbud indenfor 24 timer på hverdage.

Få et tilbud – brug vores tilbudsformular.

Mange folk bliver ofte overrasket over hvor dyr bordpladen er, når de skal købe deres drømme- køkken eller bad. Hos Onlinebordplader gør vi tingene smartere, har ingen høje omkostninger til udstillinger og slipper for at betale til den høje loyalitetsbonus som bordpladefabrikanten skal betale de store køkkenkæder. Det betyder langt billigere bordplader til dig, uden at vi går på kompromis med service og kvalitet.

Vores danske bordpladefabrikant er ofte den samme som køkkenbutikkerne bruger og køkkenbutikkerne leverer også bordpladen direkte fra bordpladefabrikanten, altså er der ingen forskel, ud over prisen, som ofte er 25-45 % billigere hos os.

Vi anbefaler altid at få målt op til bordplade af en professionel snedker, køkkenmontør, tømrer eller af vores bordpladefabrikants opmålingsservice. Bestiller du en bordplade i en køkkenbutik og ønsker at få den professionelt målt op, betaler du også for det, forskellen er bare at vi også på opmålingen er billigere.

Kan det virkelig lade sig gøre? JA selvfølgelig, vi guider dig hele vejen. Vi kan sende vareprøver til dig så du kan mærke og se bordpladerne. Du skal egentlig bare tænke på, at alt er det samme, som hvis du bestiller bordpladen i en køkkenbutik – bare MEGET billigere.

Selvom vi leverer det samme produkt som køkkenbutikkerne så kan vi yde en endnu bedre service, fordi vi har den erfaring vi har. Vi har set tusindevis af tegninger og vi har fået bordplader ind med modermælken så vi ved alt om bordplader. Og skulle der opstå et problem har vores bordpladefabrikant en serviceafdeling og en servicemontør som dækker hele Danmark.

Selvom vi sælger vores bordplader på nettet, så ved vi, at personlig kontakt mellem vores kunder og os er vigtig. Derfor ringer vi altid til dig når vi har modtaget din tegning. Et køb af en bordplade er en stor beslutning og mange gange ikke billigt, derfor står vi altid til rådighed med vores store erfaring.

Vi er stolte fagfolk som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

Vi er en samling meget erfarne fagfolk, med over 30 års erfaring, som ved alt om bordplader og tilbehør til køkken og bad. 

Vi står klar til at stille vores viden og ekspertise til rådighed for dig. Vi kan ikke vente med, at høre fra dig.

Kontakt os vi sidder klar!

Få et tilbud

Hvis du ønsker, at vi skal udarbejde et nøjagtigt tilbud, kan udfylde nedenstående formular. Så vender vi tilbage. 

Du er også meget velkommen til at kontakte os på 71 9695 01, så tager vi en snak om det. Telefonen er åben kl. 9-12 på hverdage.

Caldera Forms has been closed as of April 5, 2022 and is not available for download. You can try the other Form plugins instead

Corian bordplader, vi har et komplet univers af drømmeprodukter i den ægte Dupont Corian

Bordplader Corian materiale er særdeles populær, og der utrolig mange grunde til det.  Hos Onlinebordplader handler vi med den ÆGTE Dupont Corian.  

Her kan du beregne enpris på din næste Corian bordplade – prøv onlinebordplader.dk´s Corian prisberegner her.

Bordplader Corian materiale er særdeles populær, og der utrolig mange grunde til det – få mere inspiration og meget mere om Corian her. 

Corian kan bare alt det en bordplade skal kunne. Hos www.onlinebordplader.dk vejleder vi dig hele vejen igennem.

Corian bordplader er et stærkt og anerkendt brand over hele verden.  Det er ikke uden grund. Bordplade Corina er garant for et smukt, holdbart, hygiejnisk og vidunderligt plademateriale med utallige designmuligheder. 

Corian, Corian bordplader og i sær Corian pris og priserne på Corian og Corian vask og Corian vaske er noget vi går rigtig meget op i hos www.onlinebordplader.dk.

Beregn prisen på din Corian bordplader hos  www.onlinebordplader.

Hos www.onlinebordplader.dk kan du altid beregne din Corian bordplade pris og hører om alle de Corian bordplade erfaringer vi har hos www.onlinebordplader.dk.

Vi har alle farve i det vores unikke Corian bordplader hos  www.onlinebordplader.

Hos www.onlinebordplader.dk har vi et hav af forskellige spændende corian farver og corian bordplade farver hvor kun din fantasi sætter grænser. 

Vi har Corian bordplader til køkken men vi har også corian bordplade med vask til køkken.

Til dit drømmebadeværelse har vi hos www.onlinebordplader.dk også Corian vask bad og corian bordplade med vask til badeværelse. Og Corian plader som bliver lavet helt specielt til dig. Corian bordplade badeværelse er bare sagen. Corian vaske giver bare det sidste ypperste look. Så en Corian vask badeværelse er lige det vil kan lide hos www.onlinebordplader.dk. Corian badeværelse vask leverer vi som formpresset vaske.

Den hvide Corian bordplade er bare så flot og stilren både til køkken og bad og giver et minimalistisk look.

Corian bordplade varme og vedligeholdese. En Corian bordplade kan ikke holde til varme gryder osv. Skære i corian er ikke en katastrofe for polering af corian bordplade er muligt. Derfor tænkt Corian vindueskarm. 

Pris corian bordplade og corian bordplader til køkken og bad se her.

Corian køkken bordplade er en unik bordplade med intense og dybe farver. Der er næsten ingen grænser for hvordan pladen kan formes og samlingerne kan laves så de næsten ikke kan ses.  

Der kan eksempelvis laves en L-formet køkkenbordplade så det ser ud som en plade.  

Corian findes i rigtig mange farver
Corian bordplade efter mål til fantastiske priser er Onlinebordplader.dk mission – Billige Corian bordplader efter mål til danskerne.

Du får således en køkken bordplade Corian med mange fordele samlet i en plade. Enestående design med et smuk udseende, stort antal af farvemuligheder, nem at vedligeholde, en fantastisk holdbarhed samt meget slidstærk.  

Overfalde på Corian bordplade er helt lukket og sikrer derved, at hverken farvestoffer, lugt eller væske kan trænge ind i bordpladen.  

Midnight

Bordplader Corian kan tolerere alle generelle husholdningskemikalier og derved er den nemt at vedligeholde. Corian plade er desuden et støjdæmpende råmateriale, hvorved det er attraktivt i rum, hvor behov for god akustik har en høj prioritet. 

 

Corian plade er herudover så fleksibel, at bordpladen kan samles uden synlige samlinger, hvorved risiko for revner fjernes. Der kan således ikke samles madrester, snavs og bakterier der kan trænge ned i bordpladen. De lægger sig således udelukkende på overfladen, hvor det nemt fjernes ved almindelig rengøring. Overfladen gør også at hverken bakterier eller mug kan vokse på en Corian bordplade.  

Corain køkken bordplade findes i et utal af farvemuligheder, både ensfarvet, mønstret, translucente med en gennemskinnelig effekt samt DeepColour.  

Corian er bare et materiale vi elsker hos Onlinebordplader.dk - det er så praktisk i hverdagen.
Se den flotte hvide Corian overflade som er så nænsom og blød at rører ved. Vi laver nogle af Danmarks bedste priser på Corian – Altid.

Vedligeholdelse på din Corian bordplader fra www.onlinebordplader.

Corian bordplader giver mulighed for at du ikke behøver at gå på kompromis med dit farvevalg, uanset om det skal harmonere med dit køkken, baggang eller badeværelse, er der muligheder for at få præcis den farvenuance, du ønsker.  

Den eksklusive, fløjlsbløde overflade emmer af behagelig, nedtonet luksus, men hvis du ønsker det, kan bordpladen pudses op til netop den glans, der passer til din unikke stil. 

Helt unik for køkkenbordplader Corian er, at det er muligt at få en smuk, integreret løsning, hvor Corian vaske støbes ind i materialet. Derved får du en bordplade og vask, som fremstår som en samlet enhed, uanset størrelse og form, hvilket giver et unik finish. 

Corian bordplader efter mål – hvad kan det bruges til 

Der er et utal af muligheder for at bruge et Corian bordplade med eller uden vask. Er ideelt til blandt andet følgende: 

 • Corian bordplader til dit helt eget unikke køkken
 • Corian bordplader til dit drømme badeværelset – her kan vi 
 • Hvad med en eksklusive bordplade til dit bryggers eller baggang og i den Ægte Corian fra Dupont
 • Sidebeklædning 
 • Vindues plader 
 • Arbejdsbord 

Kun fantasien sætter grænser – SE HER. 

Køkkenvaske til Corian bordplader 

Valg af Corian køkkenvaske til bordpladen er en vigtig del. Det har stor betydning for, hvordan udstyret og brugen at køkkenet bliver. Hos Onlinebordplader.dk har vi et utal af forskellige Corian vaske i mange forskellige farver og modeller. Se yderlig ved at klikke her. Der vil således helt sikkert være en Corian vask der passer til din stil og brug.   

 

Badvaske til Corian bordplader 

Lige som Corian køkkenvask er det også vigtig med det rigtige valg af Corian badeværelses vask til badeværelset. Der findes ligeledes her mange forskellige farver og modeller. Se yderligere ved at klikke her. 

Corian badvaske - corian badbordplader til det unikke badeværelse.
Aldrig har det været billigere end det er hos www.onlinebordplader.dk
Everst

 

Corian bordplade badeværelse kan opfylde alle dine drømme når du vælger et kvalitetsprodukt. Du kan være helt tryg, når du vælger et produkt, der holder hele livet. 

Fordele ved Corian bordplader 

 • Lækre design 
 • Passer til de fleste køkkenstile 
 • Utrolig mange farvemuligheder 
 • Meget hårdfør og hygiejnisk 
 • Vask og bordplade fremstår samlet enhed 
 • Slidstærke og farve blegnes ikke 
 • Enkelt at vedligeholde  
 • Samlinger ej synlig 

Inspiration 

Mangler du inspiration til hvordan din bordplade corian kan se, kan du se mere ved at klikke her. Vi har stor erfaring med hvordan corian bordplader kan se ud sammen med vores elegante Corian køkkenvaske. Se vores udvalg af køkkenvaske ved at klikke her. 

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os for yderlig rådgivning og inspiration eller prøv vores prisberegner på Corian bordplader ved at klikke her.  

Selv om Onlinebordplader.dk er en internetforretning, sidder der altid en medarbejder klar for vejledning og rådgivning og besvarelse af spørgsmål.  For os er kundeservice en meget vigtig del.  

Vedligeholdelse af Corian bordplader  

Daglig rengøring  

Corian bordplade er et homogent materiale og reagerer afvisende på væsker og hindrer bakterievækst. Til daglig rengøring anbefaler vi at tørre bordpladen af med en blød klud og rent vand. Normale pletter og fedt fjernes med almindelig vand og opvaskemiddel.  

Hele overfladen anbefales at rengøres omhyggelig af og til, for at glansen på Corian bordplade forblive jævn.  

Pletter på dine Corian bordplader 

Vanskelige mærker og pletter efter kuglepen, graffiti, tusch eller brændemærker, kan nemt fjernes på Corian bordplader med husholdningssprit eller skuresvamp og slibemiddel.  

Hak og ridser 

Brug altid skærebræt så ridser og hak fra kniv mv. undgås. Hvis de ikke kan fjerne med alm. grov rengøring er det er dog muligt at fjerne disse med sandpapir, men vigtigt at bruge den rigtige kornstørrelse. Det er derfor bedst at du kontakter os før sådanne ridser fjernes.  

Kemikalier 

Stærke kemikalier og koncentrerede syrer eller baser, skal for at undgå mærker og skader, straks rengøres med opvaskemiddel samt vand og en skuresvamp.   

Varme  

Bordplader Corian kan ikke tåle varme gryde mv. Husk derfor altid at bruge bordskåner. 

Ved Corian vaske, husk at tænde for det kolde vand, samtidig med der hældes kogende væsker i Corian vaske, så du undgår at overfladen skades. 

Mekanisk skade  

Udsættes din bordplade Corian for skade fra et spids eller tung genstand der falder ned og laver et hak mv. på bordpladen, kan dette oftest repareres så det omtrent ikke kan ses igen. HUSK Corian bordplade er helt unikt da den kan poleres, repareres og derved kan den få sin finish tilbage. 

Se yderligere vedligeholdelsesvejledning fra PFP ved at klikke her.  

 

 

God info om Corian 

DuPont™ Corian® er et unikt materiale med en eksklusiv silkemat overflade. DuPont™ Corian® består af acryl og mineraler tilsat farvepigment.

Sammensætningen af grundindgredienserne giver materialet et udseende, der kan minde om natursten eller marmor.

DuPont™ Corian® er dog mere ensartet i sit udtryk end stenprodukterne og samtidigt mere blødt og behageligt at røre ved.Udover sit eksklusive udseende besidder DuPont™ Corian® en lang række unikke egenskaber.

Bl.a. kan der i de fleste DuPont™ Corian® farver laves stort set usynlige samlinger.

Det betyder at broløsninger og meget lange eller dybe bordplader kan fremstilles, så det ser ud som om, at pladen er produceret i et stort stykke.

Herudover kan Dupont™ Corian® varmes op, således at det kan bukkes og formes.

Det er således muligt at lave vaske i DuPont™ Corian®, og montere disse i bordpladen til en eksklusiv helstøbt løsning.

Endelig er DuPont™ Corian® et meget hygiejnisk materiale uden porer.

Skidt, snavs og bakterier kan derfor ikke trænge ned i bordpladen, og lægger sig således udelukkende på overfladen,

hvor det nemt fjernes ved almindelig rengøring.

DuPont™ Corian® er et unikt materiale med en eksklusiv silkemat overflade. DuPont™ Corian® består af acryl og mineraler tilsat farvepigment. Sammensætningen af grundindgredienserne giver materialet et udseende, der kan minde om natursten eller marmor. DuPont™ Corian® er dog mere ensartet i sit udtryk end stenprodukterne og samtidigt mere blødt og behageligt at røre ved.Udover sit eksklusive udseende besidder DuPont™ Corian® en lang række unikke egenskaber. Bl.a. kan der i de fleste DuPont™ Corian® farver laves stort set usynlige samlinger. Det betyder at broløsninger og meget lange eller dybe bordplader kan fremstilles, så det ser ud som om, at pladen er produceret i et stort stykke. Herudover kan Dupont™ Corian® varmes op, således at det kan bukkes og formes. Det er således muligt at lave vaske i DuPont™ Corian®, og montere disse i bordpladen til en eksklusiv helstøbt løsning. Endelig er DuPont™ Corian® et meget hygiejnisk materiale uden porer. Skidt, snavs og bakterier kan derfor ikke trænge ned i bordpladen, og lægger sig således udelukkende på overfladen, hvor det nemt fjernes ved almindelig rengøring.

 

Info om Corian

DuPont™ Corian® er et unikt materiale med en eksklusiv silkemat overflade. DuPont™ Corian® består af acryl og mineraler tilsat farvepigment. Sammensætningen af grundindgredienserne giver materialet et udseende, der kan minde om natursten eller marmor. DuPont™ Corian® er dog mere ensartet i sit udtryk end stenprodukterne og samtidigt mere blødt og behageligt at røre ved. Udover sit eksklusive udseende besidder DuPont™ Corian® en lang række unikke egenskaber. Bl.a. kan der i de fleste DuPont™ Corian® farver laves stort set usynlige samlinger. Det betyder at broløsninger og meget lange eller dybe bordplader kan fremstilles, så det ser ud som om, at pladen er produceret i et stort stykke. Herudover kan Dupont™ Corian® varmes op, således at det kan bukkes og formes. Det er således muligt at lave vaske i DuPont™ Corian®, og montere disse i bordpladen til en eksklusiv helstøbt løsning. Endelig er DuPont™ Corian® et meget hygiejnisk materiale uden porer. Skidt, snavs og bakterier kan derfor ikke trænge ned i bordpladen, og lægger sig således udelukkende på overfladen, hvor det nemt fjernes ved almindelig rengøring.